Şimdi Ara

Carrefour kataloğunda gördüğüm laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum yılbaşı yaklaşıyor çoğu mağazadada indirimlerde başladı carrefour katoloğunu incelerken şu laptop çok hoşuma gitti fiyatıtda cazip geldi sizce almalımıyım?
    Casper Nırvana CN.CRI-450A
    Özellikler;
    6Gb ram
    640 GB Sabit disk
    İntel Core i5-430M 2.4 GHz işlemci
    NVidia Geforce GT320M Optimus 2GB ekran kartı(1GB ayrılmış bellek)
    Windows 7 starter

Sizce iyimi arkadaşlar daha çok oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorum.Casper kullananların tavsiyeleri ne yönde ona göre almayı düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum
    Fiyat:1400 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak kahraman -- 15 Aralık 2010; 20:16:02 >

• ben de benzer bi model kullanıyorum tavsiye ederim
  • Kaç liraymış bu? Cazip geldi diyorsun, fiyat yok.

GT 320M'li bilgisayara para verilmez bu saatten sonra. Mazide kaldı bu kartlar.

HD 5650, HD 5730 ya da GT 425M gibi kartlardan başlaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak kahraman

Malum yılbaşı yaklaşıyor çoğu mağazadada indirimlerde başladı carrefour katoloğunu incelerken şu laptop çok hoşuma gitti fiyatıtda cazip geldi sizce almalımıyım?
    Casper Nırvana CN.CRI-450A
    Özellikler;
    6Gb ram
    640 GB Sabit disk
    İntel Core i5-430M 2.4 GHz işlemci
    NVidia Geforce GT320M Optimus 2GB ekran kartı(1GB ayrılmış bellek)
    Windows 7 starter

Sizce iyimi arkadaşlar daha çok oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorum.Casper kullananların tavsiyeleri ne yönde ona göre almayı düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum

fiyat yazmamışsın.belirtirsen daha rahat yorumlar alabilirsin

• kusura bakmayın arkadaşlar yazmayı unutmuşum fiyatı şimdi yazdım
  • fiyatı 1100 TL aralığına kadar olsa idi ve maximum bu kadar verebilseydin bile bunu alma derim.hele casper...uzak dursun[>:oyun için ilk önce ekran kartına bakmalısın işlemci,ram,dsik vs. sonra gelir ?ekran kartı orta düzeyin altında bir kart.sıralamada 108. sırada

http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html

oyun için en az ati 5650 ekran kartı olmalı...i5 işlemci işini görecektir.sana şunu söyleyeyim...
    yılbaşına kadar bir world kart edinmeye bak...yılbaşında vatan bilgisayarın muhtemel kampanyalarından yararlanabilirsin.
    not:bugünde %25 lik bir indirimcik var
    marka olarak da dell,asus,sony

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 15 Aralık 2010; 22:53:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

fiyatı 1100 TL aralığına kadar olsa idi ve maximum bu kadar verebilseydin bile bunu alma derim.hele casper...uzak dursun[>:oyun için ilk önce ekran kartına bakmalısın işlemci,ram,dsik vs. sonra gelir ?ekran kartı orta düzeyin altında bir kart.sıralamada 108. sırada

http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html

oyun için en az ati 5650 ekran kartı olmalı...i5 işlemci işini görecektir.sana şunu söyleyeyim...
    yılbaşına kadar bir world kart edinmeye bak...yılbaşında vatan bilgisayarın muhtemel kampanyalarından yararlanabilirsin.
    not:bugünde %25 lik bir indirimcik var
    marka olarak da dell,asus,sony

aslında en başından beri şu laptopu almayı düşünüyorum
    packard bell tj75 jo 282 tk sence bu nasıl

• iyi hoş da cızırtı yapabilir hazırlıklı ol. çıkarsa sakın garantiye gitme, hiçbirşey değişmez sinirlenmen ve zaman kaybınla kalırsın
  • arkadaşlar carrefour da bu ürün 1100 liraya düşmüşş indirimli fiyatı. Sizce alınmaya değer mi bu fiyata başka modeller öneriyor musunuz? Bir de casper markası hakkındaki düşünceleriniz neler kullanımı nasıl ses ısı ya da başka sorunları var mı? Tavsiye eder misiniz bu modeli ya da başka önerileriniz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.