Forumda anlatılmış ama resimli anlatıma rastlayamadım.Anlayamayanlar için resimli bir rehber hazırladım: Öncelikle:
- Üzerinizde cape veya suit (hunter,trade,thief) varsa bankaya bırakın veya yere atın =) - Boşuna 8li pt kurmayın çünkü sistem sizi kendi 2 grupta 8 kişi olmak şartı ile bölüyor otomatik - Event 2 saatte bir olur o yüzden gün boyu so-ok ta oturup beklemeyin boşuna
NASIL KAYIT OLURUM:
Öncelikle herhangi bir şehirdeki So-ok npc gidiyoruz (teleport yanındadır) Ve açılan npcden 2 nolu seçeneği seçiyoruz:
1- Bu uyarı gelirse kaydınız yapılmamış demektir event saatini bekleyin
2- Bu uyarı gelmiş ise kaydınız tamamlanmıştır.10dk sonra savaşa katılacaksınız ...
ÖNEMLİ: Kayıt işlemini her 2 saatte bir yenilemelisiniz ( tabi devamlı katılacak iseniz)
SAVAŞ ESNASINDA:
Kayıttan 10dk sonra otomatik olarak oyun sizi direk caveye ışınlar.Bu cave farklıdır 2 odadan ibaret olup bi odada siz diğer odada ise rakipleriniz varıdır 2 oda arasında ise dikili bir bayrak vardır işte o bayrağın adı CAPTURE FLAG! =)
Odaya ışınlayınca oyun sizi odada 10 tane kanguru göreceksiniz.Bunları hemen kesmeye başlayın.Çünkü bunlardan bir anahtar düşürerek kapınızı açıp flagı almaya çalışacaksınız: (Pek net olmasada key aşağıdaki resimde görünmektedir)
Keyi alıp kapıyı açtınız hemen diyelim =) 2 odanın ortasında bi bayrak dikilidir kim önce anahtarı düşürüp bayrağı alırsa götürüp kendi odasına dikiyor: (Bizde rakip almıştı bayrağı)
Siz bu bayrağı ordan alıp kendi odanıza götürmeye çalışacaksınız Bu arada rakipleriniz sizi öldürmeye çalışacak bayrağı almamanz için Bayrağı kaptığımız gibi sırtmıza kendi odamıza koşuyoruz:
Ve getirip bayrağı kendi odamızdaki direğe dikiyoruz:
EVENT İTEMLERİ (KUPA):
Savaş esnasında birbirine dalan rakipler öldürdükleri adam başı slotlarında 1 adet kupa göreceklerdir
Savaş esnasından bir görüntü (2vs1 yapıo korkaklar^^):
Ve bunlarda kupalar:
Her 10 kupa oldukça savaştan sonra sook npc gidip bunları kırdırıyoruz ve hediyemizi alıyoruz
ÖNEMLİ: Savaş toplam 20dk sürer.Süreyi sol üst köşede radarın yanından takip edebilirsiniz ...
Tamamen kendi emeğim umarım faydalı olmuştur
Ya kanguru görmezsek
Zaten dünden önce bazen göremiodunuz bug vardı öylece odada mahsur kalıyordunuz Bugünkü update ile bugda giderildi bol bol görürsünüz artık
Yaa 5 deki evente yetişmem lazım ama forumun saatimi bozuk bende 18 gösteriyor
quote:
Orjinalden alıntı: ThePhoenix
Zaten dünden önce bazen göremiodunuz bug vardı öylece odada mahsur kalıyordunuz Bugünkü update ile bugda giderildi bol bol görürsünüz artık
Benim o soruyu sorma amacaım , sana sadece kanguru gelmediğini hatırlatmaktı.. ;)
Bugun hevesle girdim iki kere ikisindede ne kanguru cıktı ne kus ne böcek bos bos bekledik kahrolsun joymax bi event yapcaklar icine ediyolar..
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
quote:
Orjinalden alıntı: ThePhoenix
Benim o soruyu sorma amacaım , sana sadece kanguru gelmediğini hatırlatmaktı.. ;)
Ben 5 defa katıldım hepsinde kanguru çıktı Başka hayvanlarda varsa haberim yok sorry
benim bildiğim lvl ine göre monster çıkıo demekki thephoenix in lvl inde kanguru çıkıo.
son resmde thief scrollar dikkatmi çekti .. 4ever thieflik :P fakat o kupalardan gelen hediyeler cok dandk:S arada bi d8 lucky stone geliyomş ama ben dha rastlamadm:S
8D Luck Stone Geliyor
Süper anlatım fakat şimdi bize kanguru çıkmadı penguen çıktı bug var yaaaaaa diyenler olabileceği için bir ekleme yapayım 64+ lara kanguru,50+lara penguen,32+lara kuş çıkıyor bildiğim kadarıyla.....Bir de 20+ lara bir şey çıkıodu da unuttum... Ve 2 oda arasındaki şey Flag yani bayrak...Capture Flag Bayrağı kaçırma demek