Şimdi Ara

Case Opened [Ne İşe Yarıyr]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Case Opened Kasa Açık anlamına geliyor bu tam olarak ne işe yarıyor..

• tam anlamadım biraz daha açarmısın
  • BİOSTA>Pc Health Status ta Bulunuyor.Reset Case Open Status yazıyor .Ayrıca everestle baktığımda kasa durumu açık diyor yai bu aldığım yerde koyulmuş bi önlemmi vatabilgisayardan almıştım kapağını açtım kasanın ondanmı??
  • Kasanın kapağı açılmıştır demek oluyor yani açıp bakılmış kasanın içine. Tüm bilgisayarlarda olur diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 25 Ağustos 2008; 18:37:16 >
  • yani garantisi sona erdi anlamındamı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj Murat©

yani garantisi sona erdi anlamındamı??

Bildiğim kadarıyla,kasanın bir kenarına ufak bir buton koyuyolar,kasa açıldığı zaman kasanın kapağının açık olduğunu size söylüyor (gereksiz bişey) diye biliyorum. Garanti için olup olmadığını bilmiyorum.
  • daha sonra kapatsan bile kapağı o yazı çıkıyor. sanırım servis için ve böylece dolaylı da olsa garanti üzerinde etkisi vardır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.excellent

quote:

Bildiğim kadarıyla,kasanın bir kenarına ufak bir buton koyuyolar,kasa açıldığı zaman kasanın kapağının açık olduğunu size söylüyor (gereksiz bişey) diye biliyorum. Garanti için olup olmadığını bilmiyorum.

Butonu bulamadım..
  • buton falan yok diye biliyorum ben...
  • Onun açık yada kapalı olduğunu hangi program gösterir?
  • Everest programıyla bakılabiliyor ya da biostan. Bir de biosta reset case open status diye bir bölüm olmalı onu yaparsanız, kasa hiç açılmamış gibi oluyor tekrar galiba.
  • quote:

quote:

buton falan yok yanlış yönlendirme yapmayın arkadaşlar en az 50 tane kasa parçaladım öle bişey görmedim
  • resetlemeyi yaptım.Ozaman kapağın açık olduğu yazmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 26 Ağustos 2008; 14:40:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

quote:

quote:

buton falan yok yanlış yönlendirme yapmayın arkadaşlar en az 50 tane kasa parçaladım öle bişey görmedim

Bir arkadaşımda HP bilgisayar vardı,kasanın arkasında ufak bi buton gibi bişey vardı ona istinaden yazdım. Eğer buton ya da ona benzer birşey yoksa nasıl bilgisayar kasanın açıldığını anlayabiiliyor?

• anlamıyor ki sallıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnseLmo82 -- 26 Ağustos 2008; 14:51:40 >
  • Arkadaşlar benim kasamdada buton yok ama bilgisayar açıkken kasa kapağını takarsam çat diye elektriği kesiyor ve power kablosunu çıkarıp takmadan açılmıyor. Sonra meraktan okudum nasıl beceriyorsa anakartın bir özelliğiymiş. Enteresan
  • Walla ben pcyi toplatırken dvdrwyi ayrı aldım adam sen takarmısın dedi evet dedim demekki açabiliyomusum içini.Birde içine açınca garantiye birşey olmuyor değilm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

anlamıyor ki sallıyor

hadi öyle olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antor

Arkadaşlar benim kasamdada buton yok ama bilgisayar açıkken kasa kapağını takarsam çat diye elektriği kesiyor ve power kablosunu çıkarıp takmadan açılmıyor. Sonra meraktan okudum nasıl beceriyorsa anakartın bir özelliğiymiş. Enteresan

kısa devre yaptırıyosun ondan bu durumu yaşıyosun
    psu yu sıfırlayıncada mrmale döner
    psu da kendini korumaya alıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: optimarax

*
    Bir buton var.Bu buton anakarttaki Chassis Intrusion pinlerine bağlanıyor.Bu sayede kasa kapağının açıldığı anakarta bildirilmiş oluyor.Genelde güvenlik için server sistemlerde kullanılıyor.

Bilen adamın hali başka oluyor. Sallamadan kesin bilgi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.