Şimdi Ara

CarrefourSA'dan Bir'e Bir kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CarrefourSA'dan bu kampanya hesaplı alışveriş için Bir'e Bir kampanyası kapsamında:

Peynirli Pide** (bir alana + bir bedava) YTL/adet 2,99 YTL
    Banvit Piliç Döner 300 gr (bir alana + bir bedava) 3,90 YTL
    Beşler Eko Kangal Sucuk 250 gr (bir alana + bir bedava) 3,99 YTL
    Bahçıvan Tost Kaşar 700 gr (bir alana + bir bedava) 12,99 YTL
    Tavuk Göğüsü 2li/paket ** (bir alana + bir bedava) 2,99 YTL
    Doğuş Keyif Harman Çay 500 gr (bir alana + bir bedava) 6,75 YTL
    Dardanel Ton Ton 3x80 gr (bir alana + bir bedava) 3,50 YTL
    Ala Çiftçi Pilavlık Pirinç 2,5 kg (bir alana + bir bedava) 6,99 YTL
    Sinangil Un 1 kg (bir alana + bir bedava) 1,70 YTL
    Bizce Ayçiçek Yağı 5 lt.+ 5 lt. (2 li set) 19,99 YTL
    Omo Matik Domestos Etkili 2 kg (bir alana + bir bedava) 7,90 YTL
    Bingosoft Style Çeşitleri 1 kg (bir alana + bir bedava) 5,25 YTL
    Kosla Vanish Sıvı Max 5lt. (bir alana + bir bedava) 16,40 YTL
    Evy Baby Islak Havlu (bir alana + bir bedava) 3,50 YTL
    Selpak Kağıt Havlu 6'lı (bir alana + bir bedava) 6,90 YTL
    Selpak Tuvalet Kağıdı 12'li (bir alana + bir bedava) 9,90 YTL
    Joyful Meyve Nektarı 1 lt (bir alana + bir bedava) 1,45 YTL

İndirimli fiyatlar 19-20-21 Eylül 2008 tarihlerinde geçerlidir. Ürünler stoklarla sınırlıdır.

** bu ürünler sadece CarrefourSA hipermarketlerinde bulunmaktadır. Detay bilgi CarrefourSA ve CarrefourSA Express'lerden elde edilebilir.

• ürünler oldukça uygun fiyatlara geliyor, haber verdigin için tesekkurler
  • Teşekkürler.
    Bu arada Carrefour'da hergün, fırın kapanmadan önce saat 9 gibi falan, ürünler bitsin diye tüm poaça, simit, pandispanya vs. ürünleri bir alana-bir bedava oluyor.
    Maksat ertesi güne kalmasın.
  • bence çok da ucuz değil...
  • teşekkürler
  • kesinlikle çok ucuz arkadaşlar..marketi, bakkalı olanlar kaçırmasın.
  • carrefour express lerde de geçerli mi acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros HEMEN’e Özel Fırsat
    3 yıl önce açıldı
    Zubizu Kampanya ve Fırsatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozyaca

kesinlikle çok ucuz arkadaşlar..marketi, bakkalı olanlar kaçırmasın.

Niye kaçırmasın?
    Bu ürünler insanlar yararlansınlar diye ucuzlatılmış, bakkalı olup gelsin burdan alsın sonra pahalıya insanlara satsın diye değil.
  • joyful meyve sularının yanında ayrıca bardakta vardı dün acıbadem mağzasında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bulutcy

quote:

kesinlikle çok ucuz arkadaşlar..marketi, bakkalı olanlar kaçırmasın.

Niye kaçırmasın?
    Bu ürünler insanlar yararlansınlar diye ucuzlatılmış, bakkalı olup gelsin burdan alsın sonra pahalıya insanlara satsın diye değil.

gecenlerde tansas'ta da böyle bir kampanya vardı, adamın biri 25 paket kiloluk çaylardan gözümün önünde aldı, artık çay ocağı mı var yoksa baskasına mı satar bilmem, ama oluyor böyle seyler
  • Evet bu tip kampanyalardan son kullanıcı olarak bizlerin faydalanması lazım, stok sorunu olmasa herkes faydalansın, ama bir kaç kişi tüm stoğu alabiliyor malesef.

Ayrıca tekrar sorayım expresslerde de geçerli mi acaba, bilgisi olan var mı ?
  • Ekspreslerde geçmez kanımca. Bana gelen mailde bu listedeki bazı ürünler vardı ve hipermarketlerde geçerli yazıyordu. Bunlar göz boyama indirimleri carrefourun migrosa nazire olsun diye yaptığı. Sanki herkes hipermarketin dibinde oturuyor! Adam gibi bütün satış noktalarında aynı fiyat ve indirimleri uygulamıyorlar maalesef. Aynı olay migrosda da var. Her zaman 5M migros fiyatları daha ucuzdur.
  • ticaret fırsatları kaçırmama işidir..tartışmaya vaktim yok...benden önce davran sen al o zaman...ben gelince hepsini alıyorum çünkü izin verilenin...kolay gelsin
  • quote:

ticaret fırsatları kaçırmama işidir..tartışmaya vaktim yok...benden önce davran sen al o zaman...ben gelince hepsini alıyorum çünkü izin verilenin...kolay gelsin

git de al bakalım alabilecek misin:) diyarbakır carrefour yine rezalete devam ediyor. bu kampanyada da kampanyalı ürünler yoktu ortalıkta. herhalde adamlar stoklayığ kampanyadan sonra piyasa sürecekler. sadece joyful meyve suyu, omomatik ve bingo soft vardı.
  • eyvallahh..
  • Bence fiyatlar çokda uygun değil.aiağı yukarı hepsinin içine fiyatlar giydirilmiş
  • Ankara Kızılaydaki CarrefourSA da geçerli mi ?
  • Nasıl uygun değil diyorsunuz fiyatlara anlamıyorum. Bizim yağ heryerde 17-18. Hadi hafta sonu indirimle en az 15 olur. Burda 10 a geliyor. Kangal sucuk keza öyle.İnanılmaz iyi fiyatlar.Yarın için geçerlimi?
    Yarın gidip bakacağım.Umarım vardır.Boşa gitmemiş oluruz.
  • Ek olarak Haramidere Carrefour'da ;

1kg Antep fıstığı 8.95ytl.

1kg Tuzlu fıstık içi 3.95ytl.

1kg lık Ülker Çokokrem 5.75ytl.

5kg toz şeker 9.75ytl.

400gr Ramazan pidesi 0.47ytl

1kg nektarin 0.99ytl

Aklımada kalanlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 20 Eylül 2008; 22:33:46 >
  • Bir ara Carrefour fındık içinde kampanya yapmıştı. Normalde 13-14 Ytl iken ben 8'den almıştım. Ama fındık taş gibiydi ve tatsızdı. Yani ucuz etin suyu misali oldu. O yüzden kuruyemişlerin mutlaka tadına bakın alırken. Ambalajlı mala sözüm yok zaten kalitesi belli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.