Şimdi Ara

CARMİNAT TOMTOM İLE VİDEO MP3 OYNATMAK TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
15
Favori
142.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl denedin peki ben daha o kısmı anlıyamadım :S
    once orjnal kartı kopyalıyoruz baska bır hafıza kartına sonra diğer dosyaların içindekileri o kopya kartın içine mi çıkaracağız?
  • orjınal kartı başka karta kopyala.
    Kopya kartın üstüne tomplayeri kur
    Onun ustune integ dosyasını kur.
    Sonra bt dosyasının icındekileri kopya kartın tomplayer klasorune kur. Karsına gelen sorulara evet degiştir de. Sonra aracın yolunu al :) ve kum saatini gör sinirlen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colornick

quote:

Orijinalden alıntı: erkan3300

ben buldum.
    1 menuye bas
    2 tercihleri degistir.
    3 güvenlık kilidi devrede.
    4 2 kere ileri bas oradan daimayi sec.

erkan gayet iyi anlatmış bende resim ekliyim:)

CARMİNAT TOMTOM  İLE VİDEO  MP3 OYNATMAK  TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013

dün akşam deneme fırsatım oldu. dediğiniz gibi yaptım harita kapandı. sadece mavi bir ekran ve geçerli konum yazısı kaldı. bu arada bu soruma cevap veremeyen renault bayilerini buradan kınıyorum. sizlerde de çok teşekkür ediyorum.

Hayırlı çalışmalar.

• quote:

orjınal kartı başka karta kopyala.
    Sonra bt dosyasının icındekileri kopya kartın tomplayer klasorune kur. Karsına gelen sorulara evet degiştir de. Sonra aracın yolunu al :) ve kum saatini gör sinirlen :)

Son kısım şahaneymiş:) bundan sonra yeni paylaşım olursa bende deneyebileyim die sormuştum, teşekkürler .
    Bekliyelim bakalım bir düzeltme olacak mı?
  • Bekliyoruz inşallah,live olan navilerde tomplyerin sorunsuz çalıştıgı günleri.inşallah
  • http://www.tomplayer.net/forum/viewtopic.php?f=15&t=1169&start=75
    Bu linkteki dosyaları deniyip sonucları iletirsek yazılım erken ve saglam cıkar. Yardımcı olalım.

• Ya tam deneme yapıcaktım orjinal tomtom kartını aldım kopyala dedim ama bişeyler oldu o ara kopyalarken
    dosya bulunamıyor dedi kopyalama yarım kaldı ve orjinal sd kartım uçtu :S tabi denemem de yalan oldu:(
    1. sorum:evde yedek vardı diye hatırlıyorum o yedeği başka bir karta kopyala yapıştır desem o kartta navigasyonum çalışır mı?
    2.sorum araç garantili servise bu navigasyon çalışmıyor desem bişey olur mu?
  • çok şükür evdeki yedek ile navigasyonum çalıştı .
    Durmak yok denemelere hafta sonu devam:)
  • garantiden yapılırda senin servise gitmene gerek yok. Benim yedegi yollardım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah saol
    üstad denedin mi ben bu akşam yada yarın deneyeceğim inşlh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colornick -- 5 Nisan 2012; 16:41:31 >
  • quote:

garantiden yapılırda senin servise gitmene gerek yok. Benim yedegi yollardım :)

Erkan kardeşim çalışmalrın için çok teşekkürler
  • quote:

orjınal kartı başka karta kopyala.

yaptıklarımı adım adım anlatayım bir yerde hata var bu arada sana bir soru kum saatini gördüğünde donma oldumu sigorta tak çıkara gerek kaldımı?
    1-orjinal navigasyon kartını bir karta kopyaladım kontrol ettim çalışıyor navigasyon sorun yok
    2-tomplayer yüklü distrib klasörünü içine girdim ve içindeki tüm klasörler kopyalayıp yeni oluşturduğum kopya karta yapıştırdım
    3-integ17 klasörünün içine girdim buradaki tomplayer ve ttsystem isimli iki klasörü kopyalayıp kopya kartıma yapıştır dedim dosyalar yenileriyle değişsin mi dedi bende tümüne evet dedim.
    4-Sorun burada; test_BT5 kalasörünün içine girdim bunun içinde de tomplayer ve ttsystem isimli 2 klasör var bunları kopyalayıp kopya kartın içinde tomplayer dosyasına girip yapıştır dediğimde buna izin vermedi bende test_BT5 kalasörünün içine girdim buradan tomplayer klasörüne girdim bunun içindeki 12 dosyayı seçtim kopyaladım kopya kartın içindeki tomplayer dosyasına girdim ve yapıştır dedim aynı isimli dosyalar değiştirilsinmi dedi tümüne evet dedim.Sorun şu test_BT5 dosyasındaki ttsystem dosyasına bir şey yapmamış oldum ? onuda ayrıca kopyala diyip kopya karttaki tomplayer dosyasının içine yapıştırmalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colornick -- 5 Nisan 2012; 23:02:08 >

• 4. Cude hata yapmıssın.
    Şöyle anlatıyım. Orjınalı kopyala ustune tomplayer 0.240b5 kur onun ustune bt5 test kuracan yenisi bu. Bazen sigorta sok tak yapa bılırsin :)
  • Bende denedim ,şimdilik beceremedim,erkan ustayı sürekli takip ediyorum
  • takip

Bu hafta içinde Megane III HB EDC privileg ( navi, far yıkamalı xenon ve açılır tavanlı modeli ) almayı düşünüyorum. Akşam forumu baştan okuyacağım. İnşallah navigasyona geri görüş kamerası bağlanabiliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 9 Nisan 2012; 13:36:28 >
  • okumadan ben söyliyeyim o şuan mümkün değil demiyorum ama çok zor. olsa bile çok maliyetli gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colornick

okumadan ben söyliyeyim o şuan mümkün değil demiyorum ama çok zor. olsa bile çok maliyetli gibi.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Bende Ankara'da kendim araştırayım belki bir çözüm buluruz. Sportage'ten çok alışmıştım, yeni aracımda arayabilirim ama Sportage'te ekran ayna içinde beliriyordu hem ayna hemde ekrana aynı anda bakabiliyordunuz. Belki bunda gerçekleşse bile hem ayna hemde navi ekranına bakmak zor olabilirdi.

Hocam siz difüzörleri bayiden mi yaptırdınız? Bana ne önerirsiniz? Piyasadan mı bakayım yoksa bayiiden mi? Benimki beyaz renk olacak kısmetse, öneriniz nedir? Selamlar...
  • Yarın öğlene kadar bildirmem gerekiyor; navigasyon konusunda hata yapmak istemiyorum. Sorum çok kısa;

NAVİGASYON'da sorun yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Yarın öğlene kadar bildirmem gerekiyor; navigasyon konusunda hata yapmak istemiyorum. Sorum çok kısa;

NAVİGASYON'da sorun yaşar mıyım?

muhtelemelen size tomtom live version gelicek ... gerigörüş kamerası takılıyor .. navigasyonda suana kadr pek bi sıkıntı cekmedim. zaten güncelleme yaptıkca muhtemel sıkıntılarıda düzelticeklerdir. araca ayrı bir hava katıyor almanızı tavsiye ederim. yada ona 1000 tl vericeğinize bir tane gps özellikli taplet alın daha akıllıca olabilir. 3 ve 4 farklı navi yazılımı kullanarak istediğiniz yeere rahat varbilirsiniz. müzik ve video izleye bilir internete girebilirisniz :)
  • yeni çalışan yazlımı sunuyorum.. .
    tomtom ve tomplayer bütünleşik olarak kulanabiliyoruz tek kartta ama ikisni bir arada kulanılmıyor kısaca kart sök tak işleminden kurtarıyor.
    ilk olarak yenibir sd karta orjinal tomtomu kopyalayın
    kopya kartın üstüne tomplayeri kurun ve cıkan sorulara evet diyin.
    sonra aşşadaki linkteki dosyayı indirin ve kopya kartın üstüne yükleyin ve cıkan sorulara evet diyin.
    http://www.tomplayer.net/test_BT6.zip

kullanım tomtom acılırsa 6 kez kumandadan back butonuna seri basın ve tomplayer acılsın. bazen aracı durdurup kapıyı acınca kapanma işlemi yapabilirsiniz.
    tomplyerden tomtoma gecmek icin tomplyer ana menüye gelin carpı işaretinden cıkıs yapın. denediklerimle aktardım. suan için bu şekilde calışıyor...

not. carminat tomtom live 3. parti yazılımları desteklemediği icin tomplayer veya benzer programlar yüklenememektedir. onun yerine belli bir aparatla tv izleme geri görüş camerası video oyantma özeliği eklene bilmektedir...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.