Şimdi Ara

Carrefour marka mp4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar carrefourdan crf => CARREFOUR markalı mp4 player almayı düşünüyorum.
    ekranı baya büyük 2.4 inch.4gb hafızası.dokunmatik tuşları var. fiyatı da çok uygun 70 tl.yakından inceledim.fena görünmüyor fiyatına göre.ithalmiş zaten..
    daha önce kullananlarınız varmı? kalitesi nedir? sizce bu ürün alınır mı?

yok bu paraya değmez diosanız ne yapmalıyım? nerden alabilirim? bir öneriniz varmı?
    şimdiden teşekkürler!

• Fazla bir kalite bekleme aletten. Büyük ihtimalle Çin firmalarından birine yaptırılmıştır.
  • evet biliyorum..ama fiyatı özelliklerine göre iyi..meizu m6 düşünüyodm ama crf 70 lira,meizu 170 lira
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

Fazla bir kalite bekleme aletten. Büyük ihtimalle Çin firmalarından birine yaptırılmıştır.

Gerekeni Söylemişsin
  • Meizu m6 pahallı da olsa, global ve kaliteli bir marka.. Taksitle meizu m6 al; gözüne fazla gözükmez.. daha çok memnun kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 17 Temmuz 2009; 22:55:15 >
  • arkadaslar meizu almaya karar verdim.beni doru yola soktuunuz icin saolun forumda 2 tane 2. el m6 buldum.2 si de istanbulda 2 side 100 tl.
    sizce alinirmi 2. el??
  • 2. el alınır neden alınmasın fakat iyice dene,kontrol et öyle al herkeze güven olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LA BAKKALDAN ELEKTRONİK ALINIRMI...
  • bana soylermisinz o carrefour marka mp4 e video atılıyor yaa ne türr ani video nun türü ne olcak mp3 mp 4 veya meg falan nedirr avi falan hangisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.