Şimdi Ara

Carrefoursa'da 1 lt Çotanak %100 Fındık Yağı 12 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: keremyan

Masaj için kullanılır mı bilenlere soralım dedik. Şu an Carrefour önündeyim girişte 2 kutu var ona göre alayım.

Masaj yapılacak hedef organa bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Cepa'da kalmamis, internetten siparis etmistim, gondermemisler.
  • Eskişehir'de carfur süper'den ürünü alıp kasaya gittim, kasiyer direk '40 TL üstü indirim düşüyor' dedi, ben de direk alıyorum o zaman dedim hoop 12 TL ye düştü; ayrıca biraz da yeşil olanlardan muz aldım diğer sarı olanlar çok yumuşaktı, muzun tadı güzel bu arada

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim

Carrefoursa'da 1 lt Çotanak %100 Fındık Yağı 12 TL

• bu arada 212 avm deyim. 4.45 tl ye fa deodorant alana taft power electro 130 ml jöle hediye. jöle tek başına 19.90 tl gözüküyor.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Aldık deneriz , beğenmezsem kokusunu salatayla kullanırız. Teşekkürler cevap için

• biz 50tl ye kadar yıllarca eve fındık yağından başka yağ almadık hem salataya hem kızartmaya hem yemeklere hep kullandık. kızartma için 10 defa kullanıyor annem hiç kararma ve kötüleşme
    olmuyor yağda. bizde kızartmada en iyisi fındık yağı diye biliyoruz. sızma yağı salata için uygun. fındıkta kızartma da problem yok olamazda. ideal olanı kullanıyoruz fındık yağını alamaz olduktan sonra.
    oda aynı şekilde sıradan yağlar ilk kızartmadan sonra kullanılamaz olurken 3 4 defa rahat kullanılıyor ideal ler. de. bu çotanaktan başka yağ kullanamaz olduk. bence kullanılacak yağ değiller zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.