Şimdi Ara

Carraro 224 salcano sport40 kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize hayırlı günler dilerim..(Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.)
    Gençler çoğu kişinin kaldığı yani Salcano City Sport 40 ile Carraro Sportive 224 arasında kaldım.CS40 iyice kafama yatmıştı ama yine de dedim bu ikilemden kurtulayım bugün bayiiye gittim,dedim böyle böyle adamın verdiği cevap şuydu:
    Salcanonun fabrikası bir atölyedir ama carraronun fabrikası dünyanın en büyük 2. fabrikasıdır ayriyeten örnek vereceksek mercedes ile fiat gibidir hatta fiat bile değil diye bi güzel salcanoyu ezdi attı.
    Ayriyeten dediki salcanoda akort ve göbeklerde sorun çıkıyor,cst lastikler continentalden daha iyi vs vs...
    Yani karışık olan kafam daha da bi karıştı ama şunu da belirtiyim deneme sürüşü felan da yapınca carraroyu da çok sevdim ama hangisi hala karar veremedim.
    ayriyeten mağaza sorumlusu bana verdiği fiyat da şu carraroyu 800 tl fiyata 5 taksit bi de 25-30 liralık bi kilit verecekmiş promosyon olarak dahası da var, adam dedi ki kask eldiven falan alırsan toplu bi iskonto da yaparım diyor.
    işin özü ne yapmalıyım ALLAH rızası için bi yardım edin nolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mismis -- 27 Mayıs 2014; 0:31:39 >

• Elindeki bisikleti ne yapıp edip satıyım derdine düşmüş senin bayii :) Mercedesle fiat benzetmesi de süpermiş kaç basıyo bu diye sorsaydın
  • amet42 A kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum adamın öyle bi kakalama için uğraşma içinde olduğunu
    Adam gayet ciddi konuştu bu arada ne yapcağımı da yazaydın iyiydi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mismis

Hiç sanmıyorum adamın öyle bi kakalama için uğraşma içinde olduğunu
    Adam gayet ciddi konuştu bu arada ne yapcağımı da yazaydın iyiydi :))

İki bisikleti de kullananlar benim bisikletim iyi diyor. Ama birini dünyanın en iyi fabrikası diğerini tü kaka göstermek ve cst lastiği continentalden üstün görmesi bana mantıklı gelmedi. İki markanın farklı modellerini kullanmış insanların yorumlarına güvenerek söylüyorum bunu.

Sen 224 de alsan cs 40 da alsan, ne güzel bir bisikletmiş diye bineceksin ve memnun olacaksın hep. Deneyebiliyorsan bir bayiide de salcano dene. Cebine ve aklına yattıysa carraro seni üzmeyecektir . é

edit : Bir iki hafta sonra cs 40 alacağım ben.224'ün rengi de pek hoşuma gitmedi açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amet42 -- 26 Mayıs 2014; 19:09:55 >

• amet42 A kullanıcısına yanıt
    Ya sen bu cs40ın değişik renklerini hangi sitede bulabileceğimi biliyormusun??
    Sitedeki rengi çok dandik geldi bana bi yardımcı olsanız??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın elinde geçen yıllardan kalma carraro olabilir onu satmak için söylemiş olabilir.
    ama yine de ben salcano yerine carraro tercih ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carraro daha kaliteli bi marka tabikide salcano'ya göre.Bende Carraro'yu daha çok beğendiğimi söyleyebilirim.Salcanonun artısı frenleri daha kaliteli markaymış birde lastikleri daha iyiymiş.Son karar sizin ama Carraro gerçekten çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carraro Sportive 230 Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 10 gunluk carraro sport 224 sahibiyim.senin yasadigin ikilemi bende yasadim.salcanoyu canli hic gormedim.renkleri hosuma gitmisti.carraronun tek renk secenegi ve gercekten cok fazla albenili olmamasi dezavantaj.gercekten profesyonel bi kullanici degilim.yeni basladim bu spora.ama carraro benim bulundugum ilde servisi olmasi nedeniyle secim tercihim olmustu.suan cokm memnunum.cumartesi nasipse yaklasik 80 km yol yapmayi planladim.carraroyla ilgili sorun olursa verebildigim kadar cevap veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salcano donanım olarak önde ayrıca cst lastikleri continental lastiklerinden iyi diyen bir bisikletçinin lafıan güven olmaz.
  • cst continental'den iyimiymiş

Carraro daha iyidir marka açısından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.