Bildirim
Carrefoursa'da Joeys Ledler 6.90
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
370lm
tuvaleti anca aydınlatır -
kullandınız mı nasıl performansı -
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
kullandınız mı nasıl performansı
2 adet philips 20w economy beyaz tasarruflu ampul ile 2 adet ledi değiştirdim
ve hemen hemen aynı parlaklığı elde ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: hanamichi
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
kullandınız mı nasıl performansı
2 adet philips 20w economy beyaz tasarruflu ampul ile 2 adet ledi değiştirdim
ve hemen hemen aynı parlaklığı elde ettim
iyiymiş o zaman hocam. 370 lümen biraz görünüyor da o açıdan sordum -
Kullanılacağı odalar aşırı büyük değilse 7w fazlası ile aydınlatıyor.
Yalnız sarı ışık odanın duvar rengine göre cansız gelebilir... -
Merhaba,
2 adet philips 20w economy beyaz tasarruflu ampul ile 2 adet ledin aynı ışığı vermesi pek mümkün değil, size öyle gelmiştir, ya da compakt floresan ısınana kadar az ışık verdiğinden ilk yakma anındaki ışık çıkışlarını karşılaştırıyorsunuzdur.
philips 20w economy beyaz tasarruflu ampul katalog verisi ışık gücü (ampul 1-2 dakika ısındığında) 1.260 lümen, yani bu LED ampulü 4 e katlıyor..
philips 20W compakt floresan teknik bilgileri için tıkla..
370 lümen pek aydınlık sayılmaz. -
-
yukarı bakan avizede iyi oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: erenberkay
yukarı bakan avizede iyi oluyor.
hiçte değil
led ampüller arkalarını aydınlatamazlar -
Led ampullerde Watt değeri yazmanın hakikaten suyu çıktı.
7W yazmışlar ama 370 lm ışık veriyor.
Nixon 8W led ise 750 lm ışık veriyor ve 5 yıl garantili.
Mesela forumda konusu olan Shibo led'ler de üzerinde kutusunda 9W yazıyordu ama çektiği elektriği ölçünce 5,5W çıkmıştı. Işığı ile Nixon 8W'dan bariz şekilde düşük.
Tamam burası sıcak fırsatlar ama, ucuz mal alacak kadar zengin değilim demişler.
Eğer fazla ışığa ihtiyacınız varsa, özellikle ampulun çok açık kaldığı yerlerde Nixon öneririm.
http://www.nixonled.com/8w-Led-Ampul-3lu-Paket-750lm,PR-1.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: iyigun
Merhaba,
2 adet philips 20w economy beyaz tasarruflu ampul ile 2 adet ledin aynı ışığı vermesi pek mümkün değil, size öyle gelmiştir, ya da compakt floresan ısınana kadar az ışık verdiğinden ilk yakma anındaki ışık çıkışlarını karşılaştırıyorsunuzdur.
philips 20w economy beyaz tasarruflu ampul katalog verisi ışık gücü (ampul 1-2 dakika ısındığında) 1.260 lümen, yani bu LED ampulü 4 e katlıyor..
370 lümen pek aydınlık sayılmaz.
Arkadaslar genelde parlaklik ise isik siddetini karistiriyor.
LED ampuller gercekten parlak ama az isik veriyor. (Watt degerine gore daha verimli ama.)
Bir yere odaklanarak dikkatli baktigimizda, mesela kitap okurken falan bariz farkediliyor lumen degeri. Odaya girdiginizde duvarlara bakarken farkedilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 12 Ocak 2015; 12:23:33 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BatuKır
quote:
Orijinalden alıntı: erenberkay
yukarı bakan avizede iyi oluyor.
hiçte değil
led ampüller arkalarını aydınlatamazlar
Tavandan yansıyan ışık her zaman daha sağlıklı ve güzeldir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iyigun
Merhaba,
370 lümen pek aydınlık sayılmaz.
+1000
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
7w için 370lm çok az. şöyle bir üründen bir tane almak daha verimli olur bence:http://www.hepsiburada.com/liste/osakalight-8w-led-ampul-gunisigi/productDetails.aspx?productId=hrnsled090&categoryId=13006524 -
hocam bu ampul masa lambasına uyar di mi? e27 yazıyor.Bir de çalışma masası için hangi tür lamba gider.Beyaz mı sarı mı? -
Küçük odaları aydınlatmaya yeterli geliyor. Ben bu led ampul ve 9 wattlık aliexpressten aldığım ledleri kıyasladığımda bunun ışığını renk ve aydınlatma yönünden daha iyi buldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbt35 -- 12 Ocak 2015; 14:08:19 > -
7w 350 lümen çok az 1,5 yıl önce wiselite 7w beyaz led 710lm. çok iyi ışık veriyor -
Beyaz ışık göz yoruyor diye biliyorum. Çalışma alanlarında sarı ışık daha iyidir hocam. Ama gene de daha bilgili biri varsa ona da danış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrik parası 130 dsn aşağı gelmiyo..
Bakalım şimdi ne olcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sinbo espresso makinesi
- zoomer batum
- dijitsu buzdolabı alınır mı
- jopus fanlı ısıtıcı
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X