arakdaşlar benim toplama windows 7 home premium 64bit işletim sistemli bir bigisarım var.problemim ise caps lock kendi kendine açılıp kapınayor ve yazı yazarken harflerin boyutunu yazarken shifi lte değiştiremiyorum ayrıca hızlı bir şekılde bir yazı yazdıgımda ekrana geç ve farklı harf sırasıyla geliyor.bazende bi yere tıkladıgımda cevresindeki herşeyi seçiyor.ayrıca hiç bir tuş basılı olmaksızın :/ nod 32 yukledım olmadı ccleaner da duzeltmedi registry booster ve speed up my pc yukledim olmadı.çok acil yardıma ihtiyacım var arkadaşla bu arada kotu yazışım ve kotu türkçem için ozur dilerim :/
Farklı bir klavye ile denediniz mi? Tuş içerisinde yer alan mekanizmanın içerisinde küçük siyah anahtar görevi gören bir parça vardır, o silikon yapıdan ayrılmış ve sürekli temas yapıyor olabilir. Tuşuda söküp, bir bakın bakalım.
peki bole bi durumu hangi tuşlar oluşturuyo olabilir ? :/
Caps Lock kapanıp, açılıyorsa o tuşa bakın tabi ki. Farklı bir bilgisayara takın bir de orada bakın.
Aaaa :D Sanki oldu ya :D Çok sağol abi :D Genede 1-2 gün geçsin bazen kendi kendinede düzelmiş olabiliyor :D Tekrar teşekkürler abi :D
Sorun tuşla alakalı gibi gözüküyor, kullanmadığınız bir tuşu söküp onun silikonu ile de değiştirebilirsin, böylece sorunu kotarırsın.
Abicim sorun bence virus gibi bişeyden kaynaklanıyor nod32 etkinden bole bişi yaşamıyorum ancak ne zamankı dirt3 e girmek istesem etkisiz hale almam gerekiyor yoksa crack dosyasını virüs olarak algılayıp siliyor dolayısıylada oyun açılmıyor :/ ama nasıl olurda nod32 bu virüsun çalışmasını engelleyipde silemez oda garip :/ Ayrıca baska biligsayarsa denedim klavye gayet sağlam :D yoksa gidip 90-100 liraya bide klavye almak zorunda kalcakdım bayada pahalı ole iyi klavyeler :/
Abi 5-6 saatlık test sonucunda sorunun çozulduğunu sevinçle duyuyorum tekrar çok teşekkürler :D
Virus yapiyormus demek ki.
Iyi gunler.
Merhabalar,
Bende de aynı sorun var. Caps lock kendi kendine açılıp kapanıyor. Windows 7 işletim sistemlerinde ortak bir problem mi bilmiyorum fakat, google'daki türkçe-ingilizce taramalarımda söylenen her şeyi yapmama rağmen bir sonuç alamadım. Virüs programları, malwarelar, tuşu kaldırıp altına bakmalar fayda etmedi. Bu soruna nasıl bir çözüm bulabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar, bir fikri olan yok mudur? Format attım, language bardan caps lockı kapattım, virüS programları ile tarattım...yine olmadı yine olmadı..
ama nasıl olurda nod32 bu virüsun çalışmasını engelleyipde silemez oda garip