Şimdi Ara

CARDFİNANS BKM EXPRESS İLE 100 TL YE 25 TL PARAPUAN (BKM DE CARDFİNANS I İLK DEFA KULLANACAKLAR YARARLANABİLİYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
10
Favori
5.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, daha önce Cardfinans kredi kartinizi BKM de kullandıysaniz yararlanamiyorsunuz, aşağida açiklama mevcut.
    Kampanya Detayları
    Finansbank bireysel kredi kartınızla BKM Express’e üye olun, 24 Ocak-23 Şubat 2014 tarihleri arasında ilk defa bu kartınızla BKM Express üzerinden yapağınız ilk 100 TL ve üzeri internet alışverişinize 1 ay geçerli 25 TL değerinde ParaPuan kazanın!

Kampanya 24/01-23/02/2014 tarihleri arasında Finansbank bireysel kredi kartı ile, BKM Express’le tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri ilk internet alışverişinde geçerlidir.
    Kampanya başlangıcından önce BKM Express’ten Finansbank bireysel kredi kartlarıyla işlem yapmış müşteriler kampanya kapsamı dışındadır.
    Kampanyadan bir müşteri yalnızca bir defa yararlanabilir ve maksimum 25 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
    Kazanılan ParaPuan’lar 28/02/2014 tarihinde alışverişin yapıldığı kredi kartına yüklenecektir. Ek kartla yapılan alıverişler için ParaPuan asıl karta yüklenecektir.
    Kazanılan ParaPuan’ların yüklenebilmesi için, alışverişin yapıldığı kredi kartının 28/02/2014 tarihinde halen BKM Express hesabına tanımlı olması gerekmektedir.
    Kullanılmayan ParaPuan’lar 28/03/2014 tarihinde geri alınacaktır.
    Kazanılan ParaPuan’lar değerli kullanım kapsamında uçak bileti alımında kullanılamayacaktır.
    Kampanyadan kazanılan ParaPuan’lar ekstrenin sol üst kısmında KAMPANYA PARAPUANI kısmından takip edilebilir.
    Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma/durdurma hakkını saklı tutar

http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-kullanin/kampanyalar/kamp5433/bkm-express-parapuan-kampanyasi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 24 Ocak 2014; 8:42:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler

• yılbaşından önce 15 TL kampanyasına katıldık buna katılamıyoruz o zaman
  • Iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN NORMAL KARTLA YAPMIŞTIM DAHA ÖNCE.
    ek kartla yaparsam ilk alış veriş mi olur sizce?
  • Opet online yakıt olur mu

• Nasil emin olabiliriz. Ben kullanip kullanmadigimi hatirlamiyorum. İslem gecmisinde butun islemleri gostermiyor sanki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fix kartta geçerli mi acaba ?
  • Önceki kampanyadan öncede alisveris yapmistim Bkm ile .Ama yinede 15tl puan yüklediler kartima...Fix kart...

• furlaka kullanıcısına yanıt
    https://www.finansbank.com.tr/sikayetim-var/default.aspx

Üstteki linkten talep oluşturabilirsin hocam.

• umityasar kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu araştırıyorum hocam, bilgi alınca paylaşırım sizinle de.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulut582

fix kartta geçerli mi acaba ?

büyük ihtimal geçerlidir ancak fix in kampanyalar sayfasında henüz yok
  • Hiç yapmamış olanlara verilirse yararlanacak pek kimse olmaz.

• oo iyiymiş. haberveren arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acedia -- 24 Ocak 2014; 11:20:37 >
  • morhipodan 100tl alışverişe ilk üyelikte 20 tl puan var. + 25tlde cardfinansla öderiz bkm ile.. 100tllik alışveriş 55tlye gelir. gayet sıcak bir kampanya bana göre...
  • OPET Online yakıt alırken BKM ile ödeme seçeneği olmadığı için olmuyor.
  • Finansbank bireysel kredi kartınız ibaresi olduğu için fix card ta geçerli sanırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: latiff1903

morhipodan 100tl alışverişe ilk üyelikte 20 tl puan var. + 25tlde cardfinansla öderiz bkm ile.. 100tllik alışveriş 55tlye gelir. gayet sıcak bir kampanya bana göre...

%3,25 de avantajix var. Sizin hesabınıza göre 2,6 tl avantajix gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: latiff1903

morhipodan 100tl alışverişe ilk üyelikte 20 tl puan var. + 25tlde cardfinansla öderiz bkm ile.. 100tllik alışveriş 55tlye gelir. gayet sıcak bir kampanya bana göre...

iyi de tutarın minimum 100 tl olması gerekiyor para puan kazanabilmek için. yani senin hesabın yanlış.

doğrusu = 120 tl alışveriş yapıp 20 tl çek ve sonrasında 25 tl puanla alışveriş 75 tlye gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 24 Ocak 2014; 14:21:26 >
  • bunla da birleşir.150tl 105 tl ye gelir.

Fix Card'la 15 Ocak – 15 Şubat 2014 tarihleri arasındawww.markafoni.com 'dan tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişinize 17 – 27 Şubat arasında geçerli 20 TL değerinde ParaPuan! Üstelik peşin fiyatına 3 ve 6 Taksit fırsatıyla!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.