Şimdi Ara

ÇAPRAZ FREN SİSTEMİ NEDİR? ABS DEN FARKI NEDİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba uzun zamandır hyundai Gezt almayı düşünüyorum, fakat abs li getz bulamıyorum. bayiler bana getz lerin çapraz fren sistemine sahip olduğunu ve sorun çıkarmayacağını söylüyorlar. bu sistem hakkında bilgi verir misiniz? bu abs nin yokluğunu bir ölçüde de olsa telafi eden bir şey mi? teşekkürler.....

• Aracın dengeli durması için düşünülmüş bir sistemdir kısaca.

Çapraz fren sistemi, sadece ön sağ teker ile arka sol aynı anda kilitlenmesi olayı. Ya da tam tersi. ABS ise, tekerleklerin kızaklamasını önleyen bir sistem. Yani bir alakaları yok.

Yeni nesil her araçta bu sistem vardır, herhangi bir esprisi kalmamıştır. ABS'li alırsanız aracınız çok daha güvenli duracaktır. Getzlerde ABS ile birlikte arkalar da disk olarak geliyor sanıyorum. Bu da iyi bir özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

Aracın dengeli durması için düşünülmüş bir sistemdir kısaca.

Çapraz fren sistemi, sadece ön sağ teker ile arka sol aynı anda kilitlenmesi olayı. Ya da tam tersi. ABS ise, tekerleklerin kızaklamasını önleyen bir sistem. Yani bir alakaları yok.

Yeni nesil her araçta bu sistem vardır, herhangi bir esprisi kalmamıştır. ABS'li alırsanız aracınız çok daha güvenli duracaktır. Getzlerde ABS ile birlikte arkalar da disk olarak geliyor sanıyorum. Bu da iyi bir özellik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu iki teyp farkı nedir ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.