Şimdi Ara

CARMİNAT TOMTOM İLE VİDEO MP3 OYNATMAK TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
15
Favori
142.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: malimete

quote:

Orijinalden alıntı: akz

quote:

Orijinalden alıntı: erkan3300

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Ben yaklaşık 1,5 ay önce 2010 model 1.5 megane III privilage aldım. aracım tomtom navigasyonlu. benim bir kaç sorum olacaktı.

burada bahsetmiş olduğunuz tomtomplayer ile müzik ve videoyu izleme özelliğini benim navigasyonum desteklermi acaba. (incelediğim kadarıyla tomtom live ler desteklemeiyormuş fakat benim navigasyon hangisi bilmediğim için sordum bunu nasıl öğrenebilirim)

ikinci olarak bir arkadaştaki fluence de navigasyon hızlı menüde navigasyonu kapat diye bir menü var. fakat benimkinde bu yok. benim derdim navigasyonu istediğim zaman klapalı duruma getirebilmek ve sadece radyo ekranı ile sürüşe devam etmek. fakat şimdiye kadar başaramadım.

birde aynı sd kart ile hem navigasyon hemde tomtom playeri kullanamazmıyız

şimdiden çok teşekkür ederim.

saygılar...

1. tomtom live değil
    2. suan icin navigasyonu kapasanda radyo ekranı yine aynı sekilde kücük durumda
    3. hem navigasyon hem tomplayer (video programı) suan icin joistikli modellerde oluyor. sizinki kumandalı.
    4. 1. sayfayı okuyun ve aynen uygulayın tomplayere uyumlu tomtom sizinki.
    5. navigasyon kapama var ama biraz kurcalayın navigsyonu orada cok secenek az secenek olayı var o kapalı herhalde ondan gözükmüyor.

Merhaba,

dün akşam dediğinizi yaptım fakat haritayı kapat menüsü bende mevcut değil. zaten daha fazla menü göster seçeneği aktif. fakat bir türlü bunu bulamadım. çok ilginç.
    tom tom müşteri hizmetlerini mi arasam acaba?

hayırlı günler.

akşam eve dönerken bi bakayım şu navigasyon kapatma işine...benimkinde vardı ama şimdi hatırlamıyorum...

sizin araçta vardır çünkü benim arkadaşımda da 2012 model fluence var. ondaki navigasyonda kumandanın orta yuvarlağına bastığınızda hızlı menü geliyor ve orada navigasyonu kapat diye bir seçenek karşınıza çıkıyor. fakat ben aynı işlemi yaptığımda bendeki hızlı menüde aynı seçenek çıkmıyor benim araç 2010 meganeIII privilage. benim kartı çıkarıp arkadaşın fluencedeki navigasyonuna taktık hızlı menüde yine navigasyonu kapat seçeneği geldi. demekki olay kartta değil navigasyonun kendisinde. bu bir güncelleme ile yapılabilir mi diye düşünmeye başladım.

• megane ana konuda yazmıştım şimdi tam aklımda değil ama hatırladığım kadarı ile menüye girdikten sonra güvenlik ayarlarında idi sanırım harita kapatma.Olduğuna eminim harita olan ekran mavi boş oluyor radyo bilgilerin yine ekranda oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: colornick

megane ana konuda yazmıştım şimdi tam aklımda değil ama hatırladığım kadarı ile menüye girdikten sonra güvenlik ayarlarında idi sanırım harita kapatma.Olduğuna eminim harita olan ekran mavi boş oluyor radyo bilgilerin yine ekranda oluyor

çok gezindim menülerin arasında ama göremedim. güvenlik kodu ile alakalı bir menü var galiba hatırladığım kadarıyla orayada bir bakayım.
  • Yok güvenlik kodu ile alakası yok akşam bakar söylerim yada yazımı bulmam lazım
  • quote:

Yok güvenlik kodu ile alakası yok akşam bakar söylerim yada yazımı bulmam lazım

teşekkürler
  • quote:

Joistikli racı olup burayı takip eden yokmu acaba bir denese video falan çekse süper olurdu

Ben yükledim ama çalışmıyor,sadece bir kaç dakikada bir kum saati çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanktu -- 23 Mart 2012; 18:00:09 >
  • arkadaslar tomtom live icin ciktimi tomplayer bekliyorumda
  • slm arkadaslar ben bu yazin izine gidecem allah izin versirse arabam scenic 2011 bende tomtom carminat live var ben navi türkiye koymak istiyom mümkünmü
  • quote:

quote:

Yok güvenlik kodu ile alakası yok akşam bakar söylerim yada yazımı bulmam lazım

teşekkürler

colornick

bakabildin mi acaba?
  • bakamadım maalesef arabama binemedim hala:(
    bu ara çok yoğun çalışıyorum unutmadım aklımdasın :(
  • ben buldum.
    1 menuye bas
    2 tercihleri degistir.
    3 güvenlık kilidi devrede.
    4 2 kere ileri bas oradan daimayi sec.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bide müjde veriyim. Kumandalı model icin güncelleme ciktı. Aksam yapa bilırsem ana sayfada yayınlarım.
    Guncelleme icerigi. Tomtom ve tomplayer kısmen bir arada kullanmak. 2 kart yerine tek kart gecişli sistem. Suan deneme sürümü. . Tomplayer forumdan icerıkleri deneye bilırsıniz. Bide yardımcı olursaniz daha stabil çalişan yazilım olur.

• vaktim olsa bende denerdim süper bir haber ama ben en erken hafta sonu deneyebilirim:(
    senden yorumları bekliyorum
  • quote:

ben buldum.
    1 menuye bas
    2 tercihleri degistir.

erkan gayet iyi anlatmış bende resim ekliyim:)

CARMİNAT TOMTOM  İLE VİDEO  MP3 OYNATMAK  TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013
  • ingilizcesi iyi arkadaşlar yardım etsin lütfen google dan daha iyi bir çeviri yapabilen vardır muhakkak:)

For BT remotes users

Please perform the following test:
    - Copy you navcore sdcard
    - Install tomplayer 0.240b5 (http://www.tomplayer.net/tomplayer_v0.240b5.zip )
    - Install test_integ17.zip (http://www.tomplayer.net/test_integ17.zip)
    - Install the files from the archive : (http://www.tomplayer.net/test_BT.zip)

Boot in your tomtom
    navcore should start and the remote may work or not...

if the remote works
    try to push 4times quickly on the back button to check if tomplayer starts

In any case
    Send me the log file evts2.txt in tomplayer folder.

Best regards
    PS : If the tomtom freezes, you may have to remove the fuze for a few seconds...
  • quote:

ben buldum.
    1 menuye bas
    2 tercihleri degistir.

erkan3300

en kısa zamanda deneyeceğim.

teşekkür ederim.
  • quote:

ingilizcesi iyi arkadaşlar yardım etsin lütfen google dan daha iyi bir çeviri yapabilen vardır muhakkak:)

For BT remotes users

Please perform the following test:
    - Copy you navcore sdcard
    - Install tomplayer 0.240b5 (http://www.tomplayer.net/tomplayer_v0.240b5.zip )
    - Install test_integ17.zip (http://www.tomplayer.net/test_integ17.zip)
    - Install the files from the archive : (http://www.tomplayer.net/test_BT.zip)

Boot in your tomtom
    navcore should start and the remote may work or not...

if the remote works
    try to push 4times quickly on the back button to check if tomplayer starts

In any case
    Send me the log file evts2.txt in tomplayer folder.

Best regards
    PS : If the tomtom freezes, you may have to remove the fuze for a few seconds...

denedim açılmıyor şu an tomtom. eskiye devam bu düzelene kadar :)

• o 3 dosya ile neler yapıcagız ben anlamadim dogrusu:)
    nasil denedin sen? Birde problem nedır yazdin mi problemi?
    Tomplayer formuna?
    Bir arkadas joistik ile de calistiramamis
    yukarilarda war yazmis.
  • sorunu çözdüm demişler
    Benim hatam! ben sorunu anladım: kullanınhttp://www.tomplayer.net/test_BT2.zip test_BT.zip yerine dosyaları Saygılar

böle bir yazı var oradaki bir dosyanın yenisini düzenlemişler.Hadi hayrılısı:)
  • kum saatinden başka bişey göremiyorum ben :) son verilen dosyada hatalı biraz zamana ihtiyacı var gibi. kumandalı modellerde
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.