Bildirim
Çarpanlara ayırma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam zaten direkt sorusu çıkmıyor dolaylı olarak soruların içinde soruluyor,siz o kıvama gelmişsiniz zaten bu kadar kasmanıza gerek yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam 345 içindeki ilk 2 test dışında çözemeyince moralim bozuldu açıkcası -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ve senin gibiydim hala küp açılımında sorun yaşıyorum ama sana tavsiye genel hatları olarak konuyu biliyorsan çok kasmadan genel olarak farklı konularda soru çöz ek olarak mesela ortak paranteze aldığında kafadan içeriye dağıt sağlıyor mu diye kontrol et
Anladım hocam belli formülleri ezberlemek yeterli o zaman
Teşekkürler hocam. Genel hatlarını bilip bazı formülleri ezberlemek yeterli o zaman
hocam sorularda ara basamaklarda karşınıza gelip de yapabiliyorsanız sorun yok demektir bence çünkü çarpanlara ayırma zor bi konu
Hocam şu kare farkı toplamı vs gibi konuları yapabiliyorum ama çok değişik soruları var onları yapamıyorum. 345in test 3 ve sormasını yapamıyorum mesela
hocam dediğinize göre ara basamaklarda yapabiliyorsunuz,bu yüzden çok da canınızı sıkmayın ösym bu konudan direkt soru getirmez tytde belki ama bu kadar zorlamaz onda da
Rehber matematikteki üstat şöyle demişti"Çarpanlara ayırma öyle bir konudur ki soruyu yazan adam akşam uykuya yatar rüyasında gördüğünü soruya döker"yani ilginç uçsuz bucaksız bir konu göremiyorsun bazen!!
Formülleri duvarına yapıştır sürekli bak. Ben geçen sene çok uğraştım bu konu için. Özellikle küp açılımları sorularını çok çöz, çok soru tipi girmeye çalış. Bunca hocadan dinlemissin ama yanlış dinlemissin bence. Hoca soruyu çözmeden önce soru hakkında gram bilgin yoksa bile elindeki formüllerle bireyler yapmaya çalış yoksa o video senin için zaman kaybı olur
Hocam öyle sorular var ki kalem oynamıyor. Benim şuan izlediğim kanallardaki çözülen sorular ile 345 içindeki sorular arasında pek benzerlik yok gibi. Formülleri falan bilip geçsem olmaz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X