Şimdi Ara

CASIO EXILIM EX-H10 “Superzoom”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casio yeni kompakt ultra zoom modelini duyurdu. Bu bir bakıma panasonic tz7ye misilleme oldu sanırım. 24 mm ve 10x optik zooma sahip makine 12 mp 1/2.3 inchlik sensör boyutuna sahip. 1280x720 çözünürlükte video kaydı yapabilen bu cihaz tek şarjda 1000 çekim yapabilmekte. Sensör boyutunun daha büyük olması gerçekten bu cihazı çok popüler yapabilirdi. Fakat yine de günlük kullanım için 164 gr ağırlığı ile tercih edilebilesi bir ürün. Bu arada fiyatı 300 euro olarak satışa çıkması planlanıyor. Daha fazla bilgi için:
    http://www.dpreview.com/news/0906/09061101casioexh10.asp

• 3 inch lcd ekranı ile de oldukça çekici bir ürün.

CASIO EXILIM EX-H10 “Superzoom”
  • firmalar sensör ve objektif geliştirdikleri yok zaten zoom, video,pikselle büyük ekran tüketiciyi kandırıyorlar.
    sizde kanmayın canım

dsrl sensörüne yakın sensör koysalar bari numunelik birtane konpak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 11 Haziran 2009; 11:43:48 >
  • Bu makinayı alan kullanan varmıdır? fiyatları alınabilecek seviyeye indi ama marka konusunda süphelerim var doğrusu.

Kullanan arkadaşlar düşüncelerini paylaşabilirler mi?
  • bende kullanan varsa izlenimlerini merak ediyorum.
  • yokmu ustalardan bu makine hakkında yorum yapacak, hatalı bir alışveriş yapmak istemiyorum.
    Paylaşalım ki bilgimiz artsın...
  • türkiyeden garantili 550 ye alınabiliyor. güzelmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fena makina değil... fiyatıda uygun.. batarya süresi çok iyi diye okumustum..
    önemli bir eksiklik video esnasında zoom yok..
    http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2009/10/15/Casio-Exilim-EX-H10/p2
  • Karar vermek ne zormuş :(

Casio ex H10........ 550tl

Panasonic FZ38...... 989

Panasonic Zx1..... 762

Panasonic FS30... 508
    ve daha birçok model....

Temel düşüncem; geniş açılı yüksek zoomlu ve hd videolu bir makine almak, ama araştırma yapmaktan yoruldum. birçok model özellik, kafam iyice karıştı. aslında casio ex h10 beklentilerimi karşılıyor ama sadece markaya güven konsunda endişelerim var. Almışken panasonic mi alsam diyorum, yoksa beklesem mi bilemniyorum. Çünkü birçok markanın daha ülkemize ysal yollardan gelmemiş makineleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyilmazsoylu

Karar vermek ne zormuş :(

Casio ex H10........ 550tl

Panasonic FZ38...... 989

Panasonic Zx1..... 762

Panasonic FS30... 508
    ve daha birçok model....

Temel düşüncem; geniş açılı yüksek zoomlu ve hd videolu bir makine almak, ama araştırma yapmaktan yoruldum. birçok model özellik, kafam iyice karıştı. aslında casio ex h10 beklentilerimi karşılıyor ama sadece markaya güven konsunda endişelerim var. Almışken panasonic mi alsam diyorum, yoksa beklesem mi bilemniyorum. Çünkü birçok markanın daha ülkemize ysal yollardan gelmemiş makineleri var.

dostum bende senin gibi kara veremiyorum. ben fujifilm f80 in çıkmasını bekliyorum öyle karar verecem.
  • Casio EXH10 inceleme

Bu ürünü yakın zamanda kullandım ve ilk izlenimlerin aşağıdaki gibidir almayı düşünen arkadaşlar bilgi olsun

Kapalı alanlarda resim kalitesi kötü Renkler birbirine giriyor çözünürlük tatmin edici değil
    Video çekimleri Normal video modunda videoda gölgeler ve pikseller oluşuyor
    HD video çekimlerinde ise HD kalitesini hissedemiyorsunuz sanki normal video çekimi gibi
    Video çekimleri 10 ar dakika olarak kaydediliyor
    Video çekerken optik zoom yapamıyorsunuz Digital zoom yapıyor bu bence kötü
    video çekerken kayıt tuşu var basınca kayıt ediyor tekrar basınca bitiriyor duraklatma yok
    video kayıtları çok fazla yer tutuyor en 8gb lık kart lazım
    Cihazı Tüplü Tv ye bağladığınızda Görüntü Çok Kötü
    Resim ve video kayıdını sonlandırırken lütfen bekleyin mesajı ile karlılaşıyorsunuz.
    Tek artısı 10x optik Zoom ve Batarya uzun gidiyor siyah rengi metalik renkle karışık şık duruyor.

bu makinaya nasıl ödül vermişler anlamıyorum

Selamlar,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.