Şimdi Ara

CASIO FX-350MS (Bilimsel Hesap Makinesi)(Esenyurt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi mühendislik okuyanlar için açtım konuyu. Ürünün piyasa fiyatı 25-40 arası değişiyor internette. Bir de kargo ücreti var tabiki. 20 TL'ye şans eseri Esenyurt'ta karşılaştım. Esenyurt meydanda Eskule içinde Avantajlar Dünyası adında bir ucuzluk pazarı var. 20-25 tane stok var. Benim gibi haftasonu için İstanbul'a gelenler değerlendirebilir. Hesap makinesi hakkında soru sormayın zira hiçbir bilgim yok 1. sınıfım garip bir cihaza benziyor

CASIO FX-350MS (Bilimsel Hesap Makinesi)(Esenyurt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.S.I. -- 4 Ekim 2015; 14:55:21 >

• Meehaba.
    1995' teo zaman parayla 8.500.000 TL' ye Tahtakale' den almıştım.
    Sanırım hocalar sınavda akıllı telefonlara izin vertmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx82es bari alın bu tür bilimsel hesap makinalarında büyük ekran satırı çok işinize yarar sınavlarda işlem hatası yapma riskini azaltır. ayrıca fiyat bana çok geldi bizim (itü) kantinde 10tl ye satılır kimse yüzüne bakmazdı bu tür modellerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

fx82es bari alın bu tür bilimsel hesap makinalarında büyük ekran satırı çok işinize yarar sınavlarda işlem hatası yapma riskini azaltır. ayrıca fiyat bana çok geldi bizim (itü) kantinde 10tl ye satılır kimse yüzüne bakmazdı bu tür modellerin.

Kesinlikle sıcak değil.
    İntegral alan 991es var o olsa belki değerdi.
    İntegral olmadıkça 82es yeterli. Büyük doğal yazılan ekranı çok faydalı.

• Ihtiyaci olan pm atsın bir tane fazla var elimde kac paraysa anlatilan yerde sembolik olarak 3 te 1 fiyatina vereyim. kargoya karışmam ankara'dayım.

• Mühendislik okuyan için hiç bir işe yaramayan hesap makinesidir. Kompleks sayı, türev, integral içeren daha üst seviye makinelere bakılabilir. 991Es önerilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknown_123

Mühendislik okuyan için hiç bir işe yaramayan hesap makinesidir. Kompleks sayı, türev, integral içeren daha üst seviye makinelere bakılabilir. 991Es önerilir.

Hocam bu fakir mühendisler için zengin mühendisler daha üst modellere bakabilir.

edit:Zaten bilgisayar mühendisliği okuyorum işe yarayacak mı zaman gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.S.I. -- 4 Ekim 2015; 15:56:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu mühendisliğin ihtiyaçlarını karşılamıyor. Ben 991es almıştım arkadaşlar bundan aldılar paraya kıymayıp sonra hepsi çöpe attı. Regresyon ve diğer istatistik işleri yapmak zor matris hiç yapmıyor yani temel mühendislik işlerini yaramaz sadece 4 işlem vazifesi en az 991es alın.
  • Bilgisayar mühenidsdliğinde bu kullanılıyor genelde. KEndi kendine türev integral ortalama vs almak zaten pek izin verilmiyor.
  • Üstte de söylendiği gibi 991ES veya 991ES plus almanızı öneririm. Bu hesap makinesi hiçbir işinize yaramaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.