Şimdi Ara

Caribou Cafe 1 TL ve Altı Maliyetli Kahve İçme Yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
3.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Caribou cafelerde paket olarak satılan kahvelerden alırsanız,satın aldığınızda 1 adet istediğiniz içecekten hediye ediyorlar.

Ayrıca bu kahveyi french press'e göre çektirirseniz,siz herhangi bir caribou cafe ye gittiğinizde bunu bedava süt,sıcak su ve şeker ile hazırlıyorlar.1 paket kahveden yaklaşık 20-25 bardak kahve çıkıyor :
    24-28 tl arası değişen fiyatlarla aldığınız 1 paket kahve ile : 1 adet içecek + ~20 bardak kahve satın alabiliyorsunuz.

Caribou Cafeye gittiğinizde kahveniz yanınızda olacak ve garsona kaç kişilik istiyorsanız o kadar miktarda hazırlamasını rica edeceksiniz.

Ben ve şirketteki arkadaşlarım sürekli sahada çalıştığımız için sıklıkla başımızda garsonun dikilmediği starbucks,caribou,gloria jeans benzeri cafelerde bilgisayar açıp çalışmak durumunda kalıyorduk ve bunun bizden aylık götürüsü de kişibaşı 50-150 tl arası oluyordu.Yaklaşık 1.5 sene önce buradaki @zotacing arkadaşımızın paylaşımı sayesinde bu yöntemi kullanarak 2000 liradan fazla kar etmişizdir.

Bugün Akmerkez stbx da bugün itibariyle tüm şubelere bu konunun bildirildiği ve artık maalesef bu şekilde French press yapamayacaklarını belirttiler.Bu fırsatı stbx icin bizimle paylaşan arkadaşa en derin teşekkürlerimi sunuyorum.

Türkiye'ye yeni giriş yapan ve konsept&ürünler olarak stbx'a çok benzeyen Caribou şubelerinde bu fırsattan halen faydalanabilirsiniz.

Sorular uzerine gelen edit:
    Magazalar arasi calisanlarin bilgi eksikligi sebebiyle farklilik gosterebilir.
    Ben karakoy,mall of istanbul ve viaport tuzla marina caribou'da sorunsuz sekilde aldim.Bazen calisanlar ucret isteyebiliyor(bilmeyerek),diger cariboularda bunun ucretsiz bir uygulama oldugu konusunda kendilerini bilgilendirirseniz sorunsuz yardimci oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingraper -- 2 Haziran 2017; 8:57:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Carribou Cafeye giden biri olarak bilgilendirme çok teşekkür ediyorum üstad.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • caribou türkiyeye yeni mi giriş yaptı
  • Timsahlar suya girdi mi ,yakında buda biter
  • Buralar değerlenir

• sutarubakkusu cafe değilmiydi
  • Dh oraya da kepenkleri.indirtir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekşiye konu açılmadan yerimizi alalım

• Rez aldim

Yakında yıkılır burası

• Daha geçenlerde gittim filtre kahve paket fiyatları fırlamış. Normalde 25 liraya aldığım kahve 33 lira olmuş. Bardak hesabına vurursak hala karlı tabi orası ayrı.

• Onerilen kahvesi hangisi?

• Dh ölücüleri yıkar orayı yıkar yani.

• DH çekirge sürüsünü daha tanımıyorlar.

• Sık giden için iyi

• tüm cariboular tek bir merkeze mi bağlı ?
    mağazalar arası değişiklik gösteren bir durum mu acaba ?
  • Yapıyorlarsa rotamı caribou'ya çeviririm. Zaten starbucks ile karşılıklı olunca kalabalık starbucks'a gidiyor, kafa dinleriz en azından biraz.
  • İzmir'de nerelerde var bir bakalım...

• Starbucksun kisaltilmisi stbx mi oluyot? İlk kez gordum

• Starbucksın uygulamayı sonlandırmasının ardından bu haber iyi oldu, teşekkürler...
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    starbucks ne zaman bitirdi bu uygulamayı 2 gün önce kullanmıştım kötü olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.