Şimdi Ara

CAPTAİN ATOM HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana göre en sağlam kahraman.Vatanına supodan daha bağlı.Ayrıca supoyu onlarca defa yenebilecekken sembol kahramanın itibarı zedelenmesin diye yenilmiştir captain.Bi çizgi romanda görmüştüm İçimde 10 nükleer bombadan kat kat fazla enerji tutuyorum demişti.Sizin düşünceleriniz nelerdir?
     CAPTAİN ATOM HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ... CAPTAİN ATOM HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ...
     CAPTAİN ATOM HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ... CAPTAİN ATOM HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 5 Nisan 2015; 22:04:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

Bana göre en sağlam kahraman.Vatanına supodan daha bağlı.Ayrıca supoyu onlarca defa yenebilecekken sembol kahramanın itibarı zedelenmesin diye yenilmiştir captain.Bi çizgi romanda görmüştüm İçimde 10 nükleer bombadan kat kat fazla enerji tutuyorum demişti.Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Ne onlarca yenmesi yahu Superman onlarca kat daha güçlü Atom'dan.O çizgi roman non canon(paralel evren) yani kıyaslamalarda kabul edilmez.Normalde öyle bir darbe alsa çizik bile almaması gerekir Supermanin.

• Bu süper kahraman odaklı çizgi romanlar artık kabak tadı vermeye başladı. Yazarlar ne yapacağını şaşırdı artık en güçlü, yenilmez vs, tezeği çıktı artık...
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Oooo üstü örtülü ben elit çr okuyucusuyum mesajı, alırım bir dal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Oooo üstü örtülü ben elit çr okuyucusuyum mesajı, alırım bir dal.

Elit değil de, zorrentten Weeklerden okuyorum. (Hak geçmez, ztn trçesi olmaz bunların)
    Yaş ilerledikçe örümcek mörümcek süpermen komik geliyor artık; bi Punisher ayrı.
  • Zorrent de iyiymiş.... Bu arada orijinal çizgi romanı yapanlarınki haktan sayılmıyor heralde, hmmm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 7 Nisan 2015; 13:21:01 >
  • metroid kullanıcısına yanıt
    Çok geyik var biliyorsun zorrent için. Oyun fln olmuyor ama mp3 ve diziler oluyor, Film belki, anime olabilir çünkü orjinaline ulaşılması zor.
    ÇRda sanırsam orta yolun yolcusu, orjinali almaya pek imkan yok, haklarını helal etsinler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.