Şimdi Ara

CARNAC DEWİLRETURNZ ŞEREFSİZLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İNANAMIORUM BU KADAR SAF OLDUUĞUMA WE SERWERIN EN SAĞLAMLARINDAN BİRİNİN BOLE BİŞİ YAPTIĞINA ARKADAŞLAR DEMİN CEST 2DE KASA CARLA OYUNDAYDIM 3WOLFPACHK CLANINDA TEKLİF GELDİİ GİRDİM DEWİL WE BEN WARIZ NE İTEM LASIM SKE DEDİM 15 GB WEREM DEDİİ K DEDİM 15GB USTUME ALDIM WE AT KESİLEN YERE:( PCYİİ KAPADIM AMA KESİN GİTMİŞTR:( 7.5 GBMİİ ÇALDII KAÇ GUNDUR URAŞTIIM SSKE BELTİİ HİÇ ALAMICAM ŞUAN ELLERİM TİTRİOR GERÇEKTEN KASA CARDA PRE YOK AMA EMİNİM GİTTİ ÇOK GEÇ KALDIM ÇNKUU LANET OLSUN BOYLE İŞE

• Krala söyle tüm servera rezil eder
  • geçmiş olsun keşke kasa charla klana girmeseydin...
  • lanet olsun ya şu ramzan gunuu allah belasınıı wersin gebersin herif 75 ytl boru deill bide kaç gundur ske belt arıom delirdim yaa
  • sen daha yenimi anlıyosun onun öyle bişey yaptıgını

serverin ilk zamanları adı IDevil serverin 3. günü chitin set 7 shard 7 dual lwl 64 serverin 1. haftası fs +7 shard +8 chitin +8 shell +7 lerle geziyodu millet gb ci diyodu sonradan ortaya cıktı koxp + milleti hackleme sonra kafasında dragon cıkardı kareli olarak 140k np transfer ile direk ncs bastı DevilReturn yaptı niki sonra gitti iron neck yada belti çaldı 1-2 clanın drobuna db attı sanırım isiden yada felankörden iyi bi drop almıstı sonra bu herif çarı sattım sahibi ben değilim dedi çar ncs yedi megersem sahibi tekrar buymus milleti dolandırdıgı yanına kaldı bu herifin cafesini bastılar akıllanmamıs demekki şerefsiz ha birde 1-2 foruma IDevil son hali diye konular açıyordu resimler Keylogger liydi millette güvenip giriyordu ve hackleniyordu bu şerefsiz o işleride yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 7 Eylül 2008; 21:20:21 >

• Wolf Pack Claninin Alayi .pnedir Krallık Seçimlerinde bunlar alt clan açıyorlar adam alıp oy attırıp clanı bozuyorlar millette uzun pelerinli diye clana giriyor yani boyle şerefsiz insanlar
  • beter ol zamanında benden edanada judi beltimi çalmıstın msn den engelleyip gitmiştin beter ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ektiqini bicmişsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

sen daha yenimi anlıyosun onun öyle bişey yaptıgını

serverin ilk zamanları adı IDevil serverin 3. günü chitin set 7 shard 7 dual lwl 64 serverin 1. haftası fs +7 shard +8 chitin +8 shell +7 lerle geziyodu millet gb ci diyodu sonradan ortaya cıktı koxp + milleti hackleme sonra kafasında dragon cıkardı kareli olarak 140k np transfer ile direk ncs bastı DevilReturn yaptı niki sonra gitti iron neck yada belti çaldı 1-2 clanın drobuna db attı sanırım isiden yada felankörden iyi bi drop almıstı sonra bu herif çarı sattım sahibi ben değilim dedi çar ncs yedi megersem sahibi tekrar buymus milleti dolandırdıgı yanına kaldı bu herifin cafesini bastılar akıllanmamıs demekki şerefsiz ha birde 1-2 foruma IDevil son hali diye konular açıyordu resimler Keylogger liydi millette güvenip giriyordu ve hackleniyordu bu şerefsiz o işleride yaptı

O shard 8 i kendi hakkıyla bastı gerisi hakkında bilgim yok ama pek sevilmezdi kendisi

• Benide hackleyen o kişi :)ve wolfpack clanının oyle seviyesizce birşey yapıcağına inanmıyorum
  • aKArada'da Janissary Clanı aLt clan aCtı . adamları topladı oy Attılrdı Sonra Clanı bozdu :S
  • Kral ' da Aynı **** suyudur. Onumu Rezil Edicek Sende.
  • Kral ve klanı tarafından 30-40 gb dolandırıldım krala söylese ne yazar hepsi aynı ..

G.olsun...
  • nerden biliyosun gittiğini ?
    kesildikten sonramı res atın pc ye ?
    bana öyle yaptılar tam yükleme ekranı çıktı uyandım res attım pc ye
    hiç girmedim gece 4 de girdim bişeyde olmadı

ekleme :

vay anasını demek biz bu yüzden böyle ezik geziyoruz oyunda en fazla 13 gb param oldu yarısını ben kasmıştım.
    yarısınıda gb ler düştüğü zaman almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest4091guest9 -- 10 Eylül 2008; 13:36:06 >
  • buda benii soyduktan sora dewil ile aramızda geçen knşma

http://img65.imageshack.us/my.php?image=yenibitelemresmijm1.png
  • gercek Idevil değilki bu gercek ıdevil deil gercinde 4 Z var bunda 3 ve 80 lwl zaten lwl den anlasılır o adam behumanfirst unlu hacker TeKiLa yani seni aldıgı clanda WolkPack deil WolfPacH die bi clan olması lzaım gecmiş olsun dicek bişi yok
  • aynen bole adamlar yawsak orusbu cocugu benıde soydu bole bırı ananlarını sıkım banlanırsamda banlanım olum yokya
  • bizde boyle bırını sokacaz o servere analarını aglatacak o serefsızlerın
  • aynı şey bana olmuştu daha önce ama uyanamadım ve kesti şerefsizler allah tan yine üstümde çok para yoktu 2 gb gitti yine az değildi
  • beyler uplayin hekes uplasin ki bu serefsize karsi uyanik olsunlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.