Şimdi Ara

Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
8
Favori
50.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Araxes

Kadıköy Bahariyede de açılmıştır

En son tadilattaydı kesin açıldı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

Kadıköy Bahariyede de açılmıştır

En son tadilattaydı kesin açıldı mı ?

Acilmis ben de gordum onunden gecerken, eski starbucksin yerine acilmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramda bir ziyaret edeyim burayı listeme aldım. Öneri yapacağınız menü varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün içerenköy carrefour şubesinde western bbq ve memphis bbq deneme şansım oldu. öncelikle içerik olarak görebildiğim kadar ile ikisi arasındaki tek fark somon et yerine dana kavurma konmuş olması. bu arada ufak bir not sitede artık western bbq görünmesede restaurantta olması sevindirdi. esas olarak lezzet farkı açısından olaya yaklaşırsa bu tür konular biraz kişisel olsa da bence memphis bbq esas oğlan olan western bbq kadar lezzetli olmamış. tamam kavurma güzel pişirilmiş et öyle sert filanda değil ama hamburger konseptine çok oturtamadım tat açısından.

ha tabi çoban kavurma sevenler bunu tercih edebilir. dediğim gibi bu tür tercihler fazlasıyla kişisel ama bana kalırsa western bbq ve smokehouse burger şimdilik bu arkadaştan daha güzel. ha bundan memphis bbq yenecek hamburger değil anlamı çıkmasın ama zirveye oynayacak bir lezzet olamamış sadece diyorum.
  • Gecen wstern bbq siparis verecektim ama barbeku sos lu oldugunu gordum arbys de barbeku deluxe begennmeistim o yuzden western bbq vazgectim acaba fark var mi ? Barbeku sos pek hosuma gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Gecen wstern bbq siparis verecektim ama barbeku sos lu oldugunu gordum arbys de barbeku deluxe begennmeistim o yuzden western bbq vazgectim acaba fark var mi ? Barbeku sos pek hosuma gitmiyor

aralarında alaka yok dostum, keşke deneseydin.
  • Tamam
    Bir dahki sefere o zaman

• Geçen hafta Beşiktaş şubesine gittim.

Chili soslu patatesi çok abartmışsınız.Gayet evde de yapılabilecek bir şey.Üstünde bildiğimiz kıyma vardı,patatesi de vasattı.Çok daha iyisini yapabileceğime inanıyorum.
    Western BBQ denedim.Burger ve Mc'ten iyi diyebilirim,İzmir'de yaşadığım için Friends & Burger ile karşılaştırıyorum ve F&B çok daha üstündü.

Şahsen pek beğendiğimi söyleyemem.F/P olarak başarılı olsa ara sıra yenebilir derdim ama F/P olarak da düşük kalmış.Maalesef benim damak tadıma hiç uymadı.
  • Bu yaz bende cevahirde yedim çok güzeldi kalite olarak mcdonalds ve carls 1 numara sonradan bk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

Geçen hafta Beşiktaş şubesine gittim.

Chili soslu patatesi çok abartmışsınız.Gayet evde de yapılabilecek bir şey.Üstünde bildiğimiz kıyma vardı,patatesi de vasattı.Çok daha iyisini yapabileceğime inanıyorum.
    Western BBQ denedim.Burger ve Mc'ten iyi diyebilirim,İzmir'de yaşadığım için Friends & Burger ile karşılaştırıyorum ve F&B çok daha üstündü.

Şahsen pek beğendiğimi söyleyemem.F/P olarak başarılı olsa ara sıra yenebilir derdim ama F/P olarak da düşük kalmış.Maalesef benim damak tadıma hiç uymadı.

F&b ile carls konsept olarak farklı. F&b daha butik burger tarzı, carls ise daha fastfood tarzı. Kalın, az pişmiş sulu köfte isterseniz f&b'e, klasik hamburger isterseniz carlsa gidersiniz. Ve damak zevki kişiden kişiye farklılık gösterebilir pek tabii.

• Ankamall'e açılıyormuş. Nihayet Ankara'yı da hatırladılar.

• Bursa'ya da isteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Ankamall'e açılıyormuş. Nihayet Ankara'yı da hatırladılar.

Ne zaman açılır acaba çok merak ediyorum cidden
  • Ankamall'e uzun zamandır beklediğim Carl's Jr açılıyor ve ben taşınıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Ankamall'e açılıyormuş. Nihayet Ankara'yı da hatırladılar.

Ne zaman açılır acaba çok merak ediyorum cidden

Hocam hiç bilmiyorum ki. Yakında yazıyor sadece.

Ogameci yüzünden çok merak ediyorum buranın burgerlerini. En kısa sürede gelir umarım.
  • şili soslu patatesi 1 kilo yerim rahat
  • İstanbula gidersem kesin denerim en kötü ihtimal seneye ankaraya gelsin ya da şimdi mersine gelsin. Vallahi forum mersine gelirse süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Carter

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Shakespeare

sabah sabah canım cekti simdi

vay arkadas kıbrısa da acılması imkansız ki

Kıbrıs'ta kalıyorum en geç 1 yıla açılır bence.

Kıbrıs ta olması lazım Carls JR nin sanki.

Edit: Johnny Rockets la karıştırmışım pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 7 Ekim 2014; 15:06:23 >
  • 6 tane stackhouse yesem anca keser bu burgerler beni kesmiyor ya :((
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.