Şimdi Ara

Carraro mu? Bianchi mi ? Kaynak: Carraro mu? Bianchi mi ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iş hayatının yoğunlundan spor yapmaya pek zamanım kalmıyor. Malum hafta içi ev iş arasında mekik dokuyoruz. Bende bisikletle işe gitmeye karar verdim. Fakat aklımda iki model var ve fazla bilgim olmadığı için hangisini seçeceğimi bilemedim. İlk olarak 28’ carraro sportive 230 ve 28’ bianchi touring 613 24-v md arasında karar vereceğim. İkisi de 28 inç jant var ama hangisini seçsem bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• bunun cevabını bende merak ediyorum bu aralar bende arayış icerisindeyim yeni yeni şeyler ögreniyorum kilitli maşa hidrolik fren kron carraro merida vs.. marka model özellik işin icinden cıkılmaz hale geliyor bu işten anlayan bi arkadas bi yardımcı olsa ne güzel olur :) ben kamplarda kullanmak icin bi mtb almak istiyorum ama amatör olarak binicem 900-1000 tl gibi bi bütce ayırmayı düsünüyorum ama almısken de iyisini mi alsam diye de geciyor aklımdan biri V fren yerine hidrolik fren al biri maşa kilitli olsun şehir icinde kullanırsın diyo derken fiyat git gide artıyor :)

bi kac gündür yaptıgım araştırmalarda carraro kadroları daha cazip geldi bana hem renk hem tasarım olarak uygun fiyatlı bi model olsa alırım :)
  • Kesinlikle carraro cunku bianchiler esasinda iyi bisiklet olup turkiyede isim hakkini alan dandik bir firma uretiyor anliyacaginiz sahin dogandan pek farki yok carraro ya yonelin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Carraro kullaniyorum gayet memnunum yanlis bilmiyorsam carraro bianchi'nin bir ust kalitesidir.

• BİANCHİ özellikle selesini değiştirmeli böyle rahatsız edici bir sele olamaz.
  • Bianchi, Carraro, Ghost, Lapierre ve Whistle Accell Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin tescilli ticari markasıdır.

marka alman fransız olabilir amaaaa türkiyede üretildikten sonra en azından bana yaramaz.
    ben ilk çıkan KRON bisikletlerden XC 1000 satın almıştım memnun kaldım derken yolda bir anda selenin vidası kırıldı ölüm tehlikesi atlattım KRON'u listemden çıkardım. Firmayı arayıp durumu bildirdim umursamadılar bile...

varsa yoksa alman ve italyan üretimi bisiklet markaları derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerr6666 -- 7 Temmuz 2016; 14:47:20 >
  • accell hollanda şirketidir. bianchi ve carraro üretimi aynıdır, carraro biraz daha kaliteli olup italya'ya da gönderilmektedir (bu bilgiler mutlak doğru olmayıp kendi bildiklerimdir)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Carraro kullanıyorum 7 yılı doldurdu, sadece yazları kullandım gerçi, 3200 km oldu hiç bir sıkıntı yok, çok memnunum tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.