Şimdi Ara

Carvalhal 2 yıl daha uzattı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş’ta Genel Sportif Direktörlüğe Tayfur Havutçu’nun getirilmesinin ardından Başkan Yıldırım Demirören Carvalhal ile de masaya oturdu.

CARVALHAL İLE 2 YIL DAHA
    Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, futbol şube sorumlusu Cengiz Zülfikaroğlu ve Carvalhal’ın bir araya geldiği zirvede Carvlahal’e sözleşmesini 2 yıl daha uzatması teklif edildi. Carvlahal’ın bu öneriye çok sevindiği Demirören’e “Buraya geldiğim ilk günden beri her zaman bana sahip çıktınız. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Gerek taraftarımız gerekse sizler bana Beşiktaş’ın dünyanın sayılı kulüplerinden biri olduğunu gösterdiniz. Bu alakaya layık olmaya çalışacağım. UEFA Avrupa Ligi’nde hedefimiz en az yarı final” diyerek sözlerini tamamladı.

DEMİRÖREN VE ZÜLFİKAROĞLU LONDRA YOLCUSU
    Carvalhal ile yeni sözleşmenin Karabükspor karşılaşması sonrası imzalanacağı ve ardından 6 günlük iznin ardından devre arası kampına katılacağı belirtildi.

Görüşmeden memnun ayrılan Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ve Futbol Şube Sorumlusu Zülfikaroğlu ise devre arasında yapılacak transferler için hafta sonu Londra’nın yolunu tutacaklar.

ensonhaber

• Güvenebilir miyik kaynağa
  • Kaynağa güvenelim mi beyler
  • Doğru karar, Carvalhal çok yetenekli olmasa da başarıya aç olduğu kesin, bu tarz bir teknik adamla çalışmak daha mantıklıdır her zaman.
  • londra, chelsea, portekiz, carvalhal, hilbert, mevlana, ekrem, mendez ----> tüm kapılar bosingwa ya çıkıyor.

o değil de carvalhal de reis oldu çıktı lan.
  • Hala cevap gelmemiş

Carvalhal 2 yıl daha uzattı !
  • Bragayı bu adam ve çetesi sayesinde geçeceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son dakika !!! Quaresma KAP'ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Carvalhal ile sözleşme uzatma olmadı öyle olsa her yerde duyulur ensonhaber nedir. Twitterda gazete yazarlarıda yalanlıyor.
  • Londraya gitme olayı doğruysa acaba ortaya bi tekkaş(bosi) çıkarmı ??? Hani chelsea bırakılsa olmaması için bi neden göremiyorum ben nede olsa kankaları bizde o değilde sol taraf otobana döner be ağlatırlar orayı !!
  • Bosingwa villas boas'in gelisiyle yalan oldu beyler yeni birine bakiyolar bence.tahminim arsenal'den oguzhan ozyakup
  • Bossingwa hala oynayamıyor ki chelsea de, villas boas onu daimi ilk 11 yapmadı. ayrılabilir yani bossingwa.. şaşırmam.

hatta çok sevinirim bile..

Villas Boas orada tamam ama burada da

Quaresma - Almeida - Simao - Fernandes - Alves - Carvalhal var... : ) buradaki ortam daha iiii :P

GEL BURAYA BOSSINGWA GELLLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Bosingwa villas boas'in gelisiyle yalan oldu beyler yeni birine bakiyolar bence.tahminim arsenal'den oguzhan ozyakup

hocam kaynak maynak duyum falan var mı ? neci bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Bosingwa villas boas'in gelisiyle yalan oldu beyler yeni birine bakiyolar bence.tahminim arsenal'den oguzhan ozyakup

kaynak yok haci tahmin ettim , sene basinda bi hazirlik macinda gormustum bu cocugu ama gelmez heralde
  • quote:

quote:

quote:

kaynak yok haci tahmin ettim , sene basinda bi hazirlik macinda gormustum bu cocugu ama gelmez heralde

valla araştırdığım kadarıyla imkansız

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla araştırdığım kadarıyla imkansız

imkansiz diye bisey yoktur serdal adali vardir

• yanlız bu herif bragaya elense, ligde ki puan kayıplarıyla fln seneye yollanır.

açık söyliym ben henüz tam tutmadım. iyi işiler yapıyo sonra öyle şeyler yapıyoki kardeşim inme mi indi teknik direktörede müdahale etmiyo diyosunuz. yada beşiktaşın kapanan takım açıcak alternatifi yok. en zayıf rakiplere bile kontraya yatıyoruz. maccai haifa maçı mesela. yada samsun bi kapaniym dedi, beşiktaşın hayat enerjisi emilmiş gibi kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

yanlız bu herif bragaya elense, ligde ki puan kayıplarıyla fln seneye yollanır.

açık söyliym ben henüz tam tutmadım. iyi işiler yapıyo sonra öyle şeyler yapıyoki kardeşim inme mi indi teknik direktörede müdahale etmiyo diyosunuz. yada beşiktaşın kapanan takım açıcak alternatifi yok. en zayıf rakiplere bile kontraya yatıyoruz. maccai haifa maçı mesela. yada samsun bi kapaniym dedi, beşiktaşın hayat enerjisi emilmiş gibi kaldı.

Maccabi maçında bende anlam verememiştim ama Samsun maçında Beşiktaş'ın elinin kolunun bağlanması çok normaldi çünkü en önemli 2 hücum silahı yoktu. Sadece Fernandes'le 8 kişilik defans aşılamaz ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

yanlız bu herif bragaya elense, ligde ki puan kayıplarıyla fln seneye yollanır.

Maccabi maçında bende anlam verememiştim ama Samsun maçında Beşiktaş'ın elinin kolunun bağlanması çok normaldi çünkü en önemli 2 hücum silahı yoktu. Sadece Fernandes'le 8 kişilik defans aşılamaz ki

bende zaten kredisi var, yani stoke u yenip lider çıktık ya samsun maçı o kadarda umrumda değil zaten ama bu ilerde sorun olabilir. elbette simao ve quaresmanın yokluğu büyük etkendir ama bu ilk şutunu 30-35 te bulcak kadarda etki yapmamalı büyük bir takımda.

• Besiktas, kreatif oyuncu sikintisi cekiyo. Birincisi, kanat oyuncularimiz-ekrem, hilbert, ismail- facia. Beygir gibi kosuyolar ama sonuc yok,. Bal yapmayan ari gibiler. Bize en az birer tane bek lazim, sag ve sol. Orta alanda da sikintimiz var. Fernandes butun yuku kaldiramaz. ADam topu defanstan alip hucuma tasiyor. O kadar kosmaya, depara insan dayanmaz. Bize bir tane de, fernandesin yanina, oyunu domine edip, hucum organizasyonlarina yon verecek, ernstin yerine bi adam lazim. Cunku fernandes defansif yonu daha kuvvetli bi adam. Eger fernandesin yanina bu bahsettigim tarzda bi adam alinirsa, beklerimiz de iyi olursa, o zaman tadindan yenmez iste.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.