Şimdi Ara

Çare Yılmaz Vural

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu adamın kariyeri ve gördüğü eğitim nedeniyle 3 büyüklerden birini rahat çalıştırır. Tanıdık ve torpille dönen futbolumuz nedeniyle iyi bir yere gidemedi. Fenerbahçe zaten giden sezon da yapması gereken bu adama şans vermesi ve yılmaz hocanın heyecanla gelmesi takımı çalıştırması en kötü dick advocaatın yaptıklarını yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISHBOSS -- 17 Ekim 2016; 1:14:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• katılıyorum valla advocaatdan daha kötü olamaz sonuçta.Hiç olmazsa hırslı bir adam
  • Hocam derbiyi kaybettiniz neler düşünüyorsunuz
    -Tecavüze uğradık ehe ehe

Böyle bir şey isteyen varsa buyursun gelsin haddimizi bilerek oynadık diyen ismailden sonra bu yakışır gerçi takıma

• quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

katılıyorum valla advocaatdan daha kötü olamaz sonuçta.Hiç olmazsa hırslı bir adam

Hırslı heyecanlı ve en önemlisi bütün takım taraftarlarının sempatisini kazanmış bir adam bu özellikleriyle takımı toparlar motive eder bu bile advocaatın üstüne çıkması için yeterli bu yıl için.

• Kadro kötü. Bu takımdan bir şey olmaz. Kim gelirse gelsin.
  • advocat iyi hoca fakat içeride olan neyse artık bilmediğimiz oynamıyor oyuncular. volkan şen,volkan demirel acilen kadro dışı bırakılması lazım. alternatif oyuncular alınması lazım devre arası yoksa ligi orta sıralarda bitirmek bile hayal olacak.
  • Valla bende bu adamin gelmesini cok isterim ama herkes geliyor bu adami getirmiyorlar. Teklif gitse kosa kosa gider yarin keske gitse merak ediyorum neler yapar sans verilmeli ama adamla herkes makara yapiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

advocat iyi hoca fakat içeride olan neyse artık bilmediğimiz oynamıyor oyuncular. volkan şen,volkan demirel acilen kadro dışı bırakılması lazım. alternatif oyuncular alınması lazım devre arası yoksa ligi orta sıralarda bitirmek bile hayal olacak.

Sen maci nerenle izledim genc volkan sen en cok oynamak istiyen takimda trol musun

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

advocat iyi hoca fakat içeride olan neyse artık bilmediğimiz oynamıyor oyuncular. volkan şen,volkan demirel acilen kadro dışı bırakılması lazım. alternatif oyuncular alınması lazım devre arası yoksa ligi orta sıralarda bitirmek bile hayal olacak.

Sen maci nerenle izledim genc volkan sen en cok oynamak istiyen takimda trol musun

valla senin nerenle izlediğin önemli volkan şene en çok oynamak istiyen diyorsan. adam top ezmekten,kaptırmaktan başka bişey yapmıyor bu sezon. oynamak istemek başka yararlı olmak başka bende cok oynamak istiyorum hadi benide takımda oynatsın o zaman advocat.
  • Türk futbolunun en renkli simalarından Yılmaz Vural, teknik direktör arayışındaki Fenerbahçe'ye ilginç bir 'buradayım' mesajı gönderdi: Ben takımın başına geçeyim 50 bin kişiyi orgazm ederim...
  • Türk futbolunun özeti;

Ya şu adam hep pozisyonları yiyor, bak xx'e o hiç yiyor mu?

Kardeş Şen yiyor ama kendi oluşturduğu pozisyonu yiyor, Şen olmasa pozisyon olmıcak, o zaman kızmıcak mıydınız? Adam o kadar çok pozisyon yaratıyor ki artık insanlar yaratmasını unutup yediklerine bakıp kötü diyorlar, en basit örneği Queresma, ona da çok kızıyorlar bu sebepten kimse demiyor orada başkası olsa o pozisyonlara sokacak mı da kaptırabilsin sonrasında.
  • Bu adam kendi kendini bitirdi.

• Bu ligde fb, gs nin formasi sampiyonluga oynar.

Yabancilara 3-5milyon verene kadar takimda birligi, butunlugu saglayacak birine emanet et daha iyi. Al iste taktik bilgisi 0 hamzayla nasil sampiyon olduk. Adami real madridin basina koysan ronaldoyu sol bek oynatir.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Bu ligde fb, gs nin formasi sampiyonluga oynar.

Yabancilara 3-5milyon verene kadar takimda birligi, butunlugu saglayacak birine emanet et daha iyi. Al iste taktik bilgisi 0 hamzayla nasil sampiyon olduk. Adami real madridin basina koysan ronaldoyu sol bek oynatir.

Bu adam bu işin okulunu avrupada okumuş 4 sene taktik bilgisi de vardır emin ol. 3 büyüklerden birinin başına geçmesini çok istiyorum

• adam td değil şowmen
  • Kendisine ister istemez verdiği 'şaklaban,soytarı' imajı yüzünden denenmediğini,denenmeyeceğini düşünüyorum.Yoksa çoktan denenmişti.
  • Çare belli.

• Aziz Yıldırım gitmesinde kim gelirse gelsin.
  • Tamamen kendini bitirdi,ben şahsen kendi takımımda "tecavüze uğradık hehe" "taraftarları orgazm ederim hehe" gibi veya yalandan futbolcuyu dövüyormuş gibi gösterip kameralara oynamaya çalışan, soytarılık peşinde olan birini görmek istemem. Zaten bu tür hareketleri olmasa şimdiye çoktan bi büyük takımda denenmişti.
  • Kendisini bende istemem ama en azından milli arada herkes çalışırken takıma göt büyütturmez çalıştırırdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.