quote:Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W Sence bu yaptığın komikmiydi ? Buna ben gülmüyorsam kimse gülmez, Ben gülersem herkes gülür. yani o kadar ota çoka gülerim beyin bedava diyosun yani
quote:Orijinalden alıntı: TheJudgé quote:Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W Sence bu yaptığın komikmiydi ? Buna ben gülmüyorsam kimse gülmez, Ben gülersem herkes gülür. yani o kadar ota çoka gülerim beyin bedava diyosun yani
quote:Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W Sence bu yaptığın komikmiydi ? Buna ben gülmüyorsam kimse gülmez, Ben gülersem herkes gülür. niye bu kadar sinirlendinki
quote:Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W quote:Orijinalden alıntı: TheJudgé quote:Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W Sence bu yaptığın komikmiydi ? Buna ben gülmüyorsam kimse gülmez, Ben gülersem herkes gülür. yani o kadar ota çoka gülerim beyin bedava diyosun yani
quote:Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W Sence bu yaptığın komikmiydi ? Buna ben gülmüyorsam kimse gülmez, Ben gülersem herkes gülür. Buna sen gülmüyorsan herkes güler, sen gülersen hiç kimse gülmez.