Şimdi Ara

CARREFOUR LOGİTECH Z313 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜN CARREFOURDA GEZERKEN 2+1 SES SİSTEMİ GÖRDÜM LOGİTECH Z313 99DAN 59 DÜŞMÜŞ DEDİM LOGİTECH İYİDİR ALAYIM ŞUNU LAPTOBA BAĞLARIM ALDIM EVE GELDİM AÇTIK KUTUYU BAĞLADIM SES İYİ FAKAT BASS IN AYAR DÜĞMESİ YOK YANİ SESİ NE KADAR AÇARSANIZ BASS DA OKADAR AÇLILIYOR BEN APARTMANDA OTURUYORUM GECE DİNLEMEDE PROBLEM OLACAK O YÜZDEN BUNU İADE EDEBİLİRMİYİM YADA İADE EDİP CREATİVE ALSAM OLUR MU CARREFOURDA İADE OLUYOR MU?

• Sana kalkmış, iyi bastırırsan iade alırlar da zor yani
  • NASIL SES SİSTEMİ YAPIYOLAR ANLAMIYORUM BASIN AYAR DÜŞMESİ YOK YA 3O LİRALIK ALETTE BİLE VAR
  • Mono bir potansiyometre al aç subwooferı tak amfi ile hoparlör arasına kutuyada bi delik portansiyometreyi tak sık vidasını oldu bitti. Sana 1 liraya mal olmaz.
    Alıcağın potansiyometre

• git onu geri ver sana z4 satayım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech z5500 Subwoofer Sorunu...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkinson

DÜN CARREFOURDA GEZERKEN 2+1 SES SİSTEMİ GÖRDÜM LOGİTECH Z313 99DAN 59 DÜŞMÜŞ DEDİM LOGİTECH İYİDİR ALAYIM ŞUNU LAPTOBA BAĞLARIM ALDIM EVE GELDİM AÇTIK KUTUYU BAĞLADIM SES İYİ FAKAT BASS IN AYAR DÜĞMESİ YOK YANİ SESİ NE KADAR AÇARSANIZ BASS DA OKADAR AÇLILIYOR BEN APARTMANDA OTURUYORUM GECE DİNLEMEDE PROBLEM OLACAK O YÜZDEN BUNU İADE EDEBİLİRMİYİM YADA İADE EDİP CREATİVE ALSAM OLUR MU CARREFOURDA İADE OLUYOR MU?

logitech s220 varsa değiştirmeyi talep et.
  • carrefour fransız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hione

Mono bir potansiyometre al aç subwooferı tak amfi ile hoparlör arasına kutuyada bi delik portansiyometreyi tak sık vidasını oldu bitti. Sana 1 liraya mal olmaz.
    Alıcağın potansiyometre

HOCAM BU DEDİĞİN OLAY KOLAY MI KUTUYU AÇMAK ZOR OLMAZ MI KAPALI VİDASIZ KUTU BU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

hocam vatan bilgisayar ne güzel edifierlar var onlardan alaydın ya.

http://www.vatanbilgisayar.com/hoparlor-%28speaker%29/edifier-m3200-m3200-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43911
    http://www.vatanbilgisayar.com/hoparlor-%28speaker%29/edifier-m3300sf-m3300sf-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43910

Logitech al.

hala logitech diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: parkinson

quote:

Orijinalden alıntı: hione

Mono bir potansiyometre al aç subwooferı tak amfi ile hoparlör arasına kutuyada bi delik portansiyometreyi tak sık vidasını oldu bitti. Sana 1 liraya mal olmaz.
    Alıcağın potansiyometre

HOCAM BU DEDİĞİN OLAY KOLAY MI KUTUYU AÇMAK ZOR OLMAZ MI KAPALI VİDASIZ KUTU BU

Bass hoparlörüde gömme yapmamışlardır herhalde vidaları olması lazım. Ama bu seni garanti dışı bırakacak bilgin olsun. İlk önce bi geri vermeyi dene.

• Fransaya kılız diyoruz hala karfurda gezen hatta alışveriş yapan var yazık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 1 Şubat 2012; 13:26:03 >

• geri alırız dedi sorun olmaz dedi (fransız ya korkuyolla bizden iyi davranıyolla)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.