Şimdi Ara

CAR OF YEAR 2009 ADAYLARI AÇIKLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
0
Favori
16.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orijinal adıyla “Car of Year 2009”, yılın otomobili olmaya aday 25 modeli açıkladı?

Geçen yıl Fiat 500’ün ipi göğüslediği yarışmada bu yıl ilk adaylar resmi olarak açıklandı. Bazı internet sitelerinde çok geniş listeler görebilirsiniz ama COTY’nin açıkladığı liste sadece 25 araçtan oluşuyor.

Ancak bu yarışmaya katılacak araçlar, son başvuru tarihi olan 30 Eylül 2008’e kadar 35’ibulabilir. Ford Fiesta, BMW 7-Serisi, Renault Megane, Alfa Romeo Mito ve Opel Insignia’nın da bu listede olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yarışmada birçok kıstas göz önüne alınarak yılın en iyisi seçiliyor. Açıkçası biz yine bir Avrupalı modelin ipi önde göğüsleyeceğini düşünüyoruz.

İşte COTY’nin açıkladığı ilk 25 aday:

Audi A4 - Audi Q5 - BMW X6 - Chevrolet HHR - Chrysler Grand Voyager - Citroën Berlingo / Peugeot Partner - Citroën C5 - Dacia Sandero - Dodge Journey - Ford Kuga - Honda Accord - Hyundai H1/i800 - Hyundai i10 - Jaguar XF - Jeep Cherokee - Lancia Delta - Mazda6 - Mercedes-Benz GLK - Mitsubishi Lancer - Opel – Vauxhall Agila / Suzuki Splash - Renault Kangoo - Renault Koleos - Seat Ibiza - Skoda Superb - Subaru Forester

Kaynak: Arabam.Com

• Kango ve Berlingo falan var Caddy,Doblo veya Connect neden yok acaba ?
  • Mitsubishi Lancer ın hakkıdır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 25 Haziran 2008; 18:58:58 >
  • Zor bir seçim olacağa benzer!...

Sizin tercihiniz olan listedeki otomobillerin fotosunu koyalım ve tanıyalım arkadaşlar!...

• X6 listeyi kapatır anca makyajlanmış gibi duran a4 biraz X6 yı zorlar ama listede X6 kadar fantastik bir araç olmadığı için direk 1. olur.
  • megane III yetişirse kesin o olur. Aynı 2003 yılında olduğu gibi. Insıgnıa ve a4 zorlar ama.
  • sandero secilmesi cok zor ama uzel bir tasarimi var bana gore

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Mad Men (2007-2015)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda birisi araç tavsiyesi istediğinde "hangi sınıf araç bakıyorsunuz önce onu söyleyin" diye cevap veriyoruz genelde. Bu car of the year'ı çok saçma buluyorum, X6 ne alaka, berlingo ne alaka, lancer ne alaka, superb ne alaka, forester ne alaka. herbiri ayrı alem... araçları kendi sınıflarında değerlendirseler de her sınıftan bir araç seçseler daha güzel olur...
  • yine garip bir lisete..
  • bmw yi direk ele, daha uzun bir süre alamaz bu ödülü... muhtemelen audilerden biri alacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apache the Carisma

bmw yi direk ele, daha uzun bir süre alamaz bu ödülü... muhtemelen audilerden biri alacak.

katılıyorum apaçim
  • CİTROEN C5 BENİM FAVORİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: liarda

X6 listeyi kapatır anca makyajlanmış gibi duran a4 biraz X6 yı zorlar ama listede X6 kadar fantastik bir araç olmadığı için direk 1. olur.

Lütfen foto koyalım arkadaşlar hemde görsel olarak araçları tanıyalım?...

• Yeni A4 güzel bir seçim olabilir!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 25 Haziran 2008; 19:34:56 >

• Yeni A4 bence
  • nedesem bilmiyorumki, liste ayrı bir garip zaten.

bence citroen c5 çok fena bir giriş yaptı piyasaya. güzelde araba hani, normalde citroen zevmezdim ama..

citroen c5 olabilir büyük ihtimal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levogrande

CİTROEN C5 BENİM FAVORİM...

• C5 çk hoş bi araba ancak dışının güzelliğiyle içinin hiç bir alakası yok iç tasarımı vasat en azından yeni laguna kadar güzel olmalıydı iç tasarımı
  • Bencede A4
  • bence şirok oLmaLı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.