Şimdi Ara

Carrefour Konservelerde 2 al 1 öde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.carrefoursa.com/search.xhtml?search=konservekampanya

29-31 Mart 2016 tarihler arasında geçerlidir.

• İyiymiş.

Lahana ve yaprak sarma alayım biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bu sabah aldim. Hicbir yazi yoktu reyonda. Gitti benim bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ton balığı dahil değil sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Ton balığı dahil değil sanırım.

Olaydı zeytinyağlı dardanelleri süpürürdüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Tat Mısır 3 Al 2 Öde 220 gTat Mısır 3 Al 2 Öde 220 g Kampanya
    - Bnh Soya Filizi 425 gBnh Soya Filizi 425 g Kampanya
    - Hugo Reitzel İsviçre Turşusu 850 mlHugo Reitzel İsviçre Turşusu 850 ml Kampanya
    - Berrak Ankara Çubuk Salatalık Turşu 1062 mlBerrak Ankara Çubuk Salatalık Turşu 1062 ml

27 TL, ama eve teslimat 50 TL ve üstünde geçerli İzmir'deki mağazalarının %90 'ı kapandı..............
  • Kühne marka olanların fiyatları bana pahalı geldi geçen hafta A 101 'e kühnenin ürünleri geldi 2650 ml 16.95 TL idi hepside bunların fiyatlar 1 alana 1 bedava olmasına rağmen yine pahalı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Develi Piramit Gömlek 3 AL 2 ÖDE
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler.

• bütün mağazalarda geçerli dimi? Önceden kiler olup carrefour olanlarda dahil? İnternette benim ilim yok :)
  • BlackSea14 B kullanıcısına yanıt
    2 sorunun cevabi da evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Kühne marka olanların fiyatları bana pahalı geldi geçen hafta A 101 'e kühnenin ürünleri geldi 2650 ml 16.95 TL idi hepside bunların fiyatlar 1 alana 1 bedava olmasına rağmen yine pahalı..

aynen a101 den 16,95 e 2650ml almıştım ,hatta şimdi bile patlıcan,kırmızı biber vardır belki satılmadıysa aynı fiyattan
    carrefour da 2tane alsan dahi pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 29 Mart 2016; 17:28:47 >
  • almayın göndermiyorlar.

Buna ragmen illa şansını deneyecekler; ürünleri sepete 2 ve 2'nin katları şeklinde ekleyin. 1 tane ekleyince çakallık yapıp bedavasını göndermiyorlar.

Başıma geldi oradan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 30 Mart 2016; 11:37:56 >
  • Haber için teşekkürler...Birazdan gidip bakayım bir şeyler çıkartabilecek miyim bakalım...
  • Bu carrefour'un indirimleri genel degil heralde. Kutahyada 2 magazasi var burda konu acildiginda ne zaman gitsem ikisindede indirim kampanya vs olmuyo. Sogudum ondan sonrada carefourdan zaten

• İndirim genel, az öne mağazadaydım, reyonu bile vardı. Ton balığı ve bazı konserve modelleri dahil değil. Normal bezelye, garnitür ve mısır konservesi olanlar kampanya kapsamında.
  • Ton baligi dahil degilse digerleri asiri pahali zaten.

• Yaklaşık 65 TL civarı bi alışveriş yaptım 32 TL'ye indirim oldu. Ödedim, çıktım Axess nedense 25 TL chip-para yüklemiş. Sebebi bilinmiyor.
    Patlıcan kızartması, fasulye pilaki falan aldım. Kemal Kükrer 3 kg. turşu 10 TL'ydi, 6 kg. 10 TL'ye gelmiş oldu. İyi gibi. Tadı da fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 31 Mart 2016; 1:14:27 >
  • Ton balıkları dahil olmadığı için benim için çöp!! A101,bim konserveleri daha candır.Konserve alan kim garnitür dışında! Turşu A101de 5kg 6,95e alıyorum taze geldiğinde almak daha mantıklı.Üstündeki tarihlerden ayırt edebilirsiniz.5kg alıp 2ye bölüyoruz abimlerle efsana.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.