Şimdi Ara

Casio 80’li yılların tasarımını yansıtan yeni G-Shock saatlerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casio 80’li yılların tasarımını yansıtan yeni G-Shock saatlerini duyurdu
    Zaman zaman geçmiş yılların beğenilen saat tasarımlarını yeniden kullanıcılara sunan Casio, bu ay da geleneği bozmadı. 1980’li yılların ikonik saat tasarımları aslına uygun olarak yeniden piyasaya sürülüyor. 

Casio G-Shock DW-5600RL-1DR ve DW-6900RL-1DR

Casio G-Shock DW-5600RL-1DR modeli firmanın DW-5000C ikonik modelini temel alırken sağlamlık kriterini de sonuna kadar yerine getiriyor. Casio G-Shock DW-6900RL-1DR ise yine G-Shock DW-6900 efsanesini temel alıyor ve Kültürel İkon olarak tanımlanıyor. İki modelin de fiyatı yaklaşık 94$ olarak belirlenmiş.

Ayrıca Bkz.Casio efsane tasarımını bu sefer de çevre dostu bir model ile harmanladı

G-Shock GA-2100RL-1ADR yine popüler GA-2100 serisini temel alıyor ve LED aydınlatma ile 108$ fiyat etiketine sahip. G-Shock GA-110RL-1ADR saat modeli ise 137$ ile hepsinin arasında en yüksek fiyatı olan ürün. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/03/28/casio-g-shock-pays-homage-watches-from-80s/

• DW-5600RL-1DR modeline düştümCasio 80’li yılların tasarımını yansıtan yeni G-Shock saatlerini duyurdu 

• Çocukluğumuzun casiolarının değerini bilecektik. Ah ah...

• 2 gün önce Japonya'dan G-Shock GW-5000U-1JF modelini satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Mart 2025; 7:32:44 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Merhaba, hayırlı olsun. Kaça aldınız acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ala kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Chrone24’den satın aldım. Kargo ve vergi dahil 291 dolar tuttu. (Amerika’da yaşıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.