etiketin yarısı yaparım dedi ama takınca yemin ediyorum havam 1500 oldu o derece karizma bir şey
almayı düşünmüyor değilim hani
etiketin yarisi kadar indirim yapiyorsa demekki fiyatlar sisirilmis alma 750lik gozluge yari fiyati direk veriorsa eger ya cakmadir yada cok cok ucuzdur
marka iyidir piyasada fazlasıyla çakması vardır
sağlam markadır şekil gözlükleri vardır
dandik çakmaları 5-10 lira
çakmaları 20 lira
kaliteli çakmaları 50 60 liracivarındadır
kaliteli çakmalar cidden güzeldir camlarıda epey iyi sayılır
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
etiketin yarisi kadar indirim yapiyorsa demekki fiyatlar sisirilmis alma 750lik gozluge yari fiyati direk veriorsa eger ya cakmadir yada cok cok ucuzdur
ne bileyim çoğu yerde öyle
bi soruyorsun rayban 500 küsür lira ama şimdi 250 diye
benim sorduğum yer İst / Marmara forum da bi gözlük mağazası
adını sanını bide gözlüğün markasını öğreneyim gelir buraya güncellerim
Sirkeci doğubank 2. kata çık daha ucuza alırsın garanti ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: atav40
Sirkeci doğubank 2. kata çık daha ucuza alırsın garanti ederim...
benim numaralı gözlikler carrera. sadece kullanırken hassasiyet gerektiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: atav40
yok orjinal merak etme,hem çeşitte çok ...
orjinal değildir usta
yani bilmiyorumda imkanı yok , kaçak getiriyorlardır en iyi
mağazadaki fiyata almak absürt olur o zaman
750 milyondan yari fiyata inerim diyen adamdan gozluk almam arkadas. O guzlugun vardir bi pisligi.
Normalde Carrera nın 750 liraya gözlüğü pek olmaz. ya çok nadir bir model bulmuşsunuz ya da indirim ayağına önce fiyatı şişirmiş sonra etiketi düşürmüş gibi gösteriyorlar. Carrera iyidir güzeldir. sağlam gözlük yapar. bu aralar gözlük fiyatlarının yarı yarıya hatta daha fazla bile düşmesi normaldir arkadaşlar. sezon kapandı. Ellerinde kalan ürünleri bir şekilde çıkarmaları gerekir.
Ayrıca dip not: Hiçbir gözlükçü yüzde 50 nin üzerinde kar yapmayacağı şeyi satmaz. Aklınızda bulunsun. 400 liraya aldığınız ray-ban gözlüklerin adama geliş fiyatı 150-200 lira arası. bazı modellerde bu yükselebilir ki onların fiyatlarıda belli ediyor kendini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme