Şimdi Ara

Carrefour'da Nutella Şenliği Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
10.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet son zamanlarda Nutella'nın fiyatındaki dalgalanma piyasaları olumsuz etkiledi.Taksim'de 650GR'ı 10,50 YTL'den değer bulurken 650 Gr'lıkları genelde 7,50 YTL'den işlem gördü.

Ancak 17 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Nutella 825 Gr dev 7,90 YTL ve Eti Pötibör de yanında hediye.

Bence bizim forumumuzda sırf elektronik sıcak fırsatları gerekmiyor.Nutella meraklılarının da çoğunlukta olduğunu biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 19 Eylül 2008; 13:43:44 >

• haber verdiğin için teşekkürler hocam.
  • haber verdiğin için
    teşekkurler

süre epey ce uzunmuş
  • Nutella ve Eti Pötibör süper iklidir..söyle 2 tane bisküvi arasına..ama bu şeker bombası ve çoooooooooooookkkkkkkkk zararrrrrrrrlllıııııııııı..kesin yemeyin..bu tip anti-doğa ürünler sizi öldürecektir..tamamıyla yapay maddeler var iksindede..ben meyve yerim..arada çokkk çok az nestleeeeeeeeee..nutellanın tadı garip bence..ben nestle ve şokellayla büyüdüm..
  • Fındık ülkesiyiz yabancıların ürettiği ürünlerin peşinden koşuyoruz, yazık halimize.
  • yabancıyı kötüleyene kadar daha iyisini yapmaya çalışmak lazım bence.aynı kalitede yapılsın yerli alırım tabiki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm

Fındık ülkesiyiz yabancıların ürettiği ürünlerin peşinden koşuyoruz, yazık halimize.

Olmadık yerde böyle yarı sazan-yarı pürüz formda çıkıntı yapmasanız olmaz dimi...

Böyle bir konunun tartışılacağı yer burasımıdır yani?
    Yoksa topicin tadını kaçırmak adına şuursuz tepkilermi sadece?

Ve tepkinizde, düşüncenizde haklıda olsanız, sadece düşünmek değil bunu akıllıca yapmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENIZCISERKAN -- 19 Eylül 2008; 14:42:11 >
  • Ben bu konuyu kendi çapımda araştırdım,markette gidip formüllerine baktım Nestle Chokella,Ülker Çokokrem,Alpella ve Nutella'nın.

Fındık zengini ülkeyiz ama bu çokokrem piyasasındaki fındık oranlarımız garip Çokokrem yeni formülüyle ancak %10 oranında fındık kullanmış,daha önceleri bu değer %7 idi.
    Alpella'yı söylememe gerek yok zaten.
    Chokella'nın formülü ise biraz daha çikolata baskın olarak gözüküyor sadece %5 fındık var içinde.
    Son olarak Ferrero Nutella'nın fındık oranı ise tam %17,aslında şunu yuvarlayıp %20 yapsalar hiç fena olmayacak.

Benim tercihim Nutella,kim neyi kullanmış bundan kime ne?Yerli fındığı var diyorsunuz da acaba evde hiç mi yabancı marka kullanmıyorsunuz?Ayağınıza ne giyiyorsunuz?Hangi televizyonun karşısına geçiyorsunuz?

Ahkam kesmek çok kolay ülkemizde,bırak ya Cola mı içiyorsun sen bakayım İsrail'e bomba olacak o Cola'lar,peki ilk çıktığında Cola Turka'yı hepimiz denemedik mi?Ne oldu o iğrenç tadı alınca vazgeçtik.
    Kaliteyi yakalayamıyoruz hepsi bu.

Son bir bilgi de şunu vereyim Nestle'nin ortaya çıkışında Ali Muhiddin Hacı Bekir önemli rol oynar.Şekerlemeyi ilk kendisinden öğrenip tesisleşme ve markalaşma ile birlikte dünya markası olmuşlardır.Ali Muhiddin Hacı Bekir ise bir tane Sirkeci'de,bir tane de Beyoğlu'nda şubesiyle devam eder.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 19 Eylül 2008; 14:53:42 >

• Fiskobirlik Findik Ezmesi ni tavsiye ederim. Yeni sezon findiklardan yapilanlari cikti. Agustos 2008 sonrasi tarihlilere bakin.
    Makromarket lerde var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: itari

Fiskobirlik Findik Ezmesi ni tavsiye ederim. Yeni sezon findiklardan yapilanlari cikti. Agustos 2008 sonrasi tarihlilere bakin.
    Makromarket lerde var.

Ambarda bekleyen 2007 fındıklardan yapıyorlar 2008 fındığı değil onlar.
  • migros'da da nutella'lar kampanyadaydı bir bakın isterseniz.
  • bir kere alpella aldım bitirene kadar acı çektim resmen kakaolu margarin gibiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: itari

Fiskobirlik Findik Ezmesi ni tavsiye ederim. Yeni sezon findiklardan yapilanlari cikti. Agustos 2008 sonrasi tarihlilere bakin.
    Makromarket lerde var.

bencede Fiskobirlik Fındık ezmesi oldukça iyi.
  • Sanırım bazı arkadaşlar beni yanlış anlamış. Ben iyisini üretememekten şikayetçiyim. Fındık ülkesiyiz, herşeyimiz var ama ürettiğimiz ürünler ortada. Kullanmasını bilmiyoruz. Nutella'ya birşey diyemem. Dünya piyasasına ürünlerimizle yön vermemiz gerekirken ürünlerimizde fındıktan çalıyoruz. Üretici kardeşlerimiz ellerindeki fındığı satmak için neler çekiyor. Yabancılar ise bunu kullanıp bize fazlasıyla satıyorlar.

Konuyu kirletmiş oldum biraz ama kusura bakmayın. Bir Alman üreticinin ürünü, bir fındık ülkesinde kapışılıyor. Ama o ülkenin ürettiği hiçbirşey yok, yaptıkları ortada, kaliteden ödün vermekte başka birşey yapmıyoruz.

Birde ben yerli fındığı demiyorum, dünya fındığının %75 ini biz üretiyoruz. Bir zamanlar %90 ınıydı ama nerde o günler. Bari bunuda kullanabilsek.

Fiyat konusuna gelince oldukça uygun marketlerde Alpella adı altında Ülker'in ürettiği ürünlerle hemen hemen aynı fiyata geliyor. Güzel bir fırsat sayılır, ilgilisine. Ben Nestle tercih ediyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 19 Eylül 2008; 16:12:43 >

• bir nutella için carrefoura gidemem şimdi nutellanınbenzer indirimleri hangi büyük marketlerde var migrosta var mı mesela bilgisi olan var mı
  • alin size findik ezmesi ve sokellanin kaynagi %100 yerli uretim :)

http://www.findiksatis.com/
  • Güzel fırsat, teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Ben bu konuyu kendi çapımda araştırdım,markette gidip formüllerine baktım Nestle Chokella,Ülker Çokokrem,Alpella ve Nutella'nın.

Fındık zengini ülkeyiz ama bu çokokrem piyasasındaki fındık oranlarımız garip Çokokrem yeni formülüyle ancak %10 oranında fındık kullanmış,daha önceleri bu değer %7 idi.
    Alpella'yı söylememe gerek yok zaten.
    Chokella'nın formülü ise biraz daha çikolata baskın olarak gözüküyor sadece %5 fındık var içinde.
    Son olarak Ferrero Nutella'nın fındık oranı ise tam %17,aslında şunu yuvarlayıp %20 yapsalar hiç fena olmayacak.

Benim tercihim Nutella,kim neyi kullanmış bundan kime ne?Yerli fındığı var diyorsunuz da acaba evde hiç mi yabancı marka kullanmıyorsunuz?Ayağınıza ne giyiyorsunuz?Hangi televizyonun karşısına geçiyorsunuz?

Ahkam kesmek çok kolay ülkemizde,bırak ya Cola mı içiyorsun sen bakayım İsrail'e bomba olacak o Cola'lar,peki ilk çıktığında Cola Turka'yı hepimiz denemedik mi?Ne oldu o iğrenç tadı alınca vazgeçtik.
    Kaliteyi yakalayamıyoruz hepsi bu.

Son bir bilgi de şunu vereyim Nestle'nin ortaya çıkışında Ali Muhiddin Hacı Bekir önemli rol oynar.Şekerlemeyi ilk kendisinden öğrenip tesisleşme ve markalaşma ile birlikte dünya markası olmuşlardır.Ali Muhiddin Hacı Bekir ise bir tane Sirkeci'de,bir tane de Beyoğlu'nda şubesiyle devam eder.

Saygılarımla.

Kadıköyde de şubesi var,tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: storm

Fındık ülkesiyiz yabancıların ürettiği ürünlerin peşinden koşuyoruz, yazık halimize.

Nutella Türk fındıklarıyla yapılıyo...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.