Şimdi Ara

Çarşamba Günü Alex Oynar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler asıl soru bu bence.Aykut 2. yarı alır gibi geliyor Alex'i.

• Almaz.
  • Almaz.
  • Sanmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın durumuna bağlı, Welliton sakatlanmış hücum gücü daha düşük olacak Spartak'ın çok ofansif adamla da çıkabilir Aykut Hoca(her ne kadar inanmasam da), Alex 11'de de başlayabilir belli olmaz.
  • Alex'in bugunku durumuna bağlı
  • İnşallah 18'e almazda görür gününü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aziz yıldırımın bugün kü görüşmesine bağlı.. Bana kalırsa bu iş tatlıya bağlanır..
  • Alex yedek başlar bence. He bir şimdilik Lideriz tadını çıkkarın bir daha 1. sırada olmayabiliriz.
  • Sahada görmek isterdim...
  • Alex bugün özür dilemezse istediği kulübe gidebilir
  • Hafta sonu lig maçında kadroda olabilir ama,çarşamba günü oynatılmaması gerekir.
  • bende alacagını zannetmiyorum.. bence g.antep teki kadroyu bozmaması lazım.. ;)
  • oynasada oynamasa da Aykut kendini haklı çıkaracak bir sebep bulacaktır zaten. Alex in oynaması da birşeyi değiştirmez şu futbolla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisay

bende alacagını zannetmiyorum.. bence g.antep teki kadroyu bozmaması lazım.. ;)

Gaziantep maçında 45. dakikadan 75.dakikaya kadar (caner girene kadar) top gelmedi bize çarşamba günü ne yapacağız peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAVUSm

quote:

Gaziantep maçında 45. dakikadan 75.dakikaya kadar (caner girene kadar) top gelmedi bize çarşamba günü ne yapacağız peki?

alex e endesklenmemiz lazım, aslında futbolcu fanatikligi yapmamak gerek, sonuç olarak alex görevini layıkıyle yaptı misyonunu tamamladı ... cok güzelde para kazandı burada ve şimdi yapacagı en iyi şey daha fazla magazin konusu olmadan - takıma zarar vermekden - artık güzel bir şekilde ayrılmak..
    alex olsaydı fener 45 ile 75 dakika arasında ne yapacaktı, bende bilmiyorum ama kesin olan bişey orta saha sorununu alex e odaklanmadan çözmemiz lazım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CAVUSm

quote:

alex e endesklenmemiz lazım, aslında futbolcu fanatikligi yapmamak gerek, sonuç olarak alex görevini layıkıyle yaptı misyonunu tamamladı ... cok güzelde para kazandı burada ve şimdi yapacagı en iyi şey daha fazla magazin konusu olmadan - takıma zarar vermekden - artık güzel bir şekilde ayrılmak..
    alex olsaydı fener 45 ile 75 dakika arasında ne yapacaktı, bende bilmiyorum ama kesin olan bişey orta saha sorununu alex e odaklanmadan çözmemiz lazım...

Ben Alex demedim ki.. G.Antep maçındaki kadronun Spartak Moskova'ya 2 fark atması kolay değil. 45-75 arası ileride 2 pas yapamadık ve bu sürede antep tek kale top oynadı..

• Aziz Alex'e fırça kaydı neden oynasın?
  • Alexle Aziz bugün inatlaşırlar diye tahmin ettim ama olmadı, iyiki olmadı...

ama yinede ilk18de yer alamayacak, Aykut kafasındaki takımı sahaya sürmek istiyor artık..

krasiçler, sowlar, stochlar, kuytlar var kafasında onun.. + ortasaha transferini açık açık istiyor ama niye spartak maçı öncesi yapmadı anlamış değilim
  •  Çarşamba Günü Alex Oynar mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.