Şimdi Ara

çarşamba günü kolumu kırdım dün ameliyat oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar öncelikle merhabalar. çarşamba günü saat 6 - 7 arası halı sahada maç yaparken arkadaşla girdiğim ikili mücadele sonrası o da ben de yerde kaldık. sonra bi baktım benim sol bilek koldan dışa doğru 80-85 derece açıyla dönmüş. neyse tabi biraz acı ciraz panik elim elim diye bağırmaya başladım millet toplanmış başıma biri geldi abi oturt diyorum tuttu kol ile eli bitleştiriyor. neyse biraz girdi sonra biri geldi el ile kolumu ayırmaya başladı abi dedim napıyon birleştir. neyse biz önce çıktı zannettik sonra yan elle hastaneye gittim öğrendim ki koldaki kalın kemiğin bilekle birleştiği yerden bi parça kırılmış ve parça kamış. yerinde değil. devlet hastanesi. bugün bişey yapamayız yarın gel dedi. tabi bende bi güzel...... neyse gittim özel hastaneye bi röntgen çekti kırık var düzelmez böyle dedi alçıladı sonra ultrasona girdim orda8 milim kayma var dediler dışardan düzelmez ameliyat yapacaz şimdi doktorumuz yok yarın sabah gel. neyse çıktım ücreti verecem 285 lira ultrason film alçı parası ödedim. ameliyat için de 1450 lira istediler. dedim o paraya ben yeni kol alırım neyse sabah oldu gittim devlet hastanesine doktor baktıröntgene dedi öğle arası dışardan müdahale edip oturtmaya çalışalım olmazsa ameliyat. tamam dedik. geçtim salcı odasına eski alçıyı kestiler bi baktım benim kol yumruk gibi şişmiş ve mosmor dokunsan acayip acıyor.3 kişi var odada doktor dedi biraz canını acıtacam. bende ısırmak için bişey iştedim gerek yok dedi bağırsam olurmu dedim bağır dedi dışarsı kalabalık sıra bekleyen var tabi.biri dirseğimi tuttu biri sağ kolumu yerde tuttu doktor sol elimi tuttu çekmeye başladı bi bğırdım ama.....................................
    neyse tekrar alçıladılar röntgen çektiler baktılar oturmamış. çektiğim acı bana kaldı. ameliyat 20 dk civarı sürdü ben baygınım tabi. iki demir sokmuşlar elimden koluma doğru alçılamışlar kendime geldikçe acıyı hissediyom arada bir sızlama geliyor geldikçe bağırıyom neyse geceyi hastanede geçirdim bugün çıktım 45 gün rapor verdiler pazartesi pansuman yapacaklar 1 ay sonra da demirleri alacaklar. yalnız şunu söyliym kırık olduğıu zaman görüldüğü kadar acı yok ama ameliyat sonrası adeta kolunuzu kesiyolar sanki

• Benim hiçbir yerim kırılmadı Allahta göstermesin valla yazdıklarını okuyunca hafif bi kolum sızladı :S

Geçmiş olsun umarım yakında iyileşirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraknaki

Benim hiçbir yerim kırılmadı Allahta göstermesin valla yazdıklarını okuyunca hafif bi kolum sızladı :S

Geçmiş olsun umarım yakında iyileşirsin

Eyvallah hocam. Oyle dedikleri ksdar buyuk bi aci yok da birileri elleyince cok kotu aciyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben küçük ken kırmışım hatırlamıyorum geçmiş olsun hocam.
  • benimde 1 kere kırıldı alçı ilk zamanlar kokabilir
  • Resmen benim 7-8 yıl önce karşılaştığım şeyler senin başına gelmiş. Aynısı bende de olmuştu futbol oynarken, bildiğin sol elim 5 cm falan uzadı. Sen acıdan nasıl durdun bilmiyorum ama ben arabayla giderken her fren yaptığında bile inanılmaz bir ağrı hissediyordum.

Sonra 2 kez alçıya alındı. O alçıya alma işlemi zaten işkence tamamiyle. Çok feci bir şey. En son 3.'ye geldi doktor dedi bu da olmazsa operasyon. Ben çıldırıyorum nolur beni ameleyat edin bir daha alçı olmasın diye. Ama mecburen aynı akşam o acıyı 3 kere çektim. Sonra da yazın bir de alçılı kolun sıkıntısını yaşadım.

Geçmiş olsun. Paraya üzülme.
  • 2 kırık yaşadım ayağımdan cidden olay anında hic bir acı hissetmiyorsunuz.Ama bir saat sonra öyle bir ağrı geliyor ki sanki kabir azabı.

Geçmiş olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldarion -- 7 Haziran 2013; 19:11:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Resmen benim 7-8 yıl önce karşılaştığım şeyler senin başına gelmiş. Aynısı bende de olmuştu futbol oynarken, bildiğin sol elim 5 cm falan uzadı. Sen acıdan nasıl durdun bilmiyorum ama ben arabayla giderken her fren yaptığında bile inanılmaz bir ağrı hissediyordum.

Sonra 2 kez alçıya alındı. O alçıya alma işlemi zaten işkence tamamiyle. Çok feci bir şey. En son 3.'ye geldi doktor dedi bu da olmazsa operasyon. Ben çıldırıyorum nolur beni ameleyat edin bir daha alçı olmasın diye. Ama mecburen aynı akşam o acıyı 3 kere çektim. Sonra da yazın bir de alçılı kolun sıkıntısını yaşadım.

Sagolun arkadaslar. Hocan senin el simdi agri filan yapiyormu bilek kivrimlarin nasil eskisi gibi mi takilma filan oluyormu. Ben pek aci hissetmedim ama su anda arada bir sizliyor. Tel vat ondan olabilir sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

Resmen benim 7-8 yıl önce karşılaştığım şeyler senin başına gelmiş. Aynısı bende de olmuştu futbol oynarken, bildiğin sol elim 5 cm falan uzadı. Sen acıdan nasıl durdun bilmiyorum ama ben arabayla giderken her fren yaptığında bile inanılmaz bir ağrı hissediyordum.

Sagolun arkadaslar. Hocan senin el simdi agri filan yapiyormu bilek kivrimlarin nasil eskisi gibi mi takilma filan oluyormu. Ben pek aci hissetmedim ama su anda arada bir sizliyor. Tel vat ondan olabilir sanirim

Yok hiç bir sıkıntı kalmadı. Merak etme, doktorlar zaten bir terslik olursa müdahale ederler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

Yok hiç bir sıkıntı kalmadı. Merak etme, doktorlar zaten bir terslik olursa müdahale ederler.

Eyvallah hocam. Bilekten oldugu icin tam kivrim olmaz diye korkyyordum yuregime du serptin valla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.