Bildirim
Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
ilk gidişimde deniyeceğim.. merak ettim.. burger daki king chicken ı aratır mı? _____________________________ (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas -
İşin yoksa şimdi İzmir'e açılmasını bekle...
Bu arada ogameci , hocam bu tip konularını arttır rica ediyorum , okurken ayrı bir zevk alıyorum senin inceleme konularında._____________________________ ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

-
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Bu arada ogameci , hocam bu tip konularını arttır rica ediyorum , okurken ayrı bir zevk alıyorum senin inceleme konularında.
Çok teşekkür ederim dostum, elimden geldiğince paylaşıyorum.
Peşinde koştuğum bir ürün var amerikadan 40 takla atarak yollattım
hafta içi hayırlısı ile elime geçerse yeni bir konu daha geliyor
_____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< < -
güzel görünüyor ben Arby'si çok beğeniyorum, mc nin tek sevdiğim yanı patatesleri, bunuda ilk fırsatta denerim ekmeği içindeki malzemesinin kalitesi ve etini merak ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: atroce
güzel görünüyor ben Arby'si çok beğeniyorum, mc nin tek sevdiğim yanı patatesleri, bunuda ilk fırsatta denerim ekmeği içindeki malzemesinin kalitesi ve etini merak ettim
etin harcı çok iyi yavan halde bile yesen tadı damağında kalıyor
tuz serpmeyi unutma tuz attıkça daha lezzetli hale geldi_____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< < -
nasıl olsa tekirdağya asla gelmicek ben yine mal mal bakarım milletin yediği resimlere
_____________________________ -
acaba etler ıslamı koşula göre mı kesılıyordur
Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.
-
Bir reklam platformu olarak DonanımHaber _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
bana ünlü bir tane firma söyle ki
biz etlerimizi islami koşullara göre kesmiyoruz desin ?_____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< < -
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
bana ünlü bir tane firma söyle ki
biz etlerimizi islami koşullara göre kesmiyoruz desin ?
yaygın olmayışı aklıma bu soruyu getırdı, acıkcası o amerıkan frımalarınında bazıları pınardan et alıyor doğrusu cok ıslamı koşulu takacaklarını sanmıyorum maksat en ucuz fıyat en ıyı kar olmuş mc burger kıng gıbı fırımalar ıcın_____________________________
Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
Kimisi için Ete Duyulan açlık
Kimisi için Güce duyulan açlık
Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.
-
İstanbul'daki en iyi burger restoranı Mano Burgerdir. 15-30 LİRA ARASIDIR MENÜLER. Ve hamburgerleri öksüz doyuran cinsidir bitirmek çok zor.. Resmen yarım ekmek arası hamburger .. Burger king xxl den falan 3 kat daha büyük ..
![Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım]](https://store.donanimhaber.com/d2/f7/74/d2f7742027ed79455ae1f18cc400cffa.jpg)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 9 Ekim 2011; 13:43:54 >_____________________________ "BenÇokAyrılıklarYaşadımOYüzdenBitişikYazdımHerşeyi"

-
Burger king ve mcdonalds a göre çok arada kalıyo sanki. Bana da bir arkadaşım tavsiye etti ama ben gittim burgera. Ss'leri gördükten sonra gitmemek olmıcak gibi. birde türkiyede tek şube olması bile orayı yeterince cazip kılar. Şimdilik
_____________________________ Xperia Arc Midnight Blue
Lenovo z580 i5-6gb-635mGt
Canon 550D 18-55mm / 50mm f1.8 -
quote:
Orijinalden alıntı: Tom Braks
Eskişehir'e bekliyoruz.
+1_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
İstanbul'daki en iyi burger restoranı Mano Burgerdir. 15-30 LİRA ARASIDIR MENÜLER. Ve hamburgerleri öksüz doyuran cinsidir bitirmek çok zor.. Resmen yarım ekmek arası hamburger .. Burger king xxl den falan 3 kat daha büyük ..
![Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım]](https://store.donanimhaber.com/d2/f7/74/d2f7742027ed79455ae1f18cc400cffa.jpg)
mano büyüklüğü ile nam salmış ama köfte harcı nasıl dostum
ondan bahseder misin biraz burger king te ki steak ile kıyaslarsan sonuç ne olur ?_____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< <
-
İzmir'e gelir umarım yakında... _____________________________ 
1881-193∞ -
SS ler nasıl iştahınızı açıyor benim midemi bulandırıyor resmen
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Rinkhal
Canım çekti
Keşke Antalya'ya açılsa
Bizim başımız kel KFC bile daha yeni açıldı
_____________________________ PS3&PS4 PSN : TheWugott
Steam: Wugott -
quote:
Orijinalden alıntı: OnurcanG
SS ler nasıl iştahınızı açıyor benim midemi bulandırıyor resmen
5 parmağın 5'ide bir değil
_____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< <
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

![Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f69%2f4b%2fe0%2f694be03a92aca831a3d472480311dac7.jpg&t=53465603&width=480&text=1)
![Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f3f%2f4a%2fc2%2f3f4ac2fe57b39ebc5ad87e378bbb5798.jpg&t=53465603&width=480&text=1)

Hızlı