Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.991
Cevap
43
Favori
267.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkur ederim kardeşim.kullanma kilavuzu bulmak lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

quote:

quote:

Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan ben de 1 gün önce Casio EQS-A500B-1AVDR serisinden sipariş verdim. Yalnız sipariş verdikten sonra bu senin modeli gördüm ve aklım buna kaydı aceba iade edip bunumu alsam diyorum. Saat daha elime ulaşmadı..

Casıo klübü ne der ub işe Era 300 db mi yoksa EQS-A500B mi ?

valla hocam senin sipariş geçtiğin saatte çok güzel bende daha önceden bakmıştım ama yinede tekrar seçmem gerekse yine era 300 ü alırım neden dersen

-öncelikle hem analog hem dijital kasa bir arada bir saat kullanmak istiyordum şimdiye kadar hiç böyle bir saat kullanmamıştım ve gerçekten çok güzel oluyor.

-çelik kordondan başka kordon almayı hiç düşünmedim bende hem deri kordonlu nacar var hemde plastik kordonlu chopard var ama en çok çelik kordonlu swatchlarımda rahat ettim o yüzden çelik kordondan vazgeçemem.sende eğer eqs alıcaksan çelik kordonlu versiyon EQS-A500DB-1AV almanı tavsiye ederim.

-neon illuminator yani diod led ışık inanılmaz güzel duruyor her yandığında hayranlıkla bakıyorum. ne casioda nede başka bir saatte böyle bir aydınlatma görmedim

-pusula ve termometre gibi sıra dışı özellikleri var ( gerçi termometre çok efektif değil)

-tasarımı çok güzel resmen gözlerimi alamıyorum ve en az 10 kişiye 2-3 farklı alternatif gösterdim herkes era 300 ü tek geçti. koluma baktıkça ben gerçekten paraya kıyıp bu saati aldımmı diyorum kendi kendime

kısaca bunları söyleyebilirim tercih sebepleri için ama tekrar söylüyorum eqs a500 de boru değil baya güzel ve özellikli bir cihaz özellikle güneş enerjisi olayı çok güzel. hangisini alırsanız alın hayırlı olsun

Kardeş bilgiler için çok teşekkür ederim. Saat elime ulaştığında karar verecegim artık, o zaman iade edip belki Era 300db alırım.

muhtemelen görünce iade etmezsin çünkü o da çok güzel.

bir de bu era 300 de bir özellik var. bilmiyorum başka modellerde varmı ama saate bakmak için kolunu çevirip gözünüze tuttuğunuzda ışığı kendi kendine yanıyor.

Kim demiş değiştirmem diye aşagıdaki 2 saati karşılaştırdım ve kararımı ERA 300DB'den yna kulllandım. Yarın elime ulaşacak saat inşallah :)

CASIO Kol Saati Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 27 Şubat 2015; 17:24:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engeann

tesekkur ederim kardeşim.kullanma kilavuzu bulmak lazim..

hayırlı olsun.
    aşağıdaki listeden 5303 kodlu klavuzu indir. sana Türkçe klavuz

http://www.ersa.com.tr/kullanimkilavuzlari.html
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan ben de 1 gün önce Casio EQS-A500B-1AVDR serisinden sipariş verdim. Yalnız sipariş verdikten sonra bu senin modeli gördüm ve aklım buna kaydı aceba iade edip bunumu alsam diyorum. Saat daha elime ulaşmadı..

Casıo klübü ne der ub işe Era 300 db mi yoksa EQS-A500B mi ?

valla hocam senin sipariş geçtiğin saatte çok güzel bende daha önceden bakmıştım ama yinede tekrar seçmem gerekse yine era 300 ü alırım neden dersen

-öncelikle hem analog hem dijital kasa bir arada bir saat kullanmak istiyordum şimdiye kadar hiç böyle bir saat kullanmamıştım ve gerçekten çok güzel oluyor.

-çelik kordondan başka kordon almayı hiç düşünmedim bende hem deri kordonlu nacar var hemde plastik kordonlu chopard var ama en çok çelik kordonlu swatchlarımda rahat ettim o yüzden çelik kordondan vazgeçemem.sende eğer eqs alıcaksan çelik kordonlu versiyon EQS-A500DB-1AV almanı tavsiye ederim.

-neon illuminator yani diod led ışık inanılmaz güzel duruyor her yandığında hayranlıkla bakıyorum. ne casioda nede başka bir saatte böyle bir aydınlatma görmedim

-pusula ve termometre gibi sıra dışı özellikleri var ( gerçi termometre çok efektif değil)

-tasarımı çok güzel resmen gözlerimi alamıyorum ve en az 10 kişiye 2-3 farklı alternatif gösterdim herkes era 300 ü tek geçti. koluma baktıkça ben gerçekten paraya kıyıp bu saati aldımmı diyorum kendi kendime

kısaca bunları söyleyebilirim tercih sebepleri için ama tekrar söylüyorum eqs a500 de boru değil baya güzel ve özellikli bir cihaz özellikle güneş enerjisi olayı çok güzel. hangisini alırsanız alın hayırlı olsun

Kardeş bilgiler için çok teşekkür ederim. Saat elime ulaştığında karar verecegim artık, o zaman iade edip belki Era 300db alırım.

muhtemelen görünce iade etmezsin çünkü o da çok güzel.

bir de bu era 300 de bir özellik var. bilmiyorum başka modellerde varmı ama saate bakmak için kolunu çevirip gözünüze tuttuğunuzda ışığı kendi kendine yanıyor.

Kim demiş değiştirmem diye aşagıdaki 2 saati karşılaştırdım ve kararımı ERA 300DB'den yna kulllandım. Yarın elime ulaşacak saat inşallah :)

CASIO Kol Saati Fan Club

anaaa soldaki maymun koluna benzeyen benim kolummu

işte budur

valla çok sevindim doğru tercih yaptın.belki almazsın diye alenen söylemek istememiştim ama alınabilitesi çok daha fazlaydı

• dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah müdür senin kola güzel gitmiş bakalım benim kola nasıl olacak,

Bu saati biraz kullanalımda sonra ileri seviye bi casio düşünüyorum güneş enerjili özellikleri vs. FuLL olacak yani ama bu saatten sonra şuan alınabilecek bir saat göremiyorum.

Bir de ERA 300DB otomatik saat ayarlama var dimi yoksa sadece AB ülkeleri için mi geçerli otomatik ayarlama..
  • quote:

Estağfirullah müdür senin kola güzel gitmiş bakalım benim kola nasıl olacak,

Bu saati biraz kullanalımda sonra ileri seviye bi casio düşünüyorum güneş enerjili özellikleri vs. FuLL olacak yani ama bu saatten sonra şuan alınabilecek bir saat göremiyorum.

Bir de ERA 300DB otomatik saat ayarlama var dimi yoksa sadece AB ülkeleri için mi geçerli otomatik ayarlama..

belki ilerde çeşit olsun diye protrek serisinden bir tane alınabilir.
    otmatik saat dediğin ne bilmiyorum ama ben saati ayarlarken zaman dilimi olarak atina yı seçtim direk buranın saatini ayarladı zaten. birde gün ışı modu var saatler ileri yada geri alınırken o moda geçiyorsun tamamdır.

bazı modellerde cep telefonuna bağlanıyor telefonun saatini alıyor bazılarıda uyduya bağlanıyor uydu saatini alıyor ama bizim saatte yok

eywallah başkan otomatik ayar dediğim o zaten ama ileri ve geri saat uygulamasını kendi yapmıyor biz ayarlıyoruz dedigin gibi..

protrek serisinde pek sevdigim model yok şuan ama edefice serisinden ileride yeni modeller çıkarsa degerlendirebilirim.
    saatim geldi yalnız henüz kullanıma geçemedim çünkü kordon daraltma yapmam gerekiyor. Kendim yapamadım yarın saatçiye götüreceğim.
  • quote:

saatim geldi yalnız henüz kullanıma geçemedim çünkü kordon daraltma yapmam gerekiyor. Kendim yapamadım yarın saatçiye götüreceğim.

kendin uğraşma hocam o işe ekipman lazım yazık olur kordonda çizikler oluşur. 3 tl ye çıkarttırdım ben fazla baklaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 28 Şubat 2015; 18:42:34 >
    Sakınan göze çöp bakar müdür, nasıl olsa kullandıkça çizilecek ama dedigin gibi kıyamadığım için uğraşmadım.
  • Benimde Saatler bunlar hepsini sizler için çektim ama büyük bir casio hayranıyımdır...Zaten çoğunluk casio..
     CASIO Kol Saati Fan Club
    Casio Protrek prg 250T-7DR
     CASIO Kol Saati Fan Club
    Casio G-shock G-1200BD Bu saatin bi özelliği var hiç bir saatte görmedim ışığı içine emiyor gece karanlıkta bi ışık;
    tutun içine kendini acayıp parlatıyor...Sonra epey bi kadranlar ve rakamlar o şekil kalıyor...
     CASIO Kol Saati Fan Club
    Casio MTB-1381
     CASIO Kol Saati Fan Club
    TCDD Cep saati otomatik çalışan çalışma aksamına ve çıkardığı sese hayranım dede yadigarı ve saniye;
    geri kalmadan hala çalışır vaziyette...
     CASIO Kol Saati Fan Club
    Diesel DZ-7127
     CASIO Kol Saati Fan Club
    Casio ERA-300DB-1AVDR

Orient DB08
     CASIO Kol Saati Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 1 Mart 2015; 23:48:18 >

• Evet saatin kordonunu kısattım koluma taktım. 5 binlik bvlgari saatin yanında biraz küçük kalıyor ama yine de ondan daha şık bir saat

CASIO Kol Saati Fan Club CASIO Kol Saati Fan Club

• @ hackav

hepside çok güzelmiş. ilk sıradaki protrek ve ortadaki TCDD saatine bayıldım. bendede 6 tane saat var birgün çekerim resimleri.

@ karadurak

sonunda halletmişsin koluna takmışsın tekrar hayırlı olsun. bvlgari mvlgari değil ben hayatımda beni bu kadar etkileyen bir tasarım görmedim. bir ara tokyoflash saatlere takmıştım kafayı daha sonra buna taktım. neyse bunu aldık bari.
  • era 300 sanirim efsane olacak cok guzel bir saat
  • dermeister01 kardeşim teşekkür ederim. Bu bayaaaa tatlı bir saat.. Önümüzdeki yıllarda seni bu kadar etkileyen başka bir saat çıkarsa bana haber vermeden alma, bu sefer değişim için uğraşmadan alayım..

keyman kardeş ben bunu alabilmek için casio yetkili serivisi ERSA'yı aradım. Çok sorulan bir model olduğu için ellerinde olmadığını türkiyedeki bayilerde bile tükendiğini söyledi. En son beni bi toptancıya yönlendirdiler de öyle alabildim. Yani heryerde de bulunmyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 2 Mart 2015; 18:55:58 >
  • yüzücüyüm ınce hafıf kucuk sat olarak F-200W KARAR VERDIM SU GECIRIRMI YARDIM EDIN WATER RESISTANT YAZIYO
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    ne kadara aldin ustad
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman

ne kadara aldin ustad

730 tl toptan fiyattan aldım. Bayilere de o fiyattan verildiğini söyledi toptancı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istiyosanAL

yüzücüyüm ınce hafıf kucuk sat olarak F-200W KARAR VERDIM SU GECIRIRMI YARDIM EDIN WATER RESISTANT YAZIYO

Geçirmez Üstad merak etme...
  • quote:

dermeister01 kardeşim teşekkür ederim. Bu bayaaaa tatlı bir saat.. Önümüzdeki yıllarda seni bu kadar etkileyen başka bir saat çıkarsa bana haber vermeden alma, bu sefer değişim için uğraşmadan alayım..

keyman kardeş ben bunu alabilmek için casio yetkili serivisi ERSA'yı aradım. Çok sorulan bir model olduğu için ellerinde olmadığını türkiyedeki bayilerde bile tükendiğini söyledi. En son beni bi toptancıya yönlendirdiler de öyle alabildim. Yani heryerde de bulunmyor.

Bulamadığınız bir model olursa bana ulaşın derim arkadaşlar :)

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.