Şimdi Ara

CarrefourSa-Axe Deo + Clear Men 180ml Şampuan 9.95TL / Rexona Men + Clear Men 180ml 9.45TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
3.354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada gittiğim şubede reyonda ikili set 17 ₺ yazıyordu
    ama webden 9,90 ₺ ve bölgede stoğu olduğunu görünce tereddüt etmeden 6 paket alıp kasaya geçtim
    indirim otomatik düştü
  • Sağolun hocam yararlandık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hopali08 kullanıcısına yanıt
    bunu nasıl yapıyoruz işi bilmeyen kasiyere denk gelirim diye korkuyorum.Rezil olan o olmasına rağmen sırada bekleyen insanlara karşı ben rezil olmuş gibi hissediyorum böyle kampanyalarda.Geçen başka bir markette paycell kart ile ödeme yaptım bilirsiniz bildiğimiz çekmeli banka kartı işte.kasiyer ne bu nerden bu içinde para var mı abuk sabuk sorular yani.

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Bende gittim 3 adet aldım yazı çıkarsa yeter son kullanma tarihini bulamadım kağıt bantı yırtmamak için fakat üretim tarihi 02/2020 yani daha 5 ay olmuş üretileli herhalde daha vardır skt ye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende dün gittim. Axe+şampuan hiç yoktu. Hep RExona bayan olanlar kalmıştı
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Carrefourla Daha Kurumsal. Fastpay Bilirler Genelde. Ekrandaki Kodu Okuma Olduğundan Chippin den Tecrübelidirler.Baktınız Kalabalık Yapılamıyor Normal Ödersiniz. Başka Kasadan Başka Bi Zaman Denersiniz. Kasaya Gitmeden Önceden Sorabilrisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hopali08 kullanıcısına yanıt
    meeb kullanıcısına yanıt
    Az önce kasadaki kişi Fastpay'i bilmiyordu. Arkadaki kasiyere sordu Chippin gibi Genelden 152 kodu ile gir sonra barkodu al dedi direk. Mutlaka bilen birisi oluyor şubelerde.

5 tane Rexona'lı olan paketten aldım. Fastpay ile tanesi 7,45 TL'ye geldi. Güzel fırsat oldu.

@meeb

Papara'nın eczane kampanyasında çok sorun yaşamıştım. Kart ne olursa olsun işlem için izin vermiyordu. 3-4 sefer boş yere eczaneye gitmek zorunda bırakmıştı. Saçma sorular geldiğinde kibarca işini yapması gerektiğini söyleyip cevaplamamayı tercih ediyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ozm 10 liradan bizde faydalanalım eşimle😁 Ben bu tarz kampanyalara meblağ dan çok firmadan faydalanma gözüyle bakıyorum.Neticede hiç bizi bizden fakir değil bu firmaların bankaların vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtheaven

deo stok yapılır iyi fiyat. teşekkürler

şuan mağazalarda da bu fiyatta mi?
    Milletin evinde OPET muhabbetinden ,28 tane deodorant oldu hocam

• Meandroslu kullanıcısına yanıt
    ben de aldım bugün. rexona deodorantların altında yazan skt üretimden sonra 3 yıl. yani alıp kenara koysanız kullanılır 3 yılda.

• Ben de aldim ankara ayranci subesinden. Daha nerden baksaniz 50den fazla deodorant vardi. Bu arada sampuanla birlikte 9.95 sampuansiz 8.98.
    Sampuanli axe 2 tane vardi onlari aldim kalanini sampuansiz aldim. Bazi diger deodorantlarda da %50 mevcut
    Rexona sampuanli vardi

• Hepsiexpress kullananlar alabilir ben bugün 3 adet aldım.
  • Gecen gun mangal yakma bacasi 10 tl ye satiyordu carrefour. Yerel olabilir gittiginizde kontrol edin.

• Eskişehir Yediler'de çeşit vardi temtation olanini aldim black ve rexona da vardi.

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    o kampanyayı bilmiyorum. yakıtla da işim yok, olsaydı muhtemelen bende o konuda olurdum :))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.