Şimdi Ara

Capture Flag Nasıl Oynanır? [Resimli Anlatım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda anlatılmış ama resimli anlatıma rastlayamadım.Anlayamayanlar için resimli bir rehber hazırladım:
    Öncelikle:

- Üzerinizde cape veya suit (hunter,trade,thief) varsa bankaya bırakın veya yere atın =)
    - Boşuna 8li pt kurmayın çünkü sistem sizi kendi 2 grupta 8 kişi olmak şartı ile bölüyor otomatik
    - Event 2 saatte bir olur o yüzden gün boyu so-ok ta oturup beklemeyin boşuna

NASIL KAYIT OLURUM:

Öncelikle herhangi bir şehirdeki So-ok npc gidiyoruz (teleport yanındadır)
    Ve açılan npcden 2 nolu seçeneği seçiyoruz:

Tıkladıktan sonra 2 uyarı gelme ihtimali var:

1- Bu uyarı gelirse kaydınız yapılmamış demektir event saatini bekleyin

2- Bu uyarı gelmiş ise kaydınız tamamlanmıştır.10dk sonra savaşa katılacaksınız ...

ÖNEMLİ: Kayıt işlemini her 2 saatte bir yenilemelisiniz ( tabi devamlı katılacak iseniz)

SAVAŞ ESNASINDA:

Kayıttan 10dk sonra otomatik olarak oyun sizi direk caveye ışınlar.Bu cave farklıdır 2 odadan ibaret olup bi odada siz diğer odada ise rakipleriniz varıdır
    2 oda arasında ise dikili bir bayrak vardır işte o bayrağın adı CAPTURE FLAG! =)

Odaya ışınlayınca oyun sizi odada 10 tane kanguru göreceksiniz.Bunları hemen kesmeye başlayın.Çünkü bunlardan bir anahtar düşürerek kapınızı açıp flagı almaya çalışacaksınız: (Pek net olmasada key aşağıdaki resimde görünmektedir)

Keyi alıp kapıyı açtınız hemen diyelim =) 2 odanın ortasında bi bayrak dikilidir kim önce anahtarı düşürüp bayrağı alırsa götürüp kendi odasına dikiyor:
    (Bizde rakip almıştı bayrağı)

Siz bu bayrağı ordan alıp kendi odanıza götürmeye çalışacaksınız
    Bu arada rakipleriniz sizi öldürmeye çalışacak bayrağı almamanz için
    Bayrağı kaptığımız gibi sırtmıza kendi odamıza koşuyoruz:

Ve getirip bayrağı kendi odamızdaki direğe dikiyoruz:

EVENT İTEMLERİ (KUPA):

Savaş esnasında birbirine dalan rakipler öldürdükleri adam başı slotlarında 1 adet kupa göreceklerdir

Savaş esnasından bir görüntü (2vs1 yapıo korkaklar^^):

Ve bunlarda kupalar:

Her 10 kupa oldukça savaştan sonra sook npc gidip bunları kırdırıyoruz ve hediyemizi alıyoruz

ÖNEMLİ: Savaş toplam 20dk sürer.Süreyi sol üst köşede radarın yanından takip edebilirsiniz ...

Tamamen kendi emeğim umarım faydalı olmuştur

• Ya kanguru görmezsek
  • Zaten dünden önce bazen göremiodunuz bug vardı öylece odada mahsur kalıyordunuz
    Bugünkü update ile bugda giderildi bol bol görürsünüz artık
  • Yaa 5 deki evente yetişmem lazım ama forumun saatimi bozuk bende 18 gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePhoenix

Zaten dünden önce bazen göremiodunuz bug vardı öylece odada mahsur kalıyordunuz

Benim o soruyu sorma amacaım , sana sadece kanguru gelmediğini hatırlatmaktı.. ;)
  • Bugun hevesle girdim iki kere ikisindede ne kanguru cıktı ne kus ne böcek bos bos bekledik kahrolsun joymax bi event yapcaklar icine ediyolar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Benim o soruyu sorma amacaım , sana sadece kanguru gelmediğini hatırlatmaktı.. ;)

Ben 5 defa katıldım hepsinde kanguru çıktı
    Başka hayvanlarda varsa haberim yok sorry

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

benim bildiğim lvl ine göre monster çıkıo demekki thephoenix in lvl inde kanguru çıkıo.
  • son resmde thief scrollar dikkatmi çekti .. 4ever thieflik :P
    fakat o kupalardan gelen hediyeler cok dandk:S arada bi d8 lucky stone geliyomş ama ben dha rastlamadm:S
  • 8D Luck Stone Geliyor
  • Süper anlatım fakat şimdi bize kanguru çıkmadı penguen çıktı bug var yaaaaaa diyenler olabileceği için bir ekleme yapayım 64+ lara kanguru,50+lara penguen,32+lara kuş çıkıyor bildiğim kadarıyla.....Bir de 20+ lara bir şey çıkıodu da unuttum...
    Ve 2 oda arasındaki şey Flag yani bayrak...Capture Flag Bayrağı kaçırma demek
  • emeğe saygı
  • 20-35 arasına wolf çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldTime

20-35 arasına wolf çıkıyor.

• saol cok güzel olmus
  • BEn kupayı veremiyorum
  • saol
  • Eline Sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

BEn kupayı veremiyorum

10 adetten az ise veremezsin zaten =)
  • ne tarz hediyeler çıkıo?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.