Şimdi Ara

Carrefour'dan Balık Aldık; Ölüyorduk!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam yemeği için annemler Carrefour'dan alabalık almışlar. Ne güzel yiyecektik. İlk ben tattım. Keskin ve acı bir tat geldi. Fındık tadı sandım bir an. Sonra annem kokladı. Kokmuş bu balık deyip çöpe attık hepsini. Ben hemen müşteri hizmetleri arayıp şikayet ettim. Şikayetimi alıp döneceğiz dediler. Dönerler mi? Babam boşver ne lüzumu var şikayet etmenin dedi. Ben ısrar ettim. Ya zehirlenseydik? İlgileniyorlar mı bu tür şikayetlerle?

Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • ölmezsin tattın diye merak etme ama o acı tat ağızdan gitmek bilmez şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE727383A -- 26 Mayıs 2011; 20:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

hata sizde, pişirene kadar anlamadınızmı bozuk olduğunu ? insan almadan önce balığın gözlerine filan bakar parlakmı diye

Ailecek güveni seven bir yapımız var. Bir de böyle kurumsal bir marketten alışveriş yapmak daha güvenilir gelir idi. Aldığımız her ürüne potansiyel bozuk muamelesi yapmak da pek sağlıklı olmaz. Aman şu bozuk aman şu kokmuş mu? Alışverişe mi çıkıyoruz yoksa stresler alemine mi belli değil. Güvene güvene alışveriş yapmak da hayal artık.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • bozuk balık zaten direk kokar, yani kuruma güveniyorsunuz tamam da, mutfakta pişmeden önce ve pişerken ağır bir kokusu olmalı.

kokuyu fark etmemeye olanak yok. belkide balıkta başka bir durum vardı.
    Daha Fazla Göster
  • carrefour dan açık bişi almayın
    5 para etmez .
    balık et tavuk pasta poğça ekmek ve diğer yiyecekler .
    aynı şey real için de geçerli .

DH RUOJA
  • Carrefour a gidersen böyle olur,bime gitseydin tatlı alsaydın zehirlencektiniz boşuna carrefour bakar bim akar !!22222

Orijinalden alıntı: Uygurca

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

hata sizde, pişirene kadar anlamadınızmı bozuk olduğunu ? insan almadan önce balığın gözlerine filan bakar parlakmı diye

Ailecek güveni seven bir yapımız var. Bir de böyle kurumsal bir marketten alışveriş yapmak daha güvenilir gelir idi. Aldığımız her ürüne potansiyel bozuk muamelesi yapmak da pek sağlıklı olmaz. Aman şu bozuk aman şu kokmuş mu? Alışverişe mi çıkıyoruz yoksa stresler alemine mi belli değil. Güvene güvene alışveriş yapmak da hayal artık.

onu demek istemiyorum zaten balık önemli ve açıkta satılan birşey fabrika malı değilki bu üstünde son kullanma tarihi olsun bakarsın balığa ( en kolay gözünün cam gibi olmasından anlaşılıyor ) eğer bulanık, mat ise almazsınız

• Balık mı dedi biri
  • carrefour et ürünleri konusunda çok yetersiz. geçen yıl biz de kıyma aldık eve geldiğmizde baktık ki kıyma yeşilleşmiş resmen. kıymayı olduğu gibi gereki götürdük böyle böyle diye adamlar he hü diyip geçiştirdiler bizden bir şey yoktur diye ve sonra o kıyma kıyma makinesinden tekrar geçirdi ve tezgaha koydu. bu yüzden carrefour dan mümkün olduğunca et ürünü almamaya özen gösterelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.