Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.991
Cevap
43
Favori
267.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba casio prw 6000y yeşil olanını düşünüyorum. En uygun fiyata nereden alabilirim? Gg de 1079 tlden başlıyor. Casionun ani düşen barometre alarmı olan başka modeli var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

quote:

Orijinalden alıntı: seco917

quote:

Orijinalden alıntı: jorem44

quote:

Era 300-DB

CASIO Kol Saati Fan Club

kırmızısını almayı düşünüyorum. 690 tl. saatle ilgili yorumlarınız nelerdir. teşekkürler

Kargo ücreti dahil 650tl ye aldım kapıda ödeme ile. Saat gerçekten şık bir ürün bana göre. Pusulası hem yön belirtiyor hem de derece belirtiyor, 5 alarm, kronometre, geri sayım, ışıklandırma, dünya saatleri mevcut. Bütün özellikleri sorunsuz çalışıyor. Saatle ilgili söyleyebileceğim tek negatif durum gerçekten ağır bir aksesuar. Kolunuz alışana kadar biraz zaman geçmesi gerekebilir tabii kişiden kişiye değişen bir durum. İyi günlerde kullanın saatinizi.

Hocam bende almayı düşünüyorum bu saati bu sensörler tam olarak ne işe yarıyor birde kırmızı mı mavimi tavsiye edersiniz

Era-300DB-1a2 model Casio için bilgiyi ceka16 arkadaşımızdan alabilirsiniz kendisine hayırlı olsun kutu açılışını bekliyoruz.

• Saatx den casio f91 yani asker saati aldım galiba orijinal çıkacak:)Dalışlarda kullanacağım sadece saati bilmek için aldım, bakalım su geçirmezliği
    kaç metre olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniay58

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jorem44

quote:

Era 300-DB

CASIO Kol Saati Fan Club

kırmızısını almayı düşünüyorum. 690 tl. saatle ilgili yorumlarınız nelerdir. teşekkürler

Kargo ücreti dahil 650tl ye aldım kapıda ödeme ile. Saat gerçekten şık bir ürün bana göre. Pusulası hem yön belirtiyor hem de derece belirtiyor, 5 alarm, kronometre, geri sayım, ışıklandırma, dünya saatleri mevcut. Bütün özellikleri sorunsuz çalışıyor. Saatle ilgili söyleyebileceğim tek negatif durum gerçekten ağır bir aksesuar. Kolunuz alışana kadar biraz zaman geçmesi gerekebilir tabii kişiden kişiye değişen bir durum. İyi günlerde kullanın saatinizi.

Hocam bende almayı düşünüyorum bu saati bu sensörler tam olarak ne işe yarıyor birde kırmızı mı mavimi tavsiye edersiniz

Era-300DB-1a2 model Casio için bilgiyi ceka16 arkadaşımızdan alabilirsiniz kendisine hayırlı olsun kutu açılışını bekliyoruz.

hayirli olsun bekliyoruz acilisi

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Beyler bende bir casio edifice saat almak istiyorum bayağı da araştırdım 1 modelin yekpare ve silikon kordunlusu arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? Bu model hakkında bilgisi olan yardımcı olursa da çok sevinirim.

Silikon:http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/ERA-300B-1AV/
    Yekpare metal:http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/ERA-300DB-1AV/

Bende bu saatin celik kordon ve mavi olanini dusunuyorum fiyat olarak 680 e falan gormustum sanki

Saatin ozellikleri cok can alici bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mami_24 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sırf bu yüzden 20 km yol yapıp korupark'da saatçiye gittim. Bu saatleri tek tek denedim, sizi de bilgilendirmek amaçlı deneyimlerimi yazayım.

Öncelikle spor giyinmeyi seviyorsanız size başlıca tavsiyem silikon kordonlusu olacaktır. Silikon kordonlu olan modelde dikkati direk saatin kadranı çekiyor. Çelik kordonlusuna kötü diyemem tabiki fakat çelik kordon saatin muhteşem kadranının havasını biraz söndürüyor. Ayrıca çelik kordonlusunun biraz daha ağır kıyafetlerle giyilmesi daha uygun olacaktır yani sürekli takım, ceket vs. giymiyorsanız tavsiye etmem. Silikonun dezavantajı ise ömrü, çelik kordonlu alırsanız bir sizin için ömürlük olacaktır. Fakat silikon kordonlusunun da minimum 5 yıl dayandığını söylüyorlar kullananlar.

Sizin için büyük sorunmudur bilmem ama saatlerin ağırlığı da ayrı bir mesele çelik kordonlu olan silikon kordonlusundan tam 2 katı daha ağır.

Son karar sizin tabiki, ben fikir edinmeniz konusunda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir24 -- 9 Şubat 2015; 10:45:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Hocam geçen sırf bu yüzden 20 km yol yapıp korupark'da saatçiye gittim. Bu saatleri tek tek denedim, sizi de bilgilendirmek amaçlı deneyimlerimi yazayım.

Öncelikle spor giyinmeyi seviyorsanız size başlıca tavsiyem silikon kordonlusu olacaktır. Silikon kordonlu olan modelde dikkati direk saatin kadranı çekiyor. Çelik kordonlusuna kötü diyemem tabiki fakat çelik kordon saatin muhteşem kadranının havasını biraz söndürüyor. Ayrıca çelik kordonlusunun biraz daha ağır kıyafetlerle giyilmesi daha uygun olacaktır yani sürekli takım, ceket vs. giymiyorsanız tavsiye etmem. Silikonun dezavantajı ise ömrü, çelik kordonlu alırsanız bir sizin için ömürlük olacaktır. Fakat silikon kordonlusunun da minimum 5 yıl dayandığını söylüyorlar kullananlar.

Sizin için büyük sorunmudur bilmem ama saatlerin ağırlığı da ayrı bir mesele çelik kordonlu olan silikon kordonlusundan tam 2 katı daha ağır.

Son karar sizin tabiki, ben fikir edinmeniz konusunda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Hocam ogrenciyim zaten oyle takimla ceketle fazla isim olmaz belki ayda bir falan bi yerlere giderken giyerim ama ben silikon kordon sevmiyorum soyle kolumda salladimi saati sallanmasi lazim senelerdir celik kordon kullanirim agirlik sorun degil

Celik kordon mavisini almayi dusunuyorum fiyatlari takip ediyorum kampanya falan bulursam haber veririm buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende kullanılmamış bir swatch var onu satıp yerine efa-131d almak istiyorum. ama bu era-300 db yi gördüm ve resmen aşık oldum ama şimdilik çok pahalı bence

casio saatlerin fiyat eğrisi nasıldır zamanla düşermi yoksa yıllarca aynı mı kalıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 13 Şubat 2015; 16:17:09 >
  • yeniay sana yardimci olur fiyat konusunda merak etme
  • bunlarda benden buarada saati temin etmemde emeği geçen yeniay58 e tekrar teşekkür ediyorum

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 14 Şubat 2015; 21:23:14 >

• Bimde satılan casio nasıl acaba hiç yorum yapılmamış ?
  • quote:

bunlarda benden buarada saati temin etmemde emeği geçen yeniay58 e tekrar teşekkür ediyorum

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

Hayırlı olsun Üstadım Güle Güle kullanın İnşallah yardımcı olabildiğim için ne mutlu bana :) Herkese de yardımcı olurum yardıma ihtiyacı olan varsa ...

• 200-250 lira civarına hangi modelleri önerirsiniz arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Casio LA670WA-1DF ile LA670WD-1DF arasında ne fark var acaba?

http://www.1v1y.com/kampanya-urun-detay/357967?cid=24563

http://www.1v1y.com/kampanya-urun-detay/357969?cid=24563
  • quote:

Orijinalden alıntı: togi1975

Benimki Karpa garantili , ben direkt olarak saatçiden 750 tl'ye , 5 taksit olarak aldım.
    Saatçi bana dediğiniz fiyatı söyledi ancak internette fiyatların ucuz olduğunu hatta yakında bir saatçide de daha ucuza bulduğumu ama oraya kadar yorulmak istemediğimi belirttim.
    Sonra fiyatını kırdı.

Hepsiburada.com'un orijinal ürün satacağını düşünüyorum. Ama aldığınızda bir şüpheniz olursa iade şansınızda olur.
    Ben mavisini de, kırmızısını da inceledim.

Mavi kadranda ülke kodları siyah üzerinde okunmuyor. Ayrıca bana kırmızısı daha şık göründü, ama bunun zevk meselesi olduğunu düşünüyorum.

Bence ikisini de görün, saatçide ve kararınızı ona göre verin.

Şimdiden hayırlısı olsun

merhaba, bende bu saati almayı düşünüyorum, yalnız çelik kordon istemiyorum. acaba bu saatin silikon kordon modeli var mı? veya silikon kordon ile değiştirilir mi?

edit: son sayfayı okudum, varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omondoles -- 20 Şubat 2015; 19:20:39 >

• mrb arkadaşlar 300 tl bütçe ile efa 131-d almak için yola çıkmıştım.( bu arada 250-300 tl arası bütçesi olanlar için tavsiye ederim çok güzeldir)

daha sonra era-300 db modelini görünce gözlerimi alamadım. bir anda efa 131 ikinci plana itildi. vazgeçmek için çok çabaladım ama olmadı. sonunda bütçemi artıtıp era-300db 1a2 yani mavi kadranlı olanını aldım.

ürünü forumdaki kullanıcılardan yeniay58 adlı arkadaştan temin ettim. ben sıkıntı yaşamadım kendisi ile alış veriş yapabilirsiniz. birkaç resim paylaşarak renklendirelim. umarım herkes gönlündeki ürünü alabilir.

[simage]
     CASIO Kol Saati Fan Club
    [/simage]
    [simage]
     CASIO Kol Saati Fan Club
    [/simage]
    [simage]
     CASIO Kol Saati Fan Club
    [/simage]
    [simage]
     CASIO Kol Saati Fan Club
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 21 Şubat 2015; 15:01:38 >

• bu arada eğer casio saatiniz varsa kullanma klavuzu edinmek istiyorsanız aşağıdaki linkten ingilizce klavuzu indirebilirsiniz.
    http://support.casio.com/en/manual/manuallist.php?cid=009

ERA-300 DB serisinin klavuz linki ise aşağıdadır.

http://support.casio.com/en/manual/manualsearch.php?MODULE=5366&submit.x=0&submit.y=0&cid=009

ersa bu klavuzların çoğunu Türkçeye çevirmektedir.

http://www.ersa.com.tr/casiokilavuz

• Hayırlı olsun güle güle kulanın
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.