Şimdi Ara

Carrefoursa Sucuk Kg 44.90 (Gurme-Namet-Polonez-Torku)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Websitesinde gördüm, bu markalara ve kendi markasına ait
    ısıl işlem görmüş ya da fermente
    tüm çeşitlerde (parmak, kangal) sabit fiyat mevcut.

Namet Baton ve Polonez Kasap indirim dışı.

Websayfası Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 27 Ekim 2018; 1:51:40 >

• Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Namet bimde 37 lira, ikbal-torku-beşler a101de 42 lira, şokta aytaç fermente parmak sucuk 38 lira. 45 liraya alınacak sucuk yok orada.

Eskisi gibi apikoğlu, şahin, polonez kasap, gurme otantik dahil olsa pekala alınabilirdi ancak bu haliyle hiçbir mantığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 27 Ekim 2018; 1:58:32 >
  • Mağazada geçerli bugün gördüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 GR = 11.22 TL civarına geliyor.

Alacaksanız fermente alın ısıl işlem görmüş almayın.
  • Apikoğlu antrikot 99 yazıyo carfurda cok değil mi ya

• Polonez klasik fermente aldım.üstündeki etiket ışıl işlem yazıyor kendisi fermente görevli Işıl işlemden fermente teye döndüler dedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    ısıl işlemden fermenteye nasıl dönüyor yahu. bence bu marketler ürünlerin etiketlerinide değiştiriyorlar. gurme markalı olanlar fermenteydi sadece bende gurme aldım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archmeister

ısıl işlemden fermenteye nasıl dönüyor yahu. bence bu marketler ürünlerin etiketlerinide değiştiriyorlar. gurme markalı olanlar fermenteydi sadece bende gurme aldım bu arada.
    Bir alengerlik var mı acaba ne diyosun?

• 2,5kg aldım. 9,99 paraf market üstü + ekim kampanyası 10 + 20tl opet yakıt da verecek --73 tl ye geldi. güzel oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mx0131

2,5kg aldım. 9,99 paraf market üstü + ekim kampanyası 10 + 20tl opet yakıt da verecek --73 tl ye geldi. güzel oldu
    Ekim kampanyası nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Namet bimde 37 lira, ikbal-torku-beşler a101de 42 lira, şokta aytaç fermente parmak sucuk 38 lira. 45 liraya alınacak sucuk yok orada.

Eskisi gibi apikoğlu, şahin, polonez kasap, gurme otantik dahil olsa pekala alınabilirdi ancak bu haliyle hiçbir mantığı yok.

3 gün evvel namet fermente kilo 40 liraydı bim dd
    ancak yarim kilo için 25 tl kasada fiyat çıkınca iade ettim
    az önce namet dilimlenmiş dana jambonun 300 gr ımını metrodan 19,90 a alďım

www.carrefoursa.com
    Polonez Kasap Sucuk #30061547 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/polonez-kasap-sucuk-p-30061547

ürün bu da, indirim yok. sanki yanlış barkod basmışlar..

5*100=40puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

Polonez klasik fermente aldım.üstündeki etiket ışıl işlem yazıyor kendisi fermente görevli Işıl işlemden fermente teye döndüler dedi.

bu ürün indirimli gözükmüyor sitede

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

bu ürün indirimli gözükmüyor sitede

Alıntıları Göster
    Zaten arkadaşa yanlış barkodla vermişler. Bir de üstüne yanlış bilgi vermişler. Çalışanın yanlışı ama afiyet olsun bence. Dolaptan çıkmış bir ürün için vicdan yapılmaz. 85 lira da ödemek istemez o yanlış verdi diye.. Bilgi vermesi yeterli ki sonrasında aynı hatayı yapmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Zaten arkadaşa yanlış barkodla vermişler. Bir de üstüne yanlış bilgi vermişler. Çalışanın yanlışı ama afiyet olsun bence. Dolaptan çıkmış bir ürün için vicdan yapılmaz. 85 lira da ödemek istemez o yanlış verdi diye.. Bilgi vermesi yeterli ki sonrasında aynı hatayı yapmasın.

Alıntıları Göster
    Gittim 3 kilo daha aldım geçen sene 40 tl me yatmış ardı. 1 yıldır kayıt açtığım alamadım iyi oldu böyle.

Almak isteyen güngören şubeye gitsin görecek.

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Namet fermentenin kilosu bimde zaten 49.90 lira. Her zaman olmuyordu altın seri mi gurme seri mi diye yeni bir ad altında geldi. Bir yanlışlık yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 27 Ekim 2018; 21:9:56 >
    Oradaki görevli yanlış ürün satıyor bu indirimde değil. İnşallah farkını ondan almazlar, insanları oraya yönlendirmek yerine uyarsanız daha doğru olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Namet fermentenin kilosu bimde zaten 49.90 lira. Her zaman olmuyordu altın seri mi gurme seri mi diye yeni bir ad altında geldi. Bir yanlışlık yok yani.

ben de 40 lirayı malum yerimden uydurmadım zaten
    reyonda 40 tl/kg yazıyordu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.