Şimdi Ara

Capuccino maker 4,90 tl ye düşmüştür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 sene garantilidir mutfağınızda hemen elinizin altında ayrıca türk kahvesi köpük yapma özelliğine sahiptir
    CARDFİNANS AVATAJLARIYLA
    ürün stoklarla sınırlıdır
    http://www.sepeteindir.com/product.php?id_product=484

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borayenigün -- 23 Mart 2009; 23:20:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: borayenigün

Capuccino,milkshake mikser sadece 6,90
    2 sene garantilidir mutfağınızda hemen elinizin altında ayrıca türk kahvesi köpürttürülebilinir.
    CARDFİNANS AVATAJLARIYLA
    ürün stoklarla sınırlıdır
    http://www.sepeteindir.com/product.php?id_product=484

siz bizim çekoslovakyalalılaştıramadıklarımızdanmısınız?

• Geçen carrefour un kahve makinesi konusunda soran arkadaşlar vardı.
  • kahve dünyasında 15,90 dan satılıyormuş alınan bilgiye göre iyi alışverişler
  • deneyen varmı makıneyi
  • bir ara jacops bunu capuccino yanında beleş vermişti ...bızzz die dönen bişi işte etrafa sıçratıp azar işitmeniz olası ...karıştırmasına karıştırıyor ama benim bildiğim capuccino bu mantıkla yapılmıyor ...ilk hevesiniz gecince upuzun bir süre yüzüne bile bakmazsınız...
  • olumlu olumsuz arkadaşlar yoruma açık milkshake ve capuccino pratik mikser sonuçta şu anda kahve dünyasında satılıyor ayrıca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kargo 5 ytl ürün 12 ye gelmiş oluyor. indirim treninde aynı ürün 8 tl kargo dahil 11 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 23 Mart 2009; 21:53:43 >
  • ARKADAŞLAR stok tükenmek üzere 4,90 tl ye düşürülmüştür şu anda tüm sitelerden daha ucuza satılıyor bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borayenigün -- 23 Mart 2009; 23:11:44 >
  • evet gerçekten şu anda en ucuz burda. ama kargosu üründen dahalı pahalı olması da ilginç yani ürünün taşınması kendsinden daha değierli
  • amannn bizim evde var bundan rezil bişi ya çok dandik hiç önermem alacaklara
  • valla bende kullanıyorum hiçde dandik değil son derece kullanışlı eminönünden piyasa malı aldıysan dandik olur
  • jacobs ile berabe bende almıştım bunda ve şuanda sadece süt köpürtmek için kullanıyorum iyi oluyor.
  • buna para verilir mi çok ince dandik köpük ypaıyor yoğun ypamıyor bir işe de yarmaıyor, jacobsla almıştım attık hheralde:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.