Şimdi Ara

Cardfinans Babalar Gününe Özel 100 TL Parapuan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
2.097
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ybilgin hocam kampanya detaylarıni paylaşmış teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 10 Haziran 2022; 1:16:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cardfinans nakit kart 200 puan var kullanacak yer bulamadım ,güncel olarak kullanılan bir yer varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla 10-24 Haziran tarihleri arasında tek seferde yapacağınız her yurtiçi 200 TL ve üzeri giyim, elektronik ve restoran harcamanıza anında 10 TL, toplamda 100 TL'ye varan ParaPuan hediye! 

Detaylar:

• Kampanya 10-24 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanyaya, QNB Mobil'den KATIL butonuna tıklayarak kaydolabilirsiniz. Aynı zamanda da bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan harcama yapmadan önce BABA yazıp 2273’e SMS göndererek ya da Çağrı Merkezimiz, ATM’lerimiz veya İnternet Şubemiz vasıtasıyla kaydolabilirsiniz.
    • Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’lar 31 Temmuz 2022’ye kadar kullanılabilecektir.
    • Bir müşteri kampanyadan, sahip olduğu farklı QNB Finansbank bireysel kredi kartları ile yararlanabilecek olup, tüm bu kartlar ile toplamda en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanılabilecektir.  
    • Enparacom ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartlarınızla yapacağınız harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya kapsamında ek kartlarla yapılan harcamalardan kazanılan ParaPuan’lar ek karta yüklenecektir.
    • Aynı gün aynı işyerinde yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanya kapsamında ödül kazanır.
    • Her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılım gösterebilir.
    • Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuanlar geri alınır. ParaPuanlar harcanmış ise, ilgili tutar harcama yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılır.
    • ParaPuanla yapılan harcamalar, toptan satış ve ticari kullanımlar kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
    • Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikâyetler ilgili üye işyerlerinin şikâyet hattına iletilebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Tyc saymadı

Dönem içine düşsün, belli olur.

Finans anında yüklüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 10 Haziran 2022; 17:25:21 >
  • Finans anında yüklüyor ama bazen sistemde bir aksaklık oluyor ve sonradan yüklüyor.

Eğer provizyondan çıkınca da yüklenmez ise olmuyor demek ki.

@alisverisadami

Provizyondan çıkmasını bekleyeceğim, olmazsa geri iade artık.

Bize yazın kısmından sordum.

Bir cevap gelirse paylaşırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yil donumunuz kutlu olsun! CardFinans ailesine katiliminizin 4. yil donumune ozel, bu haftasonu CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartiniz ile QNB Finansbank POS'larindan yapacaginiz tum harcamalariniza %10, toplamda 50 TL'ye varan ParaPuan hediye. Kampanyaya dahil olmak icin harcamadan once YIL yazip bu mesaji cevaplayin. Kampanya SMS reddi icin SMSRET->3639 MERSIS: 0388002333400576 dstk@qnbfinansbank.com QNB Finansbank B002

Bugün bana böyle bir mesaj geldi. Kampanya ya katıldım. Aynı zamanda babalar günü kampanyasına da katıldım. Trendyol cüzdana 500 TL yükledim. Yıl dönümü kampanyası 50 tl puan geldi. Ancak babalar günü puanı gelmedi.

Ayrıca cardfinans nakit banka kartına da her 500 giyim, elektronik ve restoran a 50 toplam 150 kampanyası da var. Onun içinde 500 yükledim. Gelen puan olmadı

Müşteri hizmetleri ni aradım. Kampanya şartlarını inceledi. Güya trendyol İnternet harcaması olarak geçiyormuş. Sektörsüz müş. Giyim elektronik kampanyaları na dahil değilmiş. O yüzden gelmemiş hocam. Ne dersiniz. Teşekkürler

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Sayın Hocam merhaba Finans müşteri hizmetleri yanlış bilgi vermiş Trendyol Finans için sektörsüz değil giyim olarak geçmekte fakat yılda bir iki kez de olsa bu tur kampanya ıcın bır ya da ıkı gunlugune sıstem algılayamıyor ve puan yatmıyor benım de zaten yatmadı fakat bır ıkı gune duzelecektır tabı gecmıse yonelık puan daha gelmez.

Bende öyle dedim ama laf geçiremedim.Teşekkürler hocam. Bilgi için.

Provizyondan çıkmış gelen yok hocam iade ediyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.