Şimdi Ara

CARMİNAT TOMTOM İLE VİDEO MP3 OYNATMAK TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
15
Favori
142.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • google maps de kayıtlı yerlerimi caminat tomtomda sık kullanılanlara nasıl eklerim ?
  • google maps de kayıtlı yerlerimi caminat tomtomda sık kullanılanlara nasıl eklerim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizci07 -- 27 Aralık 2012; 21:22:09 >
  • arkadaşlar benim fluence aracımda tomtom vardı, bir süre önce ekranında çizgi belirdi. garantiden ekran değişimi oldu. bugün sd kartı pcye taktığımda sizin cihazınız tomtom live yazıyor.

bu ikisinin farkı nedir? tekrar gidip live olmayan modelin yüklenmesini isteyeyim mi acaba ?
  • bütün mesajları okuyunca cevabımı aldım, teşekkür ederim
  • live olanlarda harita güncelleyebilen veya tom player çalıştırabilen oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airwolf26

live olanlarda harita güncelleyebilen veya tom player çalıştırabilen oldu mu acaba?

Harita guncelleme hakkim oldugunda harita guncellemesi yaptim. Hakkim bitince fiyat nedeniye yapmadim.

Buraya her mesaj geldiginde acaba birisi Tomtom'a geri gorus kamerasi baglatabildi mi diye atliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carminat tom tom ile ilgili bugün bizzat öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylasmak isterim. Aracında orjinalinden geri vites kamerası bulunan arkadaşlar şanslı onların tom tomlarinda "video interface" modülü mevcut. Olmayan arkadaşlara kötü haberim var kamera taktırmak için orjinalde 3000 herhangi bir modifiye dükkanında 1300 tl yi gozden çıkarmak zorundasınız ve zorundayım malesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrdesign

Carminat tom tom ile ilgili bugün bizzat öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylasmak isterim. Aracında orjinalinden geri vites kamerası bulunan arkadaşlar şanslı onların tom tomlarinda "video interface" modülü mevcut. Olmayan arkadaşlara kötü haberim var kamera taktırmak için orjinalde 3000 herhangi bir modifiye dükkanında 1300 tl yi gozden çıkarmak zorundasınız ve zorundayım malesef...

O fiyatlara cikilinca Pioneer DVD-Navigasyon takilabilir.

Bahsettiginiz arayuz aslinda cok basit bir sey ama bunun takilmamasini saglamak cok zor olmustur Renault icin.

Arabaya uzun sure binecegimi dusunsem dikiz aynasini degistirecegim ama en fazla 2 sene daha binerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrdesign

Carminat tom tom ile ilgili bugün bizzat öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylasmak isterim. Aracında orjinalinden geri vites kamerası bulunan arkadaşlar şanslı onların tom tomlarinda "video interface" modülü mevcut. Olmayan arkadaşlara kötü haberim var kamera taktırmak için orjinalde 3000 herhangi bir modifiye dükkanında 1300 tl yi gozden çıkarmak zorundasınız ve zorundayım malesef...

arkadaşın benim araçta gerigörüş kamerası var nasıl video oynata bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf29 -- 31 Ocak 2013; 21:12:07 >
  • Tomplayer v0.241 cikmistir. 2 surum halindedir.
    Birincci surum tomtomla entegreli bir onceki surumle ayni olan hatalari duzeltismmis surum.
    Ikincisi. Tomtomla entegresiz direk hafiza kartina kurdugumuz surum.
    Bir alttaki linkten indirin

http://www.tomplayer.net/forum/viewtopic.php?f=21&t=2336
  • Merhaba erkan hocam linkte nerden indiriyoruz. ben ilk defa yapacağım da aracım Kangoo 2012

daha doğrusu başka bir hafıza kartına ikinci linki olduğu gibi kopyalayıp kursam multimedya çalışırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik -- 3 Şubat 2013; 15:21:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

Merhaba erkan hocam linkte nerden indiriyoruz. ben ilk defa yapacağım da aracım Kangoo 2012

daha doğrusu başka bir hafıza kartına ikinci linki olduğu gibi kopyalayıp kursam multimedya çalışırmı?

tomtom live mi değilmi ilk ona bakın. tomtom live değilse assadaki dediklerimi tek tek yapın..
    1. yeni aldıgımız sd kart genelde fat 32 olur. değilse pc ye takıp biçimlendirmeden fat32 yapın.
    2. http://www.tomplayer.net/tomplayer_v0.241_stand.zip bu dosyayı indirin.
    3. winrar ile acıp dizine cıkarın. kısacası zip dosyasını acın. disrip die klasor varsa onun icindekileri yoksa direk cıkan dosyaları kopyala yapıp.
    sd kartın icine girip yapıstır diyin.
    4. kartı arabayı calıstırmadan orjinal ile değiştirin. ama değiştirmden once aux girisine alın arac teyibini.
    5. teyp acma butonu kullanın veya aracı calıstırın. sonra kullanın :)
    music klasorune mp3lerinizi video klasorunede videolarınızı gerekli bilgiler 1. sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan3300 -- 2 Şubat 2013; 20:03:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan3300

quote:

Merhaba erkan hocam linkte nerden indiriyoruz. ben ilk defa yapacağım da aracım Kangoo 2012

tomtom live mi değilmi ilk ona bakın. tomtom live değilse assadaki dediklerimi tek tek yapın..
    1. yeni aldıgımız sd kart genelde fat 32 olur. değilse pc ye takıp biçimlendirmeden fat32 yapın.
    3. winrar ile acıp dizine cıkarın. kısacası zip dosyasını acın. disrip die klasor varsa onun icindekileri yoksa direk cıkan dosyaları kopyala yapıp.
    4. kartı arabayı calıstırmadan orjinal ile değiştirin. ama değiştirmden once aux girisine alın arac teyibini.
    music klasorune mp3lerinizi video klasorunede videolarınızı gerekli bilgiler 1. sayfada

Hocam ilgine çok teşekkür ederim zahmet edip tek tek yazdın
    ben SD kartı pc ye taktığımda TOMTOM LİVE olduğunu anlarım değil mi? neyse kartı bir PC ye takıyım da problem olduğunda yardımını isterim

• quote:

quote:

live ise ?

• quote:

quote:

cihazı PC ye taktığımda CARMİNAT TOM TOM LİVE yazıyor alt sutunda. şimdi live mı carminat mı? anlamayadım

• quote:

cihazı PC ye taktığımda CARMİNAT TOM TOM LİVE yazıyor alt sutunda. şimdi live mı carminat mı? anlamayadım

Sizin cihaz yazıldığı gibi Carminat Tom Tom LIVE serisi. Sanırım arkadaş live serisininde bu yazılımın çalışmayacağını kast ediyor. Sizinki LIVE
  • merhaba arkadaşlar aracım megane 3, carminat tomtom navigasyon , 1. yöntemi yaptım yedek bir hafıza kartı oluşturdum , 2 sorum olacak 1. soru distrib dosyasının içindeki install dosyasını sd karta kopyalamıyor ayno dosya var adını değiştirin diyor . 2 . sorum ise navigasyonda taktığımda kartı ilk açılış sayfası geliyor tomtom yazan yer sonrasında kum saati geliyor bu şekilde devam ediyor yaklaşık 5 dakika kadar bekledim navi. ekranı gelmedi , yardımcı olabilirmisiniz acaba
  • Suskun86 ilk sayfalari okursan sorunun cevabini bulursun bence bende boyle bir proplemi uzun ugraslar sonucu forum sayesinde cozmustum. Bu arada arkadaslar video cevirmek icin resimler vardi ama artik yok nasil convert edecegimiz konusunda elinde resim vs olan paylasabilirmi acaba?

• navigasyon kartını güncellerken orjinal kartımı kaybettim.
    tomtom homedan geri yükleme bir türlü sonlanamıyor.
    bilgisayardaki belgelerimden yüklediğimde de hafıza kartı bağlandığında turkey öğesi bağlanıyor deyip
    bu cihazda kullanılamayan harita turkey-453 hatası veriyor.
    bir fikri olan var mı acaba?
    navigasyonu çalıştıramıyorum.
    şimdiden teşekkürler...

aracım 2012 grand scenic
  • Live olanlarda hala bir umut yok degil mi?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.