Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.991
Cevap
43
Favori
267.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun. saat ağır geldi mi kolunuza? daha uzak profilden çeker misiniz? kol/bilek ile saat oranını göreyim.
  • kesinlikle ağır gelmedi bir önceki saatimle aynı hatta daha hafif geldi...
    şimdi siz sorunca baktım.bir öncekinden 20 gr daha ağırmış yani hemen hemen aynı. swatch 147 gram casio 167 gram bende birde nacar var onlada hemen hemen aynı
    ama swatch ve nacardan daha geniş ve heybetli bir kasası var. bu kasaya bu kadar özellik koyup sadece 20 gr ağırlık bence başarılı

kasanın genişliği o kadar mükemmelki biraz daha büyük olsa kolda kocaman ve eğreti duran saatler gibi olabilirdi yada biraz daha küçük olsa swatch kasaları gibi heybetsiz kalabilirdi. yani kasa çok iyi en azından benim için ( bu arada bileklerim ince değildir ortalama yada ortalamanın biraz üstünde kalın bilekler)

CASIO Kol Saati Fan Club CASIO Kol Saati Fan Club CASIO Kol Saati Fan Club

• dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kaça aldınız.

Ucuza benzemiyor da.

Fakat güzel gözüküyor. Ah keşke o kadar param olsa da alabilsem

100 tl bütçeli öğrenci için tavsiyeniz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 22 Şubat 2015; 12:08:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Ucuza benzemiyor da.

valla edifice serisinin en pahalı 2. modeli
    bende bu kadar bütçe ayırmamıştım ama tutku haline dönüşmeye başlayınca aldım
    birde burdaki yeniay58 isimli kullanıcı mağaza ve internet fiyatlarına göre daha uygun bir fiyat verdi koşullar biraz daha makul hale geldi.

100 tl ye kadar baya bir model var aslında illaki biri sizin için güzeldir.
    hepsi burada da baktım 100 tlye kadar 260 tane saat çıktı.
    şunlar fena değil mesela

http://www.hepsiburada.com/liste/casio-ae-1000w-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sasck0702415&categoryId=25008404
    www.hepsiburada.com/liste/casio-aw-80v-3bvdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sasck0702006&categoryId=25008404#Gorseller
    http://www.hepsiburada.com/liste/casio-ae-1000wd-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsae1000wd1a&categoryId=25008404
    http://www.hepsiburada.com/liste/casio-mtp-v002gl-7budf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sasck0814204&categoryId=25008404

• Arkadaşlar bu saat nasıl sizce fiyatı diğer sitelere göre uygun geldi alınabilir mi sizce ?
    Saat Linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: fekat

Arkadaşlar bu saat nasıl sizce fiyatı diğer sitelere göre uygun geldi alınabilir mi sizce ?
    Saat Linki

ben beğendim güzel duruyor tabi canlı görmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fekat

Arkadaşlar bu saat nasıl sizce fiyatı diğer sitelere göre uygun geldi alınabilir mi sizce ?
    Saat Linki

Mümkün olduğunca deri kayış Casio'dan ızak durun arkadaşlar eğer uzun ömürlü kullanacağım derseniz çelik kordon tercih edin.
    Yok benim çok saatim var sorun değil 1-2 sene de kordonu gitsin değiştiririm diyorsan deri kordon al arkadaşım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Ucuza benzemiyor da.

valla edifice serisinin en pahalı 2. modeli
    bende bu kadar bütçe ayırmamıştım ama tutku haline dönüşmeye başlayınca aldım
    birde burdaki yeniay58 isimli kullanıcı mağaza ve internet fiyatlarına göre daha uygun bir fiyat verdi koşullar biraz daha makul hale geldi.

100 tl ye kadar baya bir model var aslında illaki biri sizin için güzeldir.
    hepsi burada da baktım 100 tlye kadar 260 tane saat çıktı.
    şunlar fena değil mesela

http://www.hepsiburada.com/liste/casio-ae-1000w-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sasck0702415&categoryId=25008404
    www.hepsiburada.com/liste/casio-aw-80v-3bvdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sasck0702006&categoryId=25008404#Gorseller
    http://www.hepsiburada.com/liste/casio-ae-1000wd-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsae1000wd1a&categoryId=25008404
    http://www.hepsiburada.com/liste/casio-mtp-v002gl-7budf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sasck0814204&categoryId=25008404

Güzel saat,iyi günlerde kullanın.Ama fiyatı merak ettim,bendede casio takıntısı vardır.Kaça aldınız urunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar uzun zamandır aradığım saatimi buldum. Bluetooth özellikli android uyumlu olan modeli Türkiye de olmayan modeli.casio gb-5600b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomen -- 24 Şubat 2015; 9:44:53 >
  • dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan ben de 1 gün önce Casio EQS-A500B-1AVDR serisinden sipariş verdim. Yalnız sipariş verdikten sonra bu senin modeli gördüm ve aklım buna kaydı aceba iade edip bunumu alsam diyorum. Saat daha elime ulaşmadı..

Casıo klübü ne der ub işe Era 300 db mi yoksa EQS-A500B mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan ben de 1 gün önce Casio EQS-A500B-1AVDR serisinden sipariş verdim. Yalnız sipariş verdikten sonra bu senin modeli gördüm ve aklım buna kaydı aceba iade edip bunumu alsam diyorum. Saat daha elime ulaşmadı..

valla hocam senin sipariş geçtiğin saatte çok güzel bende daha önceden bakmıştım ama yinede tekrar seçmem gerekse yine era 300 ü alırım neden dersen

-öncelikle hem analog hem dijital kasa bir arada bir saat kullanmak istiyordum şimdiye kadar hiç böyle bir saat kullanmamıştım ve gerçekten çok güzel oluyor.

-çelik kordondan başka kordon almayı hiç düşünmedim bende hem deri kordonlu nacar var hemde plastik kordonlu chopard var ama en çok çelik kordonlu swatchlarımda rahat ettim o yüzden çelik kordondan vazgeçemem.sende eğer eqs alıcaksan çelik kordonlu versiyon EQS-A500DB-1AV almanı tavsiye ederim.

-neon illuminator yani diod led ışık inanılmaz güzel duruyor her yandığında hayranlıkla bakıyorum. ne casioda nede başka bir saatte böyle bir aydınlatma görmedim

-pusula ve termometre gibi sıra dışı özellikleri var ( gerçi termometre çok efektif değil)

-tasarımı çok güzel resmen gözlerimi alamıyorum ve en az 10 kişiye 2-3 farklı alternatif gösterdim herkes era 300 ü tek geçti. koluma baktıkça ben gerçekten paraya kıyıp bu saati aldımmı diyorum kendi kendime

kısaca bunları söyleyebilirim tercih sebepleri için ama tekrar söylüyorum eqs a500 de boru değil baya güzel ve özellikli bir cihaz özellikle güneş enerjisi olayı çok güzel. hangisini alırsanız alın hayırlı olsun

• quote:

quote:

valla hocam senin sipariş geçtiğin saatte çok güzel bende daha önceden bakmıştım ama yinede tekrar seçmem gerekse yine era 300 ü alırım neden dersen

-öncelikle hem analog hem dijital kasa bir arada bir saat kullanmak istiyordum şimdiye kadar hiç böyle bir saat kullanmamıştım ve gerçekten çok güzel oluyor.

-çelik kordondan başka kordon almayı hiç düşünmedim bende hem deri kordonlu nacar var hemde plastik kordonlu chopard var ama en çok çelik kordonlu swatchlarımda rahat ettim o yüzden çelik kordondan vazgeçemem.sende eğer eqs alıcaksan çelik kordonlu versiyon EQS-A500DB-1AV almanı tavsiye ederim.

-neon illuminator yani diod led ışık inanılmaz güzel duruyor her yandığında hayranlıkla bakıyorum. ne casioda nede başka bir saatte böyle bir aydınlatma görmedim

-pusula ve termometre gibi sıra dışı özellikleri var ( gerçi termometre çok efektif değil)

-tasarımı çok güzel resmen gözlerimi alamıyorum ve en az 10 kişiye 2-3 farklı alternatif gösterdim herkes era 300 ü tek geçti. koluma baktıkça ben gerçekten paraya kıyıp bu saati aldımmı diyorum kendi kendime

kısaca bunları söyleyebilirim tercih sebepleri için ama tekrar söylüyorum eqs a500 de boru değil baya güzel ve özellikli bir cihaz özellikle güneş enerjisi olayı çok güzel. hangisini alırsanız alın hayırlı olsun

Kardeş bilgiler için çok teşekkür ederim. Saat elime ulaştığında karar verecegim artık, o zaman iade edip belki Era 300db alırım.

• quote:

quote:

quote:

Kardeş bilgiler için çok teşekkür ederim. Saat elime ulaştığında karar verecegim artık, o zaman iade edip belki Era 300db alırım.

muhtemelen görünce iade etmezsin çünkü o da çok güzel.

bir de bu era 300 de bir özellik var. bilmiyorum başka modellerde varmı ama saate bakmak için kolunu çevirip gözünüze tuttuğunuzda ışığı kendi kendine yanıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

muhtemelen görünce iade etmezsin çünkü o da çok güzel.

bir de bu era 300 de bir özellik var. bilmiyorum başka modellerde varmı ama saate bakmak için kolunu çevirip gözünüze tuttuğunuzda ışığı kendi kendine yanıyor.

Era-200DC-1A2 de var neon ışık :)

• arkadaşlar liseden beri pek saat kullanmadım yaklaşık bi 11 yıl yalnız oldum bitti metal kordonlara bayılırım ve casio edifice modelleri çok çok hoşuma gitti fiyatlarda bütçeme uygun gösterişleride bence gayet güzel. Geçen nette gezinirken şu ürünü buldum fakat forumda kullanan ve yorum yapacak arkadaş olursa almadan önce daha iyi olur benim için size bir sormak istedim. Saati kullanan yada çevresinden bilen varsa yorumlarını paylaşırsa çok teşekkür ederim :)

http://www.n11.com/casio-edifice-efr-520sp-1avdf-erkek-kol-saati-P21804259

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniay58

quote:

Orijinalden alıntı: teomanr

Casio protrek PRG-270-1ADR başarılı güzel bir model

Hocam bu modeli aldınız mı acaba ? Yoksa inceleme mi paylaştınız.

Sadece inceleme yapmıştım ayrıntılı kullanma şansım olmadı

• Çok arastirdim.yeniay58 üstad sayesinde era200 e karar verdim.benim için önemli olan siyah çelik kordon olmasiydi ve de iyon kaplama.yeniay58 Sen gönül rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz ben aldim.ayni saat konyali da 1090 TL.resimleri paylasim buyrun.. @yeniay58

• quote:

Orijinalden alıntı: engeann

Çok arastirdim.yeniay58 üstad sayesinde era200 e karar verdim.benim için önemli olan siyah çelik kordon olmasiydi ve de iyon kaplama.yeniay58 Sen gönül rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz ben aldim.ayni saat konyali da 1090 TL.resimleri paylasim buyrun.. @yeniay58

Hayırlı olsun...
  • Resimler buyrun..
     CASIO Kol Saati Fan Club CASIO Kol Saati Fan Club CASIO Kol Saati Fan Club

• @engeann

hayırlı olsun kardeş güzelmiş
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.