Şimdi Ara

carrier xpower gold 060m... 40 m2 ye yeterli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • güney cepheli.. ısı yalıtımı, izolasyon olmayan öğleden sonrada güneşte pişen 40 m2 salon için sadece soğutma amaçlı kullanılacak klima öneriniz nedir.
    carrier xpower gold 060 modelinin btu su soğutmada 20500 diyor. acaba yeterli olur mu yoksa başka klimalaara mı yönelmeliyim.



  • Alarko servisi ne kesif yaptırırsanız daha iyi olur
    Ama yüzde 90 olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini kısması biraz zaman alabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: necatinural

    güney cepheli.. ısı yalıtımı, izolasyon olmayan öğleden sonrada güneşte pişen 40 m2 salon için sadece soğutma amaçlı kullanılacak klima öneriniz nedir.
    carrier xpower gold 060 modelinin btu su soğutmada 20500 diyor. acaba yeterli olur mu yoksa başka klimalaara mı yönelmeliyim.

    sizin cepheniz tam güney değil sanırım öğleden sonra güneşte pişen dediğinize göre.

    eğer öyleyse yaklaşık saat 14:00 ekadar güneş gelmez klimanızın üstüne. net olarak salonunuza. saat 16dan itibaren aşırı etkilenmeye başlar. saat 19 a kadar bu durum sürer. ben yaşadığım durumu yazdım size sitanbula göre. siz hataydasınız haliyle dah sıcaktır. nem durmunuzu bilmiyorum nemli olmasına ve sıcak olmasına karşı

    18lik klima bile yeter size. bu klimayı alırsanızda hiç korkmayın gayet yeterli olur.

    istanbulda olsanız 15 lik model bulabiliyorsanız tosh da var sanırım onu alın derdim. hatta izolasyonunuz olsa 12lik bile rahat yeterdi sitanbul için aynı şartlarda. (klima literatüründe yer yoktur yanlız size söylediklerimde. ben tecrübemi yazdım.) siz dügün bir keşif yaptırın öyle alın yine. ama bu klimadan yükseği gereksiz bence.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.