Şimdi Ara

Cappy Meyve Suyunda ki Fruktoz-Glikoz Şurubu (İçmeyin-İçtirtmeyin Sağlığımızla Oynatmayalım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Glikoz fruktoz ayrı, bunların şurubu ayrı hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEyvenin içinde zaten Fruktoz var.

Sen zannediyor Musun ki evinde sıktığın meyve suyunda Fruktoz, glikoz sıfır çıkacak. Belki daha fazla bile çıkabilir.

Bilip bilmeden sallıyorsunuz işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Saat Mahkumu

MEyvenin içinde zaten Fruktoz var.

Sen zannediyor Musun ki evinde sıktığın meyve suyunda Fruktoz, glikoz sıfır çıkacak. Belki daha fazla bile çıkabilir.

bilip bilmeden yorum yapmayın herşeye. Meyvede fruktoz var. Cappy'nin içinde glikoz-fruktoz şurubu var. Senin 1 bardak meyveden alacağın şekeri, fruktoz şurubunda 1 kaşık şuruba koyuyorlar. Vücuda yüksek oranda doğal olmayan yapay şeker girdiği zaman da vücuttaki değerler tavan yapıyorlar. Şöyle konuları bile eleştirir oldunuz yazık.

Konu sahibi arkadaşı da tebrik ediyorum. Herkes mutlaka marketten aldığı şeylerin içindekiler kısmına baksın.. Koruyucu var mı? Glikoz fruktoz şurubu var mı? Palm yağı var mı? İyi okuyun. Bilmediğiniz şeyleri google a yazın bakın.

Torku markası neden bas bas bağırıyor, ürünlerimizde glikoz şurubu bulunmaz, doğal şeker pancarı bulunur diye. Hatta bazı kurumların bu sağlıklı durum işine gelmediği için Torkuyu karalama kampanyalarına başlamışlardı. Neyse ki sıyrıldı hepsini geçti torku. Yıllardır güvendiğimiz Ülker, Eti bunların içindekilere bakın. Hele Ülker Smartt marka küçük çocuklara özel kek çıkardı, açın içindekiler okuyun google da arayın, dudağınız uçuklar. En az 20-25 tane doğal olmayan madde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

bilip bilmeden yorum yapmayın herşeye. Meyvede fruktoz var. Cappy'nin içinde glikoz-fruktoz şurubu var. Senin 1 bardak meyveden alacağın şekeri, fruktoz şurubunda 1 kaşık şuruba koyuyorlar. Vücuda yüksek oranda doğal olmayan yapay şeker girdiği zaman da vücuttaki değerler tavan yapıyorlar. Şöyle konuları bile eleştirir oldunuz yazık.

Konu sahibi arkadaşı da tebrik ediyorum. Herkes mutlaka marketten aldığı şeylerin içindekiler kısmına baksın.. Koruyucu var mı? Glikoz fruktoz şurubu var mı? Palm yağı var mı? İyi okuyun. Bilmediğiniz şeyleri google a yazın bakın.

Torku markası neden bas bas bağırıyor, ürünlerimizde glikoz şurubu bulunmaz, doğal şeker pancarı bulunur diye. Hatta bazı kurumların bu sağlıklı durum işine gelmediği için Torkuyu karalama kampanyalarına başlamışlardı. Neyse ki sıyrıldı hepsini geçti torku. Yıllardır güvendiğimiz Ülker, Eti bunların içindekilere bakın. Hele Ülker Smartt marka küçük çocuklara özel kek çıkardı, açın içindekiler okuyun google da arayın, dudağınız uçuklar. En az 20-25 tane doğal olmayan madde var.

hocam iyi güzel demişsiniz de şeker pancarından yapılan şekeri koyunca da çok bir fark olmuyor. şeker şekerdir. uzak durmamız gereken şey aslında fruktoz. neden derseniz vücut bunu sindiremiyor ve enerji yüklü bir madde oldugundan yağa dönüştürüp g*te göbeğe yapıştırıyor. şeker pancarından üretilen şekerin de %50 si fruktoz. o yüzden en temizi şekeri yapabiliyorsak komple hayatımızdan çıkarmak; eğer yapamıyorsak minimuma indirmek.

28 Yıldır Şeker Yemeyen Kadın

İngilizcesi olanlar şu videoları da izleyebilir bayağı çarpıcı gerçeklerden bahsediyor şekerle ilgili:

Şekerin sıkıntılarından bahseden

Şekerin neden her şeyini içinde olduğunu anlatıyor abimiz

• Gidin %100 meyve suyu alin arkadasim onu da mi biz soyleyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik olan vucudumuz fruktozu sindiremez gobege yapistirir demeniz xD

Lisede derslerde iyi uyumussunuz.

Vucudumuz bunlarin kompleks olanlarini fruktoza parcalayip emer ve karacigere gonderir. Gelip yagli kebap ve ekmegin yaninda bunu icersen alip yaga cevirir fruktozu zaten glikozlari ekmekten aldin diye.

Ama kanda tek kullanilabilen sekeriniz dusukse alir bunu rahatlikla glikoza cevirir kana verir.

Hayatinizda hic diyet yapmamis biri olarak 6 ogun yemek gerektigini 3 ara ogunun meyve (fruktoz) olacagini bilmeyecek kadar cahilsiniz.

Seluloz deseydiniz katilirdim. Suruplardan da uzak durun ama fruktoz zararli derseniz yaninizda bilgili insanlarin olmamasina dikkat edin kucuk dusmeyin. Gulerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

Ben bim ve şokun kendi markalarını öneririm,sadece elma suyu konstantresi var içinde ,bunlar gibi içinde elli çeşit şeker türevi yok en azından

hocam onlar çok daha kötü bimden yogurt aldığımda bile kontrol ediyorum geçen Binvezir keçi peyniri aldım 14 gr şeker vardı protein miktarı ise yazmıyordu

• 100ml de 15 gram şeker bulunan meyve suları içeceğinze gidin sükraloz içeren limonata için, hiç olmazsa içinde şeker yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

hocam iyi güzel demişsiniz de şeker pancarından yapılan şekeri koyunca da çok bir fark olmuyor. şeker şekerdir. uzak durmamız gereken şey aslında fruktoz. neden derseniz vücut bunu sindiremiyor ve enerji yüklü bir madde oldugundan yağa dönüştürüp g*te göbeğe yapıştırıyor. şeker pancarından üretilen şekerin de %50 si fruktoz. o yüzden en temizi şekeri yapabiliyorsak komple hayatımızdan çıkarmak; eğer yapamıyorsak minimuma indirmek.

28 Yıldır Şeker Yemeyen Kadın

İngilizcesi olanlar şu videoları da izleyebilir bayağı çarpıcı gerçeklerden bahsediyor şekerle ilgili:

Şekerin sıkıntılarından bahseden

Şekerin neden her şeyini içinde olduğunu anlatıyor abimiz

Katılıyorum hocam, canan karatayın da bas bas bağırdığı şey buydu. Ancak şeker pancarını ve glikoz fruktoz şurubunu kıyaslarsak, şuruplar daha yoğun ve daha zararlı, birden bire sıçratıyor şekeri şuruplar.

Tansiyon, kanser, alerji, astım, a'dan z ye aklınıza gelebilecek tüm hastalıkların kökeninde şeker olduğunu biliyorum. Paylaştığınız linklerde çok değerli.

Bende 28 gündür ağzıma hiç şeker sürmedim. 3 kilo verdim ve iş yerimdeki herkes sırrın ne diye yanıma geliyor. Sabahları daha dinç uyanıyorum. Çevremdeki insanların çocukları var 3-4 yaşında, çocuk şekerin ne olduğunu bilmiyor, hayatında hiç yedirmemişler. Böyle bilinçli insanları görünce çok mutlu oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tantunici Alper

quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

Ben bim ve şokun kendi markalarını öneririm,sadece elma suyu konstantresi var içinde ,bunlar gibi içinde elli çeşit şeker türevi yok en azından

hocam onlar çok daha kötü bimden yogurt aldığımda bile kontrol ediyorum geçen Binvezir keçi peyniri aldım 14 gr şeker vardı protein miktarı ise yazmıyordu

Hocam ustune 3 kg elmadan uretiliyor yazmislar,biminki asitli midem yaniyor.Sokunki guzel ama

• hocam öyle olsa bile aklınıza parlayan kıpkırmızı elmalar gelmesin onlar tezgahta olur. Şu konuda çok net bir bilgim var ki hiçbir meyve suyu meyvenin iyisinden yapılmaz. Nerde yere düşmüş çürümüş pamuk bağlamış varsa ordan yapılr zira ufakta olsa şeftali işi var yaylada ordan biliyorum. Bu şeftali içinde geçerli erik içinde geçerli portakal içinde geçerli. O yüzden pazardan sıkımlık alıp içmesi daha mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tantunici Alper

hocam öyle olsa bile aklınıza parlayan kıpkırmızı elmalar gelmesin onlar tezgahta olur. Şu konuda çok net bir bilgim var ki hiçbir meyve suyu meyvenin iyisinden yapılmaz. Nerde yere düşmüş çürümüş pamuk bağlamış varsa ordan yapılr zira ufakta olsa şeftali işi var yaylada ordan biliyorum. Bu şeftali içinde geçerli erik içinde geçerli portakal içinde geçerli. O yüzden pazardan sıkımlık alıp içmesi daha mantıklı

Haklisin hocam orasi dogru,inanirmisim bir elma suyu aldim sok marketten.Goruntusu elmasuyu ama tadi ananas gibi anlamadim bisey

• Haklısınız hocam da yeni mi farkediyorsunuz

Bu arada ciddi olarak olmasa da şekeri azalttım, kola içmiyorum lipton içiyorum(şeker oranı yarı yarıya neredeyse) arada bir dondurma falan yiyorum o kadar

• fruktoz zehir :d:d
  • Diğer markalar çok mu farklı sanıyorsunuz? Bir tanesine yüklenmek saçma. Hiç içmiyorsan ne ala, içiyorsan yapacak bir şey yok marka değiştirmekle yarar göremezsin.
  • Bilgilendirme için sağol hocam büyük bir aydınlanma yaşadım evdeki tüm meyve sularını lavaboya döktüm

• Günümüzde zararlı madde içermeyen şey kalmadı zaten.Bunlardan kaçış yok.Öyle veya böyle bir şekilde tüketiyorsun.En mantıklı hareket mümkün olduğu kadar az tüketmek ki meyve suyunu kendiniz de yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 22 Temmuz 2017; 2:55:21 >
  • Cappy ürünlerini sevmiyorum. Tadı çok kötü geliyor bana.

• Tüm içecekler şeker oranlarıyla zehir zaten tek bu değil ki mümkün oldukça icmemeye çalışın

• Meyve suyu içmeyin. %100 de olsa, kendiniz de sıksanız içmeyin. Çünkü posasını kaybediyorsunuz. Posasıyla yeseniz 1 adet yiyeceğiniz elmayı, suyunu sıktığınızda 4-5 tanesini yemiş gibi olursunuz. Bu da 4-5 kat daha fazla, ve gereksiz fruktoz alımı demek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.