ARkadaşlar konusu var falan diceksiniz fakat konuyu açma sebebim başka. Bugün radyo programından 2 bilet kazandım. Eğer yerime başkası gidebilir derlerse burdan birisine vermek istiyorum. Sonuçta ben hem fenerliyim hem de kutlamalar bu akşam erken saatte. Ben o saatlerde iş yerinde oluyorum. Burdan yazan ilk kişiye vericem eğer başkasını gönderme şansım olursa
Blackeagle'la bana ver
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Blackeagle'la bana ver
Siloya söyle akıllık olsun diyor kendileri
Bu arada haftasonu olsa süper olurdu senden alırdım Pier
Alenktra ilk aklıma sen geldin valla
ula sabahtan akşama bjk li kaynıyor burası beleş bilet vercez kimse gelmiyor işe bak
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Blackeagle'la bana ver
Siloya söyle akıllık olsun diyor kendileri
Bu arada haftasonu olsa süper olurdu senden alırdım Pier
Vay haylaz yine mi ceza aldı. Selam söyle duayenime
Ben alabilirim pier...
Senceru adamlar aradımı hakkımı sana vericem sözüm olsun. Ama adamlar aramadı daha
19:00 kapı açılış başlaması 20:00-20:30 u bulur bi şey biliyoruzda söylüyoruz
Ne ballısın arkadaş ya!
quote:
Orjinalden alıntı: Chevher
quote:
Eyvallah cincon düşünmen yeter sağol. Ctesi olsa hanımla beraber giderdim ama haftaiçi zor oluyor.
bunu görde 8-0 tişörtünü koyma
Oldumu gönlün. Ben cincon kelimesini Gs ile alakalı söylemedim.
quote:
quote:
quote:
Eyvallah cincon düşünmen yeter sağol. Ctesi olsa hanımla beraber giderdim ama haftaiçi zor oluyor.
Oldumu gönlün. Ben cincon kelimesini Gs ile alakalı söylemedim.
Art niyetli yazığın belli zaten gerek yok bunlara
quote:
quote:
Senin düşüncen zaten bişey olsa da şu resmi koysam şeklinde sürekli aynı şeyi söyleyip duruyorsun yaşın çok mu küçük herhalde ondan bu şekilde hareket ediyorsun
Hayır electra ile aramızdaki muhabbet. Bana diyor olsa bile veya silencere de dese ikimizde fb liyiz. Gs liler niye alındı cincon lafına. Bir onlara mı deniyor bu kelime
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme