Şimdi Ara

Carrefour Denizli cocacola 1lt 1TL çamlıca 1lt 1TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Carrefour Denizli Teraspark da cocacola 1lt 1TL çamlıca 1lt 1TL. Bugün saat 4 gibi aldım. Konuyu ancak şimdi açabildim eve gelince. Hala var mı bilmiyorum.

• Ahbe kardeşim Denizli gibi bir yerde Zafer Gazoz gibi bir efsane içeceğin merkezindesin. ColaCola neymiş ? Biz bulamamaktan şikayetciyiz. Değerini bilin hocam. Efsane.......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Ahbe kardeşim Denizli gibi bir yerde Zafer Gazoz gibi bir efsane içeceğin merkezindesin. ColaCola neymiş ? Biz bulamamaktan şikayetciyiz. Değerini bilin hocam. Efsane.......
    cam şişe ile büyümüş biri olarak ankaraya sipariş edeyim dedim. Adamlar bir fiyat çıkardı üstüne kargoyu da siz ödersiniz diyince... şimdi fiyat nasıl bilmiyorum ama kargo çok tutuyordu...
  • Evet kargo yüksek tutuyor. Büyük firmalar böyle ufak çaplı firnalari pek yaşatmiyor. Zaten tadini bilen biliyor. Keşke A101, BIM gibi yerlerde satılsa. Bir ara METRO toptan marketlerde satışa sunuldu ama sonra devami gelmedi. Kim bayilik aldiysa devamini getiremedi.

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    n11, hepsiburada, gittigidiyor hepsinde satışı var diye biliyorum almak isteyenler bi baksın. tek adet gönderimde kargo mutlaka sıkıntı ama diğerleri olmasa da Hepsiburada 50tl üstü zaten kargo da bedavaya gelir
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    O kadar hararetli anlatıldı ki sipariş veresim geldi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Yeni Zafer değil eski Zafer (yeşil şişe) olandan sipariş verin hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

cam şişe ile büyümüş biri olarak ankaraya sipariş edeyim dedim. Adamlar bir fiyat çıkardı üstüne kargoyu da siz ödersiniz diyince... şimdi fiyat nasıl bilmiyorum ama kargo çok tutuyordu...

Alıntıları Göster
    Ankara'da Eskişehir yolundaki tarım bakanlığının mağazasında satılıyor, bilginiz olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.