Şimdi Ara

Casio Edifice EFR-533BK Saat 248 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
228
Cevap
6
Favori
24.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.n11.com/casio-edifice-efr-533bk-erkek-kol-saati-led-isik-3-renk-P18435385 adresindeki renk çeşitlerinden hangisi daha kullanışlı acaba.
    tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz.

iyi çalışmalar.
  • Bu saattin içi kırmızı detaylı olan var bende. Saatin kasası kalın ve ağır. Saatin özelliği zaten led ışıklandırması olması ama saatin bu özelliği benim hiç hoşuma gitmiyor ki saati daha bir basit gösteriyor. Saati emin önünden evren saatten almıştım. Fiyat etiketinde 700 küsürat yazıor idi. Sürekli ordan saat aldığım ve nakit ödediğim için 348 e almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar saat cidden çok hoş, ben de geçenlerde n11den aldım 289 a. Babama dedim baba üye ol 11 tl indirim falan, oğlum onunla mı uğraşıcam deyip almış direk :)

Saat garantili zaten o anlamda sıkıntı yok. Bir de casionun üst model sayılacak belli başlılarına replica yapıyorlar, bu modelin olduğunu sanmıyorum, varsa da diyecek bir şeyim yok. Yalnız ben saatten gayet memnunum, kolda çok şık duruyor. İçi kırmızı olanını aldım, herhangi bir sıkıntısı yok.
  • Valla ben saatlerimi uzun süredir aliexpress den alıyorum. harika:)
  • cegzm kullanıcısına yanıt
    Mesela neler aldınız hocam? Oradakiler replika mı? Biraz bilgilendirme şansınız var mı acaba?

Fiyat olarak ciddi fark var mı?
  • Evet replika mesela ben 23 $ karşılığında AGENT-X marka bir saat aldım farklı bir rengi 112 $' dı. sadece renginden dolayı bu kadar indirime girdiğine şaşırıp hemen aldım. 1 ay önce sipariş verdim bugün iş yerinde aradılar kargon geldi diye. Satıcılar çok ilgili kargon geldiğinde hatalı kırık çıkık çizik vs çıkarsa hemen resmini çekip satıcıya gönderiyorsun. Anında sana yenisini kargoluyorlar. ben timezone diye bir mağazadan tam 5 tane saat aldım toplam tutarı 250-300 $ civarında . Gören herkes saat müthişmiş nerden aldın çok güzelmiş ya gibi yorumlar alıyorum. saatler de kaliteli su geçirmezliği falan zaten söylemiyorum bile. bence saat almadan önce ordaki modellere göz atmanızda fayda var diye düşünüyorum. saygılar.
    benim en son aldığım saatin resmini atıyrum.
     Casio Edifice EFR-533BK Saat 248 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegzm -- 10 Nisan 2015; 14:10:19 >

• cegzm kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bununla alakalı seni rahatsız edebilirim mesajlardan hazırlıklı ol
  • Sıkıntı yok hocam ne zaman istersen :)
  • saat 500tl olmuş
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/casio-efr-533bk-1a9vudf-erkek-kol-saati-140885727?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0 bulabildiğim en ucuzu, veya aliexpress'den replikasını 50 dolar civarına temin edebilirsiniz.
  • Bu saatlerin orjinal ini hangi siteden alabilirim ben 503 modelini 2 yıl önce saatciden aldım nakit para 180 tl ye kaç kez düştü ve fırladı ama çok sağlam ve havuzda denizde şu gecirmedi ve ben kucuklugimden beri databank hastasıyım
     Casio Edifice EFR-533BK Saat 248 TL Casio Edifice EFR-533BK Saat 248 TL Casio Edifice EFR-533BK Saat 248 TL

• yorumlara güvenerek bugün n11'den sipariş ettim hemen kargoya verdiler fiyat biraz yükselmiş ama dolar kaynaklı sanırım

yarın teslim edilir umarım bir kaç fotoğraf paylaşırım

http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/casio-edifice-efr-533bk-8avudf-led-isikli-erkek-kol-saati-P18435385

• Saati zamanında kolumda denemiştim ama ağır ve büyük.Aklınızda bulunsun.

650 ₺ kakalamaya çalışan esnafa da selamlar olsun.

• 249Tl ye n11 den aldım.

İnşallah güzel bir saattir.
  • n11'den alıp da beğenmeyen olursa satın alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

n11'den alıp da beğenmeyen olursa satın alabilirim

Hocam daha dün satın aldım saat güzel ama ağır olduğu için kullanmayacağım siyah renk bilgin olsun

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    380 yapmış
  • Orjinal değil diyorlar doğru mu bilgisi olan?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.