Şimdi Ara

Carmack: ' RAGE, X360'ta daha kotu olacak ' / Sebep Blu-Ray (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SİNEQ

Yapımcıların %20'si yapıyor %80'i yapamıyorsa o işlemcide bir sorun var demektir
    RAGE Olayına gelirsek.Sorun Medya sorunu arkadaşlar bu kadar büyütmeye gerek yokKolay aşılabilecek bir sorun,Microsoft ile ID Anlaşacaktır büyük bir ihtimalle çünkü Microsoft Buna göz yummazZaten gelecek Uptade ile X360'a Oyunları HDD'e yükleme de geliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Yapan yapıyor. Imsomniac, Kojima, Guerilla, Naughty Dog, Sony, Namco, Polyphony... diye uzar gider.
    Multiplatform oyunların firmaları da dahil.
    Varsın Saints Row çıkmasın, çok da matah bir oyun değil zaten. PS 3 kullanıcıları için çok da önemli değil pek çok kaliteli exc. yanında.

İstatistik mi tuttun, %20' si yapıyor %80' i yapamıyormuş.
    Dünya kadar firma yazdım oraya, MP oyunların yapımcılarınıda kat birde. İşlemciden yararlanamayan %80' i bırak % 1 bile değildir. B.k at izi kalsın durumu tamamen. Herkes bir şekilde oyun yapıyor PS3' e. Duyanda hiç oyun yok sanacak PS 3' de.

• Kötü olsa ne olacak olmasa ne olacak. Derdiniz bu mu şimdi ?
  • Arkadaşım istatistik felan tutmadım.Söylemek istediğim şey Cell'i iyi kullanan yapımcılar iki elin parmaklarını geçmezMultiplatform oyunlarda ise Xbox 360 bana göre Grafiksel olarak az bir farkla daha iyi olsa da Online desteği olarak Playstation 3'ün çok daha önündedir
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

Yapımcıların %20'si yapıyor %80'i yapamıyorsa o işlemcide bir sorun var demektir
    RAGE Olayına gelirsek.Sorun Medya sorunu arkadaşlar bu kadar büyütmeye gerek yokKolay aşılabilecek bir sorun,Microsoft ile ID Anlaşacaktır büyük bir ihtimalle çünkü Microsoft Buna göz yummazZaten gelecek Uptade ile X360'a Oyunları HDD'e yükleme de geliyor.
    quote:

Yapan yapıyor. Imsomniac, Kojima, Guerilla, Naughty Dog, Sony, Namco, Polyphony... diye uzar gider.
    Multiplatform oyunların firmaları da dahil.
    Varsın Saints Row çıkmasın, çok da matah bir oyun değil zaten. PS 3 kullanıcıları için çok da önemli değil pek çok kaliteli exc. yanında.

İstatistik mi tuttun, %20' si yapıyor %80' i yapamıyormuş.
    Dünya kadar firma yazdım oraya, MP oyunların yapımcılarınıda kat birde. İşlemciden yararlanamayan %80' i bırak % 1 bile değildir. B.k at izi kalsın durumu tamamen. Herkes bir şekilde oyun yapıyor PS3' e. Duyanda hiç oyun yok sanacak PS 3' de.

• kötü olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMask

Çoktan tın! Tanımam etmem. (En azından şimdi )

Katılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: defected

kötü olmuş

Çok açık sözlüsün.
  • yapımcıların bir dediği bir dediğine uymaz...bence grafik olarak aynı olacaktır ps3 ile .....3 dvd cıkar sorun kalmaz...xbox 360 ın tek eksisi dvd rom ama artısı gpu su kolay optimize edilmesi..yani bir sekilde oyun xbox 360 ta aynı guzellikte olacaktır...zatn update ile gelen hdd yukleme olayı ile bu dvd değiştirme durumuda ortadan kalkacaktır..microsoft bunu dusunerek bu ozelliği koydu zaten xbox 360 a...bence 3-5 7 dvd li oyun cıksada sorun yok ..ama back up cılar için biraz maliyetli olacaktır...ama zaten xbox 360 ın 2012 ye kadar devam edeceğini dusunursek en fazla 5 dvd li oyun cıkar oda RPG ler olur..o yuzden xbox 360 için sorun yok....yapımcı firmalar ile microsoft bir sekilde anlaşırlar...

forever xbox 360....
  • xbox da kaplamaların ps3 e göre daha kalitesiz olacağını söylemiş Carmack. Bundan yola çıkarak xbox360 da frame rate in daha yüksek olabileceği mantığını kuruyorum. Umarım öyle olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

yapımcıların bir dediği bir dediğine uymaz...bence grafik olarak aynı olacaktır ps3 ile .....3 dvd cıkar sorun kalmaz...xbox 360 ın tek eksisi dvd rom ama artısı gpu su kolay optimize edilmesi..yani bir sekilde oyun xbox 360 ta aynı guzellikte olacaktır...zatn update ile gelen hdd yukleme olayı ile bu dvd değiştirme durumuda ortadan kalkacaktır..microsoft bunu dusunerek bu ozelliği koydu zaten xbox 360 a...bence 3-5 7 dvd li oyun cıksada sorun yok ..ama back up cılar için biraz maliyetli olacaktır...ama zaten xbox 360 ın 2012 ye kadar devam edeceğini dusunursek en fazla 5 dvd li oyun cıkar oda RPG ler olur..o yuzden xbox 360 için sorun yok....yapımcı firmalar ile microsoft bir sekilde anlaşırlar...

forever xbox 360....

Hocam öyle diyorsun ama online kısmı nasıl olacak.

• Hala ps3 xbox tan güçlü muhabetleri bence değil şuan için ama olmalı artık göstermeli sonuçta 1 sene sonra çıkmış konsol olsun artık yuh..ps3 kullanıcılarıda nasıl oluyorsa bi şekilde ps3 grafikleri xboxla eşit olunca bundan mutluluk duyuyorlar ya bi fark yok zaten 2side aynı felan lan insan kahrolmalı 1 sene sonra çıkan bir alet ve hala eşit diye mutluluk duyuyorsun üzülmeli bence insan..benim aldığım alet 1 sene önceki zamazingo ile bir tutulcak yemin ederim kafayı yerim çıldırırım intihar ederim..
    siz varın mutlu olun

• Belli oldu oyun xbox da daha iyi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Ne 5 Dual' i, FFXIII' le 8' e kadar yolu var
    bknz: Lost Odyssey

Lost Odyssey'de 3 konuşma dili ve saatlerce HD film var ve Ps3'e çıkan hiçbir oyunun oynanış süresü bu kadar uzun değil.
    Bunları göz önüne alırsanız aynı oyun ps3'te 100GB'ı bile geçer.

Muhteşem açıklama gel ! 5 dual-dvd * hadi 8.5 olsun kaç yapa = Püh 42.5 yaptı 100 olmadı bak sen şu işe

• Ps3'te diyor iyi oku cahil fake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Ağustos 2008; 22:21:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Ps3'te diyor iyi oku cahil fake

Cehalete gel ! Aynı oyun PS3'te 100 Gb'ı geçer diyor !

• İnsan fanboy olur da hayranı oldugu konsolun herşeyini a'dan z'ye bilir.

Ama bu yeni moda laf olsun diye yapılan fanboyluklar iyice çoğalmaya başladı.

Hala dvd ve blu-ray formatlarını ayırt edemeyen fanboylar var

Mgs 4 kaç gb onu söyle bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Ağustos 2008; 22:29:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

İnsan fanboy olur da hayranı oldugu konsolun herşeyini a'dan z'ye bilir.

Ama bu yeni moda laf olsun diye yapılan fanboyluklar iyice çoğalmaya başladı.

Hala dvd ve blu-ray formatlarını ayırt edemeyen fanboylar var

Mgs 4 kaç gb onu söyle bana

Ha naladın demek ona da şükür şimdi konu değişti ona da varız ! MGS 4 babalar gibi 50 GB ama 5 tane disc değil

• Bak mgs 4 50 gb cevabı kendin verdin işte :).

Uzun uzun açıklama gereği duymuyorum :D

Kendi haline gülmen lazım böyle
  • Atılmış zaten.Gereksiz yere havladı gitti
  • Şunlara koptum ya!!!!!

quote:

GPU'nun genel olarak ps3'tekinden daha hızlı olduğudur."

quote:

"Eğer bir sürü simulasyon yapıyorduysanız (3d Mark tarzı şeyler) Cell'den , 360'daki çift kafalı işlemciye oranla teoride daha fazla performans elde edersiniz, ama teoride büyük." diye açıkladı.

quote:

"Gerçek şu ki Bluray format savaşını kazandı ve bu Sony'nin şapkasındaki büyük bir tüy, şimdi de Blu-ray'deki yararlı olabilecek büyük alanı görüyor ve yapabileceği işlemler olarak o kadar da iyi olmayan bir konsol ile ne yapacağımız konusunda kara kara düşünüyoruz."

quote:

Sistemler hakkında vurgulamak istediği bir şey ise yine de "ikisinin de gerçekten iyi" olduğu. "İşte bu yüzden insanlar bu konsollar hakkında bir bu yönde bir şu yönde yorum yazıyorlar, onun şu ana kadarki destek ve herşey olarak tüm nesiller arasında en iyisi olduğu gerçeği kolayca kenara itilebiliyor." (Xbox360)

Ya artık sokakdaki çocuk bile PS3 ve Cell işlemcisinin gücünün nasıl olduğu hakkında az çok bi fikir sahibi, kıyaslamaya çalıştığınız konsol yani PC bozması X360' a oyun yapmanın kolaylığı da tamamen PC Donanımına ve yazılımına yakın olmasından kaynaklanıyor, ben hep X360' a oyun için ekran kartı upgrade etmeden güncel oyunları Next-Gen grafikler ile oynama tadına varbileceğim, POWER PC gözüyle baktım, zaten kendine has oyun sıkıntıs var daha çok iş yapan oyunları kendi konsoluna transfer ederek iş yaptı MS, zaten bizim gibi Backup oyun oynmaya alışmış ülkelerede bu kadar tutulmasının tek nedeni de budur yani korsan oyun oynama şansı olmasıdır....

Şimdi resmi giriş yapıyo MS TR'ye yeni makinalar da FW şansıda yok sadece dileğim şu en az 6 ay boyunca Chip felan yapamasalar da millet orj. oyun oynamak zorunda kalsa bakalım kaç kişi X360' ı tercih edecek....

Bu savunduğunuz şeylere kendinizde inanmıyorsunuzda, işte 3 liraya oyun oynamanın verdiği tat sizi böle konuşturuyo.....

Ben kötü konsol demiyorum severek kullanıyorum, kötüdür demiyorum lakin yiğidi öldürüp hakkını verelim lütfen ya PS3 ile kıyaslanamayacak bi donanım altyapısı var yine PS3 ile kıyasalanamayacak süper bi Online alt yapısı var... Ama PS3 her haliyle üstün kabul edin artık göz var nizam var....

NASA bile araştırmalarında CELL işlemci kullanıyo gerisini hesaplayın, hele bu işlemcinin PC platformuna adaptasyonu yapılırsa INTEL de AMD de gerçekten çok kötü duruma düşerler ki Sony bu yönde çalışmalar yaptığını açıklamıştı daha önceden.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 4 Ağustos 2008; 13:25:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pyrotoxin

Atılmış zaten.Gereksiz yere havladı gitti

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.