Bildirim
CARBUYER - GOLF 7 İNCELEMESİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Beklediğim bir incelemeydi sağol... -
Ekran burada standart mı? -
Standart olması lazım.
'Composition Color' Radyo-CD-MP3-WMA çalar (Türkçe dil seçenekli, 5' renkli dokunmatik ekran) -
araci baya begenmis. ilk degerlendirme de handling olmus ve focus yine referans olmus :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
D sınıfı sessizliği de belgelenmiş. -
İnceleme yaptığı gün gayet mutluymuş heralde . İlk kez bu kadar mutlu gördüm İngilizce yok ama diğer incelemelerinde yüzünü sık sık değişik biçime sokardı . Golf 7 'yi beğendi sanırım .
-
araç, iyi güzel ; yalıtım muazzam iğne örneği vs... ama tüm bunlar Doğuş'un fahiş kar marjını ve aracın yolunmuşluğu gerçeğini değiştirmiyor ülkemiz için videodaki araçta olup bizde olmayan 10 özellik sayarım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 20 Aralık 2012; 21:21:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: @immortal
araci baya begenmis. ilk degerlendirme de handling olmus ve focus yine referans olmus :)
1999 üretilen şase (ARGE) geometrik olarak hala başarılı listesinde devam eder (volvo-mazda-focus) paylaşır aralarında...
-
otomobil otorite ve dergilerini kesinlikle muhatap almam.
golf çok güzel bir araç kimsenin pohpohlamasına gerek yok. -
bu adam fordçu -
arabanın tasarımı iğrenç ötesi. golf 4 bundan daha güzel.
yahu şu arabanın bu kadar tutmasını anlayamıyorum, tamam kalite-işçilik yüksek kabul, ama istediği kadar yüksek olsun arkadaş bu tasarım nedir ya..
bekar bir genç erkek şu arabayı ne için tercih eder biri bana açıklasın, veya zevk sahibi bir kadın şu arabanın içine ne kadar yakışır ? -
quote:
Orijinalden alıntı: donnaiolo
yahu şu arabanın bu kadar tutmasını anlayamıyorum, tamam kalite-işçilik yüksek kabul, ama istediği kadar yüksek olsun arkadaş bu tasarım nedir ya..
bekar bir genç erkek şu arabayı ne için tercih eder biri bana açıklasın, veya zevk sahibi bir kadın şu arabanın içine ne kadar yakışır ?
Hatchbacak araba denince ilk aklıma gelen araç şekli. O kadar standart ki :) -
quote:
bekar bir genç erkek şu arabayı ne için tercih eder biri bana açıklasın, veya zevk sahibi bir kadın şu arabanın içine ne kadar yakışır ?
Zaten bi Almanya'da bi de Türkiye'de çok beğeniliyor -
-
quote:
Orijinalden alıntı: exantric
quote:
Hatchbacak araba denince ilk aklıma gelen araç şekli. O kadar standart ki :)
tamam ama hb araç deyince 1 serisi de hb, a class da hb, a3'te, v40'da, giulietta da.
yahu şu araç i30'dan da, astra'dan da, 308'den de çirkin. hb sınıfında bundan çirkini yoktur heralde, aklıma gelmiyor..
adam bile video nun başında çok sıkıcı diyor tasarım için.
fiyatı da premiumlarla bir olmuş neredeyse, bu kadar çok satmasının bana göre açıklaması yok.
araba isterse her aksamıyla, motoruyla, işçiliğiyle komple mükemmel olsun, tasarımı güzel, albenili olmadıkça ne anlamı var.. bakın i30'da bana göre iyi bir tasarım değil, fakat çirkin de değil. bu düpedüz çirkin, orta bile diyemiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donnaiolo -- 20 Aralık 2012; 22:11:36 >
-
-
Herkese hitap edicem diye israr edince dis tasarimi boyle birsey oluyor demekki. Evli ve cocuklu olsaydim butcemde 50-60 bin tl olsaydi ilk secenegim olurdu herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel bir inceleme olmuş hakkaten. Dediği gibi Golf bir arabadan beklediğin her şey, ama her şeyin en iyisi değil. -
paylaşım için teşekkürler
Benzer içerikler
- ssangyong korando alınır mı
- seat ibiza paket sıralaması
- suzuki jimny yorum
- fluence otomatik şanzıman
- hankook lastik
- dünyanın en hızlı treni 1400 km
- citroen c4x özellikleri
- byd 7 kişilik
- uçan araba fiyatları
- byd yeni model
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X