Şimdi Ara

Cari Açık 53 Milyar, BIST %5 düştü, THY %10 kayıpta!Dolar 4.19 Tl - Euro 5.19TL - Çeyrek Altın 316TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
5
Favori
13.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
184 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyi açıklamışsın hocam, ama bunlar anlamaz ki!
  • Muhtarlar İspanya da ya gerisi önemsiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar kurunun dün 4.14'e dayanması başta elektronik olmak üzere, enerji, otomotiv gibi ithalat ağırlıklı sektörleri telaşa düşürdü. Stokların bitmesiyle yeni gelecek ürünlerde yüzde 5-15 arasında kalem kalem zam gelmesi bekleniyor

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/dolardaki-yukselis-cebe-nasil-yansiyacak-40801510
  • donanımhaber sansür uygluyorr beyler konuları teker teker kapatıyorr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

Dolar kurunun dün 4.14'e dayanması başta elektronik olmak üzere, enerji, otomotiv gibi ithalat ağırlıklı sektörleri telaşa düşürdü. Stokların bitmesiyle yeni gelecek ürünlerde yüzde 5-15 arasında kalem kalem zam gelmesi bekleniyor

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/dolardaki-yukselis-cebe-nasil-yansiyacak-40801510
    Süleyman Ekşi (Süleyman Ekşi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı) Dövizdeki bu dalgalanma tabi ki inşaat sektörünün hammadesi olan demir fiyatlarda artışa sebep oldu. 2017 yılı başından bu yana yaklaşık yüzde 60 artan demir fiyatlarının tonu 1820 TL'den 2920 TL'ye yükseldi. Ancak dövizdeki artışın geçici olduğunu düşünüyorum. Süleyman Ekşi İnşaat olarak biz, bu artışı fiyatlarımıza yansıtmıyoruz. Yeni projelerimiz devam ediyor.

Dolar yükseliyor, Demir fiyatları yükseliyor konut piyasası yükselmiyor.

Bu işte bir gariplik var. Bu durum Sektörün A dan Z ye bir balon olduğunu cok iyi gösteriyor.

• quote:

çok iyi açıklamışsın hocam, ama bunlar anlamaz ki!
    Çok teşekkürler hocam. Anlarlar aslında yeter ki fanatikliği bir kenara koymayı bilelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Muhtarlar İspanya da ya gerisi önemsiz.
    Mahalle yanarken onlar saçlarını tarıyor hocam
  • quote:

Dolar kurunun dün 4.14'e dayanması başta elektronik olmak üzere, enerji, otomotiv gibi ithalat ağırlıklı sektörleri telaşa düşürdü. Stokların bitmesiyle yeni gelecek ürünlerde yüzde 5-15 arasında kalem kalem zam gelmesi bekleniyor

Devletin kurdan oluşacak zararını karşılamak için vergi artışları da ileride gelecek hocam bunu da unutmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

donanımhaber sansür uygluyorr beyler konuları teker teker kapatıyorr.
    Hocam bu sefer normal yazdım, kimseyi karıştırmadım sadece ekonomi var. Ondan sorunsuz gidiyoruz nazar değmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Çok teşekkürler hocam. Anlarlar aslında yeter ki fanatikliği bir kenara koymayı bilelim..

Alıntıları Göster
    ak adminler iş başında , 3 yıllık türk ekonomisi konumu uçurdular bugün, adamları korku sardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

Süleyman Ekşi (Süleyman Ekşi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı) Dövizdeki bu dalgalanma tabi ki inşaat sektörünün hammadesi olan demir fiyatlarda artışa sebep oldu. 2017 yılı başından bu yana yaklaşık yüzde 60 artan demir fiyatlarının tonu 1820 TL'den 2920 TL'ye yükseldi. Ancak dövizdeki artışın geçici olduğunu düşünüyorum. Süleyman Ekşi İnşaat olarak biz, bu artışı fiyatlarımıza yansıtmıyoruz. Yeni projelerimiz devam ediyor.

Dolar yükseliyor, Demir fiyatları yükseliyor konut piyasası yükselmiyor.

Bu işte bir gariplik var. Bu durum Sektörün A dan Z ye bir balon olduğunu cok iyi gösteriyor.

Alıntıları Göster
    Eğer alım gücü aynı oranda artmazsa böyle sorunlar ortaya çıkar. Ve artık eskisi gibi ucuz ve bol para yok artık para kıymete bindi.

Adam %14 faiz varken neden kiracı ile, alımı satımı ile uğraşayım diyor.

500.000tl parayı eve gömeceğine faize atar aylık ortalama 5.200tl geliri olur.

• çeyrek nerde 316 kardeş ? 287 den dün aldım biraz heyecanlandım o kadar ne ara arttı diye şuan bakıyorum alış 288 satış 294
  • Aynen çeyrek altın fiyatını düzelt hocam. Benim gördüğüm en yüksek fiyatlı tofaş 40 bin lira, şimdi tüm tofaşlar 40 bin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ak adminler iş başında , 3 yıllık türk ekonomisi konumu uçurdular bugün, adamları korku sardı :)

Alıntıları Göster
    Hocam sanırım "Ülke ve Dünya Gündemi" konusu ciddi ya burada biraz alaycı yazıp AKP ve Tayyip hakkında alay edince konu dışı oluyor.

Geyikleri konu dışında yapmak gerek sanırım. Birde ekonomi hakkında yazarken direkt olarak alaycı ve direkt AKP ve Tayyiple dalga geçince kural dışı oluyor. Üstüne birde biri DH'yi şikayet ederse diyede korkuyorlardır haliyle. Adamlara da hak vermek lazım biraz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: veni60

çeyrek nerde 316 kardeş ? 287 den dün aldım biraz heyecanlandım o kadar ne ara arttı diye şuan bakıyorum alış 288 satış 294
    Türkiye cidden İran gibi olmaya başladı. Doğru bilgiye bile ulaşmak artık çok mümkün olmuyor.

Bak kardeş! Bu gram altının anlık fiyatı.

https://tr.investing.com/currencies/gau-try (Ben bunu yazarken 181,14tl gram altın)

Çeyrek altın gram altının 1.75 katıdır. 181,295 ile 1.75'i çarp bakalım.

Ne etti? 317,26tl.

Haklısınız 316 değil 317tl şuan çeyrek altın.

• quote:

Orijinalden alıntı: deresay

Aynen çeyrek altın fiyatını düzelt hocam. Benim gördüğüm en yüksek fiyatlı tofaş 40 bin lira, şimdi tüm tofaşlar 40 bin mi?
    https://tr.investing.com/currencies/gau-try

Çeyrek altın gram altının 1.75 katıdır hocam.

Anlık olarak çeyrek altın fiyatının ne olduğunu görmek için bu linki kaydedin ve öğrenmek istediğiniz zaman burada gördüğünüz rakamı 1.75 ile çarpın anlık olarak gerçek rakamı öğrenirsiniz.

Ya da enpara'nın sitesinden ve uygulamasındanda hesaplama yapmadan anlık görebilirsiniz

Edit: Size kolaylık olsun diye link ekliyorum. Selam ve dua ile..
    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/doviz-kur-bilgileri/doviz-altin-kurlari.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equris -- 11 Nisan 2018; 19:9:33 >

• beyler harbiden don gömlek kalıcaz .genelde don gömlek lafını söylerim ama bu sefer ciddi manada don gömlek kalıcaz
  • artik teknolojik hicbirsey alabileceğimizi sanmıyorum.. 1000 euroluk bir laptop 5150 Lira yapıyor vergilerle hop 6500 Lira :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

artik teknolojik hicbirsey alabileceğimizi sanmıyorum.. 1000 euroluk bir laptop 5150 Lira yapıyor vergilerle hop 6500 Lira :/
    Böyle olacağını kelimesi kelimesine yazdım bundan 2 yıl önce ama konuları sildiler hocam.

Görünen köy klavuz istemez. Size bu fiyatlar fazla gelebilir ama eğer dünya bir ekonomik krize girmez ve ABD, AB toparlanmaya devam ederse;

Bundan 4-5 yıl sonra bu fiyatları mumla arayacağınızı size garanti ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

beyler harbiden don gömlek kalıcaz .genelde don gömlek lafını söylerim ama bu sefer ciddi manada don gömlek kalıcaz
    Onun bilmem ama 3. köprü çok güzel oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.